icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

evinaz
28. dec 2012

baby, môžem sa aj ja k vám pridať?? Už som Dukana držala minulý rok, chvíľu poctivo, potom menej poctivo, ale schudla som krásnych 8 kg. Pri mojej vysokej výške (176 cm) moja váha vôbec nie je vysoká (65 kg), ale chcela by som ešte 5 kg ísť dole. A chýba mi nejaký stimul, aby som sa konečne odhodlala začať... Tak môžem?

ined
29. dec 2012

Pridavam sa aj ja dievcata 🙂)) Vsetky zacinate od januara??
Ja by som chcela schudnut cca 10kg, takze mam co robit 😉

erechteion
29. dec 2012

V čom diéta spočíva?

ined
29. dec 2012

@erechteion info je na nete 😉
http://www.dukanovadieta.com/index.php/principy...
Viete co dievcata, zacinam dnes (3 dni len bielkoviny) a na Novy rok (po 3 dnoch) sa prehupnem do druhej fazy 🙂
Kto sa prida? 🙂)))

cencula
29. dec 2012

ja sa pridám, ale až po sviatkoch, po silvestri

barka29
29. dec 2012

Ja som to už držala pred letom,schudla som 9kíl za necelé 2mes,teraz mám na sebe naspäť asi 4kg,ktoré chcem zhodiť,takže po Novom Roku idem aj ja začať!!Bohužiaľ som pribrala preto,lebo som preskočila tretiu fázu,hneď som šla na 4fázu a takto to skončilo ☹ ale verím si,že od januára budem mať pevnú vôľu!!takže po 1.jan. som s Vami!

ined
29. dec 2012

ahojte, tak ja som dnesok zvladla... nechce sa mi cakat do Noveho roka, ale tesim sa, ze sa mnohe pridate 😉
ranajky sunka, dala som si aj kavu s mliekom a sladidlom Stevia (vraj je nej. umele sladidlo ale tekute... mate niekto???)
Na obed kuracie masko a teraz som si dala Cottage. Bola som si aj zacvicit (viem, ze sa odporucaju len prechadzky, ale rozhodla som sa pre cvicenie)... este dva dni a prva faza bude za mnou 😉

ined
29. dec 2012

@barka29 juuuuuuj, tak to si pekne schudla, 9kg... dufam, ze aj mna caka takyto ubytok 😉
Vsetkym drzim palce na uspesny zaciatok 🙂

maj2011
29. dec 2012

zeny ,zajtra uz 2faza ma caka..... jaaj sa tesim na zeleninku.... 🙂 inak pred 3 dnami 76 kg,dnes rano 74 a poobede 74,5 ....nechapem, myslite,ze to moze byt tym ,ze mam svoje dni?

maj2011
29. dec 2012

@ined ty si dneska zacinala?? ja som tiez planova od 1.1,ale reku na co cakat... :D

alen24
29. dec 2012

@maj2011 pekne si sla dole ...a treba sa vazit len rano pocas dna nie ...

maj2011
29. dec 2012

@alen24 uvidime ako ukaze zajtra rano....najhorsie je,ze sa som sladkozravec ...a mam pocit,ze aj kockovy cukor musi mat bohovsku chut 😀

ninimini
29. dec 2012

@alen24 ahoj ja som mala tie cestoviny a nič moc teda taká nič chut ale ked človek chce a hlavne chudne tak je to super 🙂

ined
29. dec 2012

@maj2011 ahoj, super ubytok 🙂 Nevaz sa tak casto, ja sa budem raz za tyzden (v sobotu rano) 😉

