Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@milagrosss20 moja kamoska dala dole cez 20 kg...od mala bola baculka a teraz je taka supa ,ze az....preto som dnes zacala aj ja....
@maj2011 a ako dlho ju drzala a za aky cas dala dole????a to je ta dukanova ?
@milagrosss20 velku cast dala dole velmi rychlo cca do 4 mesiacov,neviem presne....ale uz je tomu skoro rok a stale je chuda 🙂 ano dukanova....
@maj2011 a to ako sa drzi?nieje ti npotom zle s toho?
@milagrosss20 skus to kuknut na nete....dukanova dieta,je tam aj slovenska stranka..
@milagrosss20 jes povolene potraviny kolko len chces...takze nehladujes nikdy
@maj2011 aaahaaa idem kuk no dufam ze to najdem...a ty podla coho ju drzis?
@milagrosss20 pomohla🙂
@alen24 a vies mi poslat link na tu dietu a kolko si schudla?
http://pkx4.medicalnewsreporter.com/ co hovorite na toto?skusal to niekto?
@milagrosss20 podla tohto a jem iba povolene potraviny http://www.dukanovadieta.com/
@maj2011 ahaaa diks za link...fuha tak to mne by trebalo prvu fazu 5 dni... a dlho ju drzis?
@milagrosss20 ja som ju drzalo od 29.1.2012 poctivo 5 mesiacov,schudla som 15 kg potom som uz bola v 3 f.a porusovala som ...pol roka si drzim vahu ale tak 1-1,5 kg mi beha hore dole...ale chcem schudnut este tak 8kg tak od noveho roka sa pustim do dukanky odznova
Maminky a to ste si davali aj urobit jedalnicek??? Chcem to skusit ale neviem ako zacat s tym.
@mimiqq jedalnicek si spravis sama podla pov.potravin...na stranke dukanovadieta.com mas aj jedalnicek...
tak co baby tesite sa????tie co zacinate od januara??
Takze od januaara') som zvedava ako dlho to vydrziim...uz aj ja by som konecne vyzarala ako modelka') 😅

@alen24 he :D ze ako modelka..... jaaj keby si mala fakt tak pravdu....a jedla si aj vsetky tie vyrobky co predavaju na dukanovskej stranke?? ze ci sa to oplati objednat ,alebo to pojde aj bez nich....ako su tie cestoviny,sladidla( cukor si aj tak nedavam do nicoho)