Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@morca3 a ak sa môžem spýtať ako dlho držíš túto diétu?
@veronika773 2 mesiace 😉
@morca3 a úplne striktne, bez prehreškov?...a ak sa môžem spýtať s akou váhou ste začínala?
@morca3 89kg, ja blbá som si to až teraz prečítala..🙂)
@veronika773 takže vieš od akej vahy som sa odpychla ... ano bez prehreškov ale teraz sem tam dam tabličku čokolady horkej samozrejme ja sladke inač nemusím vobec takže to je + pred menzes malu tabličku to mi stačí...ale sem tam dam už vínko a to by sa nemalo ale stale idem dole za 2 mesiace som nemala stagnaciu stale to ide až som prekvapena že tak rychlo planovala som do leta držať ale nebude to potrebne dam ešte daky mesiac a potom 3tia faza 😉
kolegyňa v praci že ona to takto nebude sa trapiť...ja sa netrapim konečne som sa naučila jesť 😵 ze nech jej zoženiem nejake tabletky na chudnutie... brala som aj ja asi pred 2 rokmi u nas su už nedostupme no zohnala som jej z jednej stranky tak som zvedava nie su lacna zaležitosť ale da sa s nimi pekne schudnuť ...
ahojte , aj ja drzim tuto dietu avsak neviem presne co vsetko mozem jest v tejto 1.faze .viem ze bielkovinove veci ale ked som si pozerala ake bolo tak okrem toho mesa atd. jogurt a tvaroch iba s 0% tukom co som aj tak nikde nezohnala...takze mozem aj s 1% tuku ??? waw ,bola by som vdacna ak by mi niektora z vas napisala aspon niektore veci co mozem ...dakujem
@morca3 waaaw, úprimne závidím, rada by som sa aj ja dostala na takú váhu...zatiaľ držím len 2 dni 😅 , kilo išlo dole, a čo som rada, nie som hladná ani mi nič s jedálničku nechýba...dúfam, lebo v januári ideme na ples a ja chcem vyzerať ako človek..: 🙂
@veronika773 len tak dalej ja som nejak neriešila ...ja som jednoducho začala a idem ja mam pevnu vôlu ide to nemusím prehrešky a dieta mi vyhovuje
😉
@morca3 mne tiež vyhovuje, široká škála jedál, a veľmi ma baví piecť tie dukanovské chlebíky....len sa musím prestať tak na to sústrediť a tak veľmi sa sledovať..a ako sa to odrazilo na vašej postave, o koľko menšie oblečenie nosíte?
@veronika773 pred dietou 44-46 vela aj povedať nie to ešte nosiť 😝 🙄 teraz38-40 😎 ano presne tak nesledovať sa stale a hlavne sa non stop nevažiť tu baby stresuju že 20 dkg hore dole...ja som na vahe stala 3 x pocas celych 2 mesiacou
@morca3 super motivácia...dva mesiace bez prehreškov a 20 kg dole 🙂 hned ma to naštartovalo 🙂
@evita1233 čím menej tuku, tým lepšie, ale ja si tiež dám niekedy aj s väčším obsahom tuku...nízkotučné rajo jogurty majú 0,1% tuku, tvaroh je aj tesco 0,5% tuku a v tescu kupujem aj s 0%, taký modrý, ale neviem aká značka
@22janulienka22 ano som rada že motivujem aspon kusok 😉 no mam taky zvlaštny pocit v puse ale to je písane že nežiaduci učinok tejto diety je prave ten zvlaštny pocit v puse neviem či horke či čo to ma dosť hneva už mi asi nepracuje žlčník ako by mal ked som uplne bez tuku
no a tolko hemendexu čo teraz pojem som za život nezedal jasne že bez tuku kuracia šunka 2 vajka a už teraz aj mozarela nizkotučna a aj paradajka a to mi stačí na cely deň večer vtrepem tie otruby do seba a vypijem 2 litre vody nemusím viac jesť nemam chuť ani pocit rano kava a ciga 😅
@evita1233 velky ružovy jogutr senoble možeš ale len 1 za deň...acidofilne mlieko bez tuku...kuracia alebo morčacia šunka vajcia ja urobím hemendex ale zltka nezjem mozarellu nizkotučnu cotaage cheze nizkotučny to som len napísala čo jem ja ale možeš kuracie maso na vode ja opečiem nasucho dam gyros korenie a je super možeš aj obyčajne mlieko odtučnene to ale ja nemusím nepijem mlieko vobec rajo nizkotučne su tiež gúúút a nezabudni otruby
@morca3 prvý mesiac mi to šlo dobre, 10 kg dole, ale potom sme šli na svadbu, tam som neodolala a už mesiac sa mocem v kruhu....neviem sa do toho zasa dostať, pri pomyslení na otruby sa mi búri žalúdok...a ani tie jogurty a tvarohy mi moc nejdu...
Ahojte baby, od zajtra s manzelom zaciname drzat DD. Ak chcete mohli by ste mi pre inspiraciu napisat kolko kg ste zatial schudli a z akej vahy a za aky cas? dakujem velmi pekne...
čaute babulky, takže 4 den DD, mínus kilečko dole, zajtra idem do druhej fazy.....chcem dole este nejaké 4-5 kg ak sa podarí.... zatiaľ musím poklepat, nemam ani nejake extra chute, ked mam chut na sladke, dam si ochuteny jogurt, alebo tvaroh so steviou a škoricou....necitim sa ani nejako unavena, co ma tesi, lebo v praci je frmol a asi by som to nevydrzala, keby sa mi furt drieme..... ešte by som sa chcela opytat, že dokedy najneskor vecer mozem jest....vsade sa pise, ze mnozstvo a cas povolených potravin nie je dolezity, ale mne sa to nejako nezda..... držíme si palčoky!! 🙂
Baby od zajtra zacinam s touto dietou .. chcela by som sa opytat (nikde som sa nedocitala) v akych mnozstvach co jest? v inych dietach sa pise max 100g jedla ... ako to robite vy? dakujem
ahojte, aj tuna su dobre recepty - http://www.topdieta.sk/dukanova-dieta/ odporucam
@js122 No ja som dnes zacala ... dufam ze to pojde pekne dole ... Ja som na zaklade hormonov a kadejakych somarin ktore som musela koli zdravotnym problemom brat som pribrala 12 kg .. to by som chcela dat dole. .... dufam ze sa to podari ... keby sa podarilo aj viac tiez by som bolar ada, ale sustredim sa najprv na toto a potom uvidim ci to podje dalej alebo nie ... kedysi som mala extremne super vydrz stravovala som sa zdravo ...nejedla po 17 ... ale teraz za posledny 1,5 rok som volako od takych vec upustila ... :( co je CHYBA !!!!!! drzim ti palce nech to ide presne takako si predstavujes .. 🙂

ahojte kocky, mate dobre skusenosti s dukanovou dietou? nemali ste nejake zdravotne problemy pri tejto diete??? ja veeelmi potrebujem schudnut. pri tehotenstve som pribrala skoro 40 kg... 😝 , po porode zislo dole necelych 10. neviem s ktorou dietou zacat... ale nieco so sebou musim robit... som uz z toho zufala...