icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

rebeka7501
8. jan 2013

@petronellynka samozrejme máš pravdu, no ako sa poznám zapadla mi mi prachom.

nikuska124
8. jan 2013

@luanla ak si robila kuriatko s vajickom a so syrom? skusila by som to aj ja...ja drzim DD 6den ale PPsom iba 3 dni co som mala vydrzat dlhsie rozmyslam ,ze si dam este 3dniPP v nedelu som to porusila nevydrzala som a zjedla som zopar kalamarov a chobotniciek vyprazanych a tochutnala som z tekvicoveho kolaca :( takze som nemala vobec pevnu volu. Zattial som schudla len 1200g ,ale myslim si, ze to bude aj tym ,ze mam kramy a ja vzdy pred kramami mam aj 2kg navyse

nikuska124
8. jan 2013

@luanla a ty si ako na tom kolky den a kolko si schudla?ako ovladas chute na sladke?

petronellynka
8. jan 2013

@rebeka7501 ja ju uz tiez casto necitam..ale recepty co tam su pouzivam...ked pojdem na druhu fazu tak si pekne k nej co to precitam aby sa mi to osviezilo...

luanla
8. jan 2013

@nikuska124 Kuracie prsia som si posypala gril.korenim. Dala som to na panvicu a na troske vody udusila. Vajíčka som uvarila na tvrdo. A ako "prilohu" som si dala cottage chees. Dokopy 1kusok kuracich prs, 2vajicka a 1cottage chees.
Bolo to fajnové 🙂 A aj dost syte.

luanla
8. jan 2013

@nikuska124 no ja som len zacala. Teraz držim 2 den. A kedze mam ms tak chute na sladke su neskutočné ☹((
Dnes som si nakupila 1%ovocne jogurty a ked to namna nejak moc dolahne tak si jeden dam.
Nemalo by sa to, ale radsej zhresit jogurtom ako sladkostami...nie? 🙂
A tebe sa ako dari odolavat sladkemu?

luanla
8. jan 2013

Baby som čitala, ze pri ms nemusia ist kila dolu. Je to pravda?
Cim to je? Nieje zbytocne zacinat pocas ms, myslim koli tomu , ze vaha neubuda.

rebeka7501
8. jan 2013

@luanla je to kvôli hormonálnym zmenám v tele, zadržiavanie vody v tele. môžeš začať aj cez ms

luanla
8. jan 2013

@rebeka7501 Aj som zacala, dnes mam 2 den DD a 3den ms.
Po ms by sa tie kila mohli pohnut uz teda?

rebeka7501
8. jan 2013

@luanla samozrejme, ak nie je potrebné vydržať, telo sa musí naštartovať. ja som išla dole niekedy 1 kg týždeň, niekedy som stála 2-3 týždne. záleží akú máš východziu váhu.

luanla
8. jan 2013

@rebeka7501 no strašnú 95kg

rebeka7501
8. jan 2013

@luanla to si ešte docent. neboj sa, ja keď som začala diétovať (pred 13 rokmi - pred otehotnením), vtedy delenou stravou začala som na 99 kg. Podarilo sa mi na 78 kg, potom tehotenstvo a bola som tam kde predtým. Po pôrode som išla na 86 kg a nevedela som sa naštartovať. Potom som prestala fajčiť (+ 8 kg). Až v marci minulého roku som počula o nejakom dukanovi. A ono to išlo !!!!! Mysli na to, že tých niekoľko pár kíl navyše si nanabrala za 2 mesiace, takže s tým chudnutím opatrne, radšej 1 kg za týždeň a bez komplikácii (aj koža sa prispôsobí) ako rýchlo a s problémami.

sindy12
8. jan 2013

ahojte mamicky v prvej faze mam kolko jest tych otrub kupila sok si psenicne vadi to???

rebeka7501
8. jan 2013

@sindy12 2 lyžice ovsených otrúb

luanla
8. jan 2013

@rebeka7501 s delenou stravou sa ti za aku dobu podarilo tak schudnut? ved aj to bol pekny uspech 🙂

simkarobkova
8. jan 2013

ahojte baby, môžem sa opýtať?robila som si test, najskôr mi vybehla iba jedna čiaročka,, no po pár minútach sme sa nań pozreli znova a ukazovala aj druhá ale veľmi slabo. na teste sa píše, že je jedno či je tmavoružova alebo svetlo. Myslíte, že teda som v tom?

petronellynka
8. jan 2013

@sindy12 maju to byt ovsene otruby...Dr.Dukan varuje ze sa nemaju zamienat za psenicne...mala by si jest 1,5 lyzice

neiuska
8. jan 2013

pozor na vypadavanie vlasou a stratu menstruacie a hormonalne poruchy...fakt opatrne dievcata...ja to mam za sebou a neopakovala by som tu dietu...a k tym otrubam ...fakt je treba jest ovsene a kupis ich DM drogerie...

petronellynka
8. jan 2013

@simkarobkova skus inu temu...mas ich tu dost na temu testy a som tehotna?

sindy12
8. jan 2013

no.pekne.a.ja som.si kupilapsenicn sakra:(( co s nimi teeaz:(

petronellynka
8. jan 2013

@neiuska mne nepadali vlasy...praveze boli pevnejsie a ako aj nechty...kedze je to dieta zalozena na bielkovinych a bielkoviny posobia dobre na vlasy a nechty...
Ano tie otruby su potrebne ale dolezitejsie je pit minimalne 2,5l tekutin..kokolko stiepenