Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
neviem ci som taka blba,ale ja tomu nechapem :D :D
Baby ja som sa už chytila veeeľmi odhodlaná asi 4krát a nevydržala som....už som zo seba sklamaná...skúste ma nejako motivovať.....veľmi chcem schudnúť, veľmi. ☹ ☹ ☹
@mirulik23 neboj, urcite sa podari....radsej pekne pomalicky, len nech nam to potom vydrzi....ja som si aj tuto dietku musela trosku poupravit, lebo po 4 dnoch mi normalne bolo na omdletie a nemohla som stat na mieste dlhsie ako 10 minut...som si povedala, ze nieco asi nebude v poriadku a dala som si celu misku zeleninovej polievky....a uz je vsetko v poriadku...zjavny nedostatok vitaminov po cisto bielkovinových dnoch.... som bola zvyknuta na zeleninu kazdy den, tak tu som si pridala do jedalnicka...snazim sa nejest sacharidy a muku vobec, ale tu zeleninu asi musim, kvoli zdraviu.....
@veronika773 skus delenu stravu to mas najlepsie kde mas kopec zeleniny a ovocia..a ja som chudla este aj tak ze jak som sa najedla hned som sla s malou na prchadzku..tkze som sa nemusela trapit cviceniami 🙂
ja by som rada od zajtra nabehla na túto diétu..🙂. Tak som zvedavá koľko mi to vydrží..Mojou motiváciou pre mňa bude pohľad do zrkadla...:P
Takže..:P..dnešok celkom zvládam..:P...ráno som si dala iba kávu s umelým sladidlom ( nemohla som jesť lebo som išla k lekárke) okolo 10:00 som zjedla tunika vo vlastnej šťave+ 1 biely jogurt, o 13:00 si dám grilované krabie tyčinky, na olovrant šunku a na večeru si opečiem tresku..:P...myslíte že môže byť? bojím sa že budem nesprávne jesť..:(
Ahojte baby aj ja zacinam od buduceho tyzdna tuto dietu....ani nie tak kvoli kilam ale trosku precistit organizmus...chcem sa vas spytat,ci dukanov chlieb mozem aj pocas prvej fazy???ci co?len to nechapem 😲
@taniamirco Ahoj ja som začala tiež len včera a nevedela som či budem správne papať..a vlastne neviem to ani doteraz keďže mi nikto nenapísal svoj názor..ale papám len to čo je v povolených potravinách..a áno dukanov chlebík môžes od 1 fázy 🙂
No som zvedava,kolko schudneme 😉 drzim palceky
@ninimini
@taniamirco Práve mi na jedno fóre jedna žena napísala že nemôžem tie tolerované potraviny co sú vypísané na stránke dukanovadieta.com....ze tie az od 2 faze...nechapem tomu uz teda..:((..co možem teda papať? :(
@ninimini
@taniamirco no babule ja zajtra zacinam odznova kedze mi uz dnes bolo tak zle ze som si dala zeleninovu polievku ktoru samozrejme nemozem...asi som vazne zle jedla ked mi nebolo dobre...newiem no skusim to od zajtra znova a skusim viac papat kedze som pravdepodobne malo jedla...
baby ja som sa dopracovala na velkosť 38 😎 ako sa držíte vi? treba len pevnu vôlu a pojde to 😉
ahojte vysvetli mi prosim vas niekto druhu fazu? ako sa striedaju tie dni? obden?jeden den bielkovinovy druhy bielkovozeleninovy alebo ako?dakujem
Ahojte, ja držím Dukana od 29.9., schudla som 11,5kg, momentálne mi váha stagnuje, telo a urputne bráni. 🙂 Pôvodná váha bola 83,5kg, teraz mám 72kg, chcela by som ísť ca na 65kg. Podľa Fukana moja ideálna váha je 68kg. 🙂
@veronika773 tiež mám slabé chvíľky, hlavne keď doma všetkým varím úplne idé jedlá ako sebe, ale som si povedala, že nepovolím, proste dlho trvalo kým som sa odhodlala, ale ja keď sa zatenm tak idem ako býk dopredu! 🙂
Hlavne treba pravidelne jesť, nerátam koľkokrát za deň, ale jem keď som hladná a snažím sa jedlá stále meniť, aj si ich upravujem podľa seba- teda vrámci toho čo možem. 🙂
VEĽMI dôležité je si všetko naštudovať, kým sa do toho človek pustí, ja som si kupila knihu, na nete nie je toľko informácií a treba mať dostatok jedla v chladničke :D
Momentálne si pečiem tento chlebík:
CHLEBÍK
6 PL ovsených otrúb
3 PL pšeničných otrúb
4 PL sušeného mlieka
½ lyžičky prášku do pečiva
2 ČL sušeného droždia
Lyžička nízkotučného jogurtu
2 vajcia
Soľ, rasca
2 PL teplej vody
2 PL nízkotučného tvarohu
Pridávam si občas na drobno pokrájanú cibuľku, ale granulovaný cesnak
Tvaroh, jogurt, vodu, vajcia a droždie vymiešame a necháme 20 minút odpočívať, pokiaľ nezíska hustú konzistenciu.
Osobitne zmiešame otruby, sušené mlieko, sol, rascu a prášok do pečiva.
(Ja to zmiešam všetko, aj tak sa nejak veľmi nenadvihne ten chlebík)
Zmiešame s tekutou hmotou.
Pečieme 40-45 minút pri teplote 1500C
Občas si robím žemličky- skor su to placky. 🙂
a ešte link na dobrého pomocníka pri chystaní si papaníčka:
http://limetka.info/temp/kvetadukan.pdf
ahojte Dukanky,
ja držím dukana od 12.8. Momentálne mám -16 kg. Potrebujem dať ešte -5 kg a hor sa do tretej fázy. No už to aj porušujem ☹. Sem tam si dám do úst malý kúsok keksíka, ale snažím sa . Teraz som bola s malou štyri dni v nemocnici, tam sa to nedalo. Za 4 dni som nič nepribrala, ale ani neschudla. Posielam foto, možno pre inšpiráciu 🙂.
držte sa
ahojte..hlasim sa po dlhsej dobe..mali sme tazke obdobie..3 tyzdne som bola s malym v nemocnici 😢 ale chcela som ohladne Dukana..z nervou som schudla na vysnivanch 5O kil..ale bolo mi to na prd..ked neni zdravie nie je nic..pocas pobytu tam som pribrala 5 kil,jedla som normalnu stravu,a more sladkosti🙂od zajtra nabieham na Dukana,nech moje niekolkomesacne usilie nevyjde uplne nazmar:.)neskor sa docitam..este sa spametavam a davame sa dokopy 🙂
Ahojte stare aj nove dukanky...ako sa mate?ako vam ide dukan?ja stale v 3 faze ,drzim si vahu aj velkost tak som spokojna 🙂 naozaj to ide ked dodrziavam 3 fazu a vaha mi za 4 mes.nesla hore ale ani dole ...