cukroska
29. dec 2012

číta sa to tu pekne...ale čo tam píšu je riadna haluz,to aby bol človek doma ... 😅 ja nemám pevnú vôľu tak či tak..ale viem,že najúčinnejšie je nejesť sladké,biele pečivo,viac sa hýbať a jesť malé porcie aspoň 5 x za deň a samozrejme veľa piť aspoň 2 litre denne a po 17-18 h nejesť...teóriu ovládam,ale pekná vôľa maximálne 1-2 vydrží 😒 vyskúšané funguje len nie na mne 😀 Poznám ľudí/dokonca aj v rodine máme / čo schudli 10-15 kíl,ale postupne...žalúdok sa stiahol a nepociťujú stále niečo vyjedať a nedostavil sa žiadny jojo efekt 😉Dokonca aj viacerý lekári sa zhodujú v tom,že chudne sa najlepšie prirodzene bez drastických diét...namiesto troch rohlíkov bielych si dať jeden celozrnný ,plátok šunky a syr,desiata ovocie,ľahký obed/menšia porcia aj normálneho/ olovrant tiež niečo ľahké,večeru vynechať či nahradiť zeleninou či ovocím...po 17-18 h nejesť nič...ideálne šport,poprípade rýchla chôdza ...škoda ,že to nemôžem napísať s vlastnej skúsenosti,len ako motiváciu pre ostatné/snáď sa mi to raz podarí/ale kamarátka tak schudla od konca leta do teraz z konfekčnej veľkosti 42/44 sa krásne vojde späť do 38 veľ.a ako väčšinou každý kto stým raz začne,tak má odhodlanie v tom pokračovať...a stačilo zmeniť životný štýl,vymenila nezdravé jedlá za zdravé a celá žiari je zo sebou max.spokojná 😉mám vo svojom okolí ľudí čo takto žijú aby nepriberali a sú spokojný,,,kiež mne sa to raz podarí 😉

cukroska
29. dec 2012

číta sa to tu pekne...ale čo tam píšu je riadna haluz,to aby bol človek doma ... 😅 ja nemám pevnú vôľu tak či tak..ale viem,že najúčinnejšie je nejesť sladké,biele pečivo,viac sa hýbať a jesť malé porcie aspoň 5 x za deň a samozrejme veľa piť aspoň 2 litre denne a po 17-18 h nejesť...teóriu ovládam,ale pekná vôľa maximálne 1-2 vydrží 😒 vyskúšané funguje len nie na mne 😀 Poznám ľudí/dokonca aj v rodine máme / čo schudli 10-15 kíl,ale postupne...žalúdok sa stiahol a nepociťujú stále niečo vyjedať a nedostavil sa žiadny jojo efekt 😉Dokonca aj viacerý lekári sa zhodujú v tom,že chudne sa najlepšie prirodzene bez drastických diét...namiesto troch rohlíkov bielych si dať jeden celozrnný ,plátok šunky a syr,desiata ovocie,ľahký obed/menšia porcia aj normálneho/ olovrant tiež niečo ľahké,večeru vynechať či nahradiť zeleninou či ovocím...po 17-18 h nejesť nič...ideálne šport,poprípade rýchla chôdza ...škoda ,že to nemôžem napísať s vlastnej skúsenosti,len ako motiváciu pre ostatné/snáď sa mi to raz podarí/ale kamarátka tak schudla od konca leta do teraz z konfekčnej veľkosti 42/44 sa krásne vojde späť do 38 veľ.a ako väčšinou každý kto stým raz začne,tak má odhodlanie v tom pokračovať...a stačilo zmeniť životný štýl,vymenila nezdravé jedlá za zdravé a celá žiari je zo sebou max.spokojná 😉mám vo svojom okolí ľudí čo takto žijú aby nepriberali a sú spokojný,,,kiež mne sa to raz podarí 😉 😵

alen24
30. dec 2012

@cukroska ani ja som nikdy nemala pevnu volu ..ked som chcela nieco zmenit v stravovani tak max.2-3 dni a dost viac som nevydrzala.ale myn-rok zo dna na den som sekla a povedala si ze to prososte vydrzat musim ked nechcem nosit vel.42...a vydrzala som a teraz mam vel.38...a chcem este schudnut...ver tomu ze ked schudnes prve 2-3 kg posunie ta to dalej a chces viac a viac 🙂

alen24
30. dec 2012

@ninimini myslela som si ze to bude take bez chuti ..ale ked nevies co tak asi postaci aj taka ...🙂zacinas od januara?

alen24
30. dec 2012

@maj2011 no poznam to aj ja som bola sladkozravec 😀 ...ale najdes kopec receptov aj na sladkosti pri tejto diete...

