Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@luanla ak si robila kuriatko s vajickom a so syrom? skusila by som to aj ja...ja drzim DD 6den ale PPsom iba 3 dni co som mala vydrzat dlhsie rozmyslam ,ze si dam este 3dniPP v nedelu som to porusila nevydrzala som a zjedla som zopar kalamarov a chobotniciek vyprazanych a tochutnala som z tekvicoveho kolaca :( takze som nemala vobec pevnu volu. Zattial som schudla len 1200g ,ale myslim si, ze to bude aj tym ,ze mam kramy a ja vzdy pred kramami mam aj 2kg navyse
@luanla a ty si ako na tom kolky den a kolko si schudla?ako ovladas chute na sladke?
@rebeka7501 ja ju uz tiez casto necitam..ale recepty co tam su pouzivam...ked pojdem na druhu fazu tak si pekne k nej co to precitam aby sa mi to osviezilo...
@nikuska124 Kuracie prsia som si posypala gril.korenim. Dala som to na panvicu a na troske vody udusila. Vajíčka som uvarila na tvrdo. A ako "prilohu" som si dala cottage chees. Dokopy 1kusok kuracich prs, 2vajicka a 1cottage chees.
Bolo to fajnové 🙂 A aj dost syte.
@nikuska124 no ja som len zacala. Teraz držim 2 den. A kedze mam ms tak chute na sladke su neskutočné ☹((
Dnes som si nakupila 1%ovocne jogurty a ked to namna nejak moc dolahne tak si jeden dam.
Nemalo by sa to, ale radsej zhresit jogurtom ako sladkostami...nie? 🙂
A tebe sa ako dari odolavat sladkemu?
Baby som čitala, ze pri ms nemusia ist kila dolu. Je to pravda?
Cim to je? Nieje zbytocne zacinat pocas ms, myslim koli tomu , ze vaha neubuda.
@luanla je to kvôli hormonálnym zmenám v tele, zadržiavanie vody v tele. môžeš začať aj cez ms
@rebeka7501 Aj som zacala, dnes mam 2 den DD a 3den ms.
Po ms by sa tie kila mohli pohnut uz teda?
@luanla samozrejme, ak nie je potrebné vydržať, telo sa musí naštartovať. ja som išla dole niekedy 1 kg týždeň, niekedy som stála 2-3 týždne. záleží akú máš východziu váhu.
@rebeka7501 no strašnú 95kg
@luanla to si ešte docent. neboj sa, ja keď som začala diétovať (pred 13 rokmi - pred otehotnením), vtedy delenou stravou začala som na 99 kg. Podarilo sa mi na 78 kg, potom tehotenstvo a bola som tam kde predtým. Po pôrode som išla na 86 kg a nevedela som sa naštartovať. Potom som prestala fajčiť (+ 8 kg). Až v marci minulého roku som počula o nejakom dukanovi. A ono to išlo !!!!! Mysli na to, že tých niekoľko pár kíl navyše si nanabrala za 2 mesiace, takže s tým chudnutím opatrne, radšej 1 kg za týždeň a bez komplikácii (aj koža sa prispôsobí) ako rýchlo a s problémami.
ahojte mamicky v prvej faze mam kolko jest tych otrub kupila sok si psenicne vadi to???
@sindy12 2 lyžice ovsených otrúb
@rebeka7501 s delenou stravou sa ti za aku dobu podarilo tak schudnut? ved aj to bol pekny uspech 🙂
ahojte baby, môžem sa opýtať?robila som si test, najskôr mi vybehla iba jedna čiaročka,, no po pár minútach sme sa nań pozreli znova a ukazovala aj druhá ale veľmi slabo. na teste sa píše, že je jedno či je tmavoružova alebo svetlo. Myslíte, že teda som v tom?
@sindy12 maju to byt ovsene otruby...Dr.Dukan varuje ze sa nemaju zamienat za psenicne...mala by si jest 1,5 lyzice
pozor na vypadavanie vlasou a stratu menstruacie a hormonalne poruchy...fakt opatrne dievcata...ja to mam za sebou a neopakovala by som tu dietu...a k tym otrubam ...fakt je treba jest ovsene a kupis ich DM drogerie...
@simkarobkova skus inu temu...mas ich tu dost na temu testy a som tehotna?
no.pekne.a.ja som.si kupilapsenicn sakra:(( co s nimi teeaz:(
@neiuska mne nepadali vlasy...praveze boli pevnejsie a ako aj nechty...kedze je to dieta zalozena na bielkovinych a bielkoviny posobia dobre na vlasy a nechty...
Ano tie otruby su potrebne ale dolezitejsie je pit minimalne 2,5l tekutin..kokolko stiepenim bielkovin sa vylucuje kyselina mocova tak tu treba dostat z tela von.
@sindy12 mozes ich pouzit na pecenie chleba v dalsich fazach 🙂
@luanla vyskusam vo stvrtok uz teraz sa tesim 🙂 musi to byt vyborne
@nikuska124 co si mala dnes ty a co planujes zajtra?
@luanla ja som si nakupila tiez jogurtiky0%, ale iba s prichutou hlavne aby neobsahovali ovocie, s prichutou sa mozu zjest 2 za den. Ked mam chut na sadke tak si dam daky dukanovsky keksik, alebo si dam daku dukanovsku mafinu, dukanovsku piskotu...
@nikuska124 kde si kupila tie jogurty a tie mafiny,...atd?
mam taky stroj sport well to je na vypracovanie brucha a vcera som kustik cvicila ale k meninam som si vyziadal bicykel
@luanla no mam taky stroj sport well na spevnenie brucha tak som vcera trosku cvicila a este som si k meninam vyziadala rotoped 😀
@luanla tak dnes som si urobila morcacie masko s bylinkami nasucho a k tomu vajicko natvrdo ale iba bielko,a syrik a k masku som si dala trosicku horcice(ale to morcacie masko-morcacie prsicko som si kupila ako polotovar s bylinkami, cize som to len nasucho oprazila na panvici)a ako dezert tvaroh 0% a do toho som si dala skoricu drvenu a trosku sladidla a na zajtra este neviem, ale pravdepodobne nebudem doma takze budem papat v restike a to si vzdy dam daku rybku urobenu na grile a tiez zeleninu na grile(baklazan,cuketu, brokolicu...)a k tomu ako predjedlo asi uvarenu chobotnicku. A ak nahodou budem doma tak si urobim tuniakovy steak.
@luanla no vidim ze si natom ako ja druhy den drzania tak drzim palceky nech ti ide ako ma 🙂

@petronellynka samozrejme máš pravdu, no ako sa poznám zapadla mi mi prachom.