Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@luanla hmm...na slovensku neviem ani ake jogurty maju vhodne na DD, ale myslim,ze vitalinea je aj u nas ale aj activia ale bez kuskov ovocie tie si ja kupujem, alebo ked take nenajdes tak si ich mozes sama spravit skratka si kupis biele jogurty a tie dochutis, esenciami, alebo si das skoricu pomlet alebo kakao a trosku sladidla.A co sa tyka keksov tie si kupujem v Carrefoure(ale neviem ci aj u nas sa daju kupit) a muffiny si pripravujem totizto sama dobre recepty na rozne veci nachadzam na internete v spanielcine. musim povedat,ze je tu ovela viac receptov a chutnych ako na slovenskych strankach ...ale vies co ja rano si robim vzdy sladke ranajky tak si aspon zahnam hned chut na sladke 😀
rano si robim torticku na panvici:2polievk lyzice otrub, 2lyzice tvarohu0% a 1bielko ktore treba vyslahat na sneh otruby a tvaroh zmiesas a potom pridas sneh z 1 bielka das trosku sladidla a das na panvicu opecies z oboch stran a je to vyborne, ked chces tuto variantu na slano iba nedas sladidlo a mozes si potom dat so sunkou alebo syrom,....cimkolvek mne to strasne chuti...
@luanla ak chces daky recept nie je problem poslem ti
@simkarobkova skús o pár dní urobit další
jak na potvoru moja draha dcerenka chcela mliecnu ryzu na veceru s kakaom a s lekvarom no trafi ma 😀
@nikuska124 inak nechcem ta nejak zneuzivat ale sem tam by si mohla nejaky receptik prihodit to co robis na ranajky uz mam opisane a vyskusam 🙂
@veronika254 pozri http://www.dukanovadieta.com/recepty/recepty ale pozorne citaj ingrediencie
@petronellynka to uz mam pozrene aj daco opisane ...vidim ze si dost uz zabehnuta vtom ako chutia tie otruby??? nejak sa neviem odhodlat mam taky strach stoho ze mi to nebude chutit 😒
@veronika254 ja som ju minuly rok drzala takze zabehnuta som 🙂
Otruby chutia ako ovsene vlocky bez nicoho...ja si z nich robim chlebik a v tom mam uz devnu davku takze v pohode...alebo si ich dam do jogurtu so sladidlom 🙂
@veronika254 otruby su celkom ok možeš si ich dat do jogurtu mne chutia obyčajne len tak alebo potom v chlebíku🙂)
@ninimini
@petronellynka no tak to teda skusim aj ja s nimi 🙂))) zajtra hned idem kupit a som zvedavaaaaa
v prvej fáze je písane že sa môže i pečené kuracie stehno to ozaj?
Baby kuracie stehna sa vraj mozu. Ked sa moze udená ryba tak sa mozu aj udene kuracie stehna? Samozrejme bez kože.
@luanla cca od apríla do júla cca 22 kg, bez cvičenia.
@rebeka7501 si schudla dukanom?
@evka444 nie, to čom som odpovedala luanle bolo v r. 99 delenou stravou. teraz som dukanovou diétou schudla 25 kg (marec - august 2012).
@rebeka7501 aj tak super uvidim ako sa mne podarí toto dufam že bude niejaký výsledok
@nikuska124 ja som zacala na 65kg a chcem tak 57-58 kg... 😉
@veronika254 dnes som bola v tescu a tam som kupila goju stala 1,29 eur
ako vyzerá prosím vás tá goja? a ako chutí? môžem ju od 1. fázy?
@cencula no mne to pripomina susene slivky len goji je cervene..... a ako chuti neviem zajtra ju ideme kupit... a je pisane ze sa moze od prvej fazy
dakujem velmi pekne veronika254 🙂
@nikuska124 mozes dat aj recept na mafinky? 🙂
@nikuska124 zajtra skusim ten kolacik na panvici a mas este nejake zaujimave receptiky ?
Ahojte 🙂 rada by som sa k vám v tomto boji pridala 🙂 Som 10 mesiacov po pôrode a na váhe mi svieti +22kg.. volám o pomoc a verím, že to pôjde dole.. Čítala som niečo o tomto type stravovania, len neviem presne ako začať, alebo čo je v tej prvej - útočnej fáze dovolené/zakázané.. Prosím, zasväťte ma do tajov úspešného chudnutia. Ako ste začínali vy? Budem vďačná za každú skúsenosť. 🙂 😀
od 14 zacinam aj ja🙂 baby kde kupujete tie otruby atd?

@luanla porzi na http://www.dukanovadieta.com/recepty/recepty/11...