Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
ja som dole dole 10 kg, ale 2kg som pribrala, ale stále si držím 8kg, lenže ja stále kolíšem kilo hore, kilo dole, ja som ju držala zo začiatku prísno, teraz striedmejšie, ide to síce dole pomaly, ale isto
katieg85 áno ale prechádzam do 3. fázy, nech postupne začnem jesť pred vianocami, ale určtie niečo ešte vyšpekulujem 🙂
baby, mate aj niektora z vas problem so zapchou, ked ste drzali prvu fazu?? http://www.dietyachudnutie.sk/ako-schudnut-2/du...
@alidion ja som na zaciatku mala strasnu zapchu 2 tyzdne nic 😀 a ani nic nezabralo,ani domace recepty na precistenie,ale tie zlekarne skratka nic..potom sa to pohlo same..tertaz je to uz ok..baby davno som tu nebola,mala som dake problemy..vaha je ako bola,stale len tych 1O,uz sa mi odvtedy podarilo aj 5 dole,teda dokopy 15 ale potom naspet,a tak uz aj ja robim denne prehresky,ale snazim sa co najmenej:.)
sem uz nikto nechodi?co ste uz vsetky schudli ci to vsetky vzdali? 😀
uz sme sa najedli---mali sme rychlu vajcovu polievku a vyprazany syr so zemiakovou kasou
Aj ja od NOveho roka,nepokazim si snad Vianoce:_))))))))a poriadne sa napraskam 😀
Baby idem stahovat nove recepty nech som pripravena 🙂)
Babenky objednavala z vas niektora z dukanove obchodu?nemali ste tie cestoviny a sladidlo?ďakujem
baby je tu aj nejaka co zacina od zajtra??? neprida sa?? ja uz naozaj zacinam, bo ked sa vidim v zrkadle tak by som ho najradsej rozbila :D
tak to je super ue si ich mozes kupit aj v obchode...skusim ich asi objednat...ale ked budes kupovat v Rakusku sebe tak kup aj mne poslem ti peniazky na ucet...🙂
pomohla vam tato dieta schudnut?potrebujem dat dole 15kg minimalne,,, ☹

katieg85 pol roka