cukroska
30. dec 2012

@alen24 áno to verím...ale ja to vôbec neviem dokázať,fňuk!! :-/pritom sa cítim príšerne,vždy je dosť času a nevydržím!!!ale to viem,že keď sa prekonajú prvé najhoršie bolesti žalúdka potom to už ide a ani jesť už tak nechutí...to poznám z mladosti... 😎

babuli
30. dec 2012

Ahojte. Ja som uz dukana zacala;) a za 4 dni mam dole 2.8 kg ale citim sa dost hladna. Chcem zhodit spolu cca 10 kg. Ale zajtra uz zelenina tak sa tesim. Kolko ste schudli v prvej faze vy?

andrejka1983
30. dec 2012

dukana v živote nikdy.....ak chcete odpadávat, strácať vedomie a mať zle krvné testy, tak prosím...aáno, kilá idú rapídne doleale iba do istej fázy a potom stop!!!,ale to podlomene zdravie za to nestoji.....

alen24
30. dec 2012

@andrejka1983 poznam vela ludi v mojom okoli co drzali dukana a nikto neodpadaval ani nemal zdravotne problemi ...takze je to individualne...a mozno si tie problemi nemala z tej diety a ked si ju spomenula hned vsetko pripisali tomu...

maj2011
30. dec 2012

@babuli ahoj ja mam tiez dnes prvy den 2 fazy....zatial 2 kg dole

badzova
30. dec 2012

ahojte
tiez som sa rozhodla zacat drzat dietu, ale je to na mna strasne kvantum informacii, stranok atd..
nemate niektora ktorej sa dari drzat dietu nejake typy ako zacat, coho sa vyvarovat, co zlepsit atd?? nejaka som stratena 🤐 😀

strihalka
31. dec 2012

@alen24
@andrejka1983 souhlasim s alen, pokud clovek nedodrzuje pravidla dukanov eidety a nepapka vitaminy, ktere jsou velmi dulzite, muze se stat ze clovek odpadne alebo je velmi slaby...ale potom to je chyba toho kdo nedodrzuje pravidla)

babuli
31. dec 2012

@maj2011 ahoj ja dnes zacinam druhu fazu. Zatial 3 kg dole. Aky mas ciel? Ja este asi 8-10 kg

andrejka1983
31. dec 2012

@alen24 čaute baby, ja to nehovorím za seba ja mam 50 kil aj s postelou 😀....ale moja maminka začala s tou dietou a asi 3 krat ju kriesili co jej bolo zle a dovtedy nič, aj strašne krče mávala v nohach, bolesti hlavy.....najprv sa tešila lebo išlo 6 kg dole za dva tri dni...ale potom to už bolo skorej na nervy, ....a horšie že v tom čase bolo plno rod. oslav a nič nemožeš zjest a nik ti nevyšiel v ustrety, len sa divne kukal.... 🙂 teda nič vzlom, len vlastná skusenost

alen24
31. dec 2012

@andrejka1983 ved moze byt ...kazdy ma na to iny nazor a aj kazdy dietu inac znasa ...ja som nemala ziadne zdrav.problemi nemam a dufam ze ani nebudem mat ..a 6kg za par dni je strasne vela je to nezdrave chudnutie ...max.za mesiac je 6 kg viac je to uz zdraviu skodlive ...ja ked som chudla tak som tolko schudla za 2 mesiace mne to slo pomaly ale isto ....a taktiez zalezi kolko je vaha na zaciatku dietovania

milagrosss20
31. dec 2012

Ahojte baby ja zacinam od zajtra,,,,,zajtra si dam len cisto jogurtovy den a duuufam ze vydrzim ale vo vstredu si uz kupim sunku a aj kuracinku neaku aby som mala normalny obedik....a odkial si kupujete tie jogurty?a kolko tak zjete sunky na den 😀 a ja som si kupila este aj zeleny jacmen na precistenie criev tak dufam ze mi to pomoze....moja vaha je 84kg ☹ 😠 😅 a chcem na 65-60kg...cize prvu fazu chcem drzat cca 7 dni ak sa podari.... 😅 😅 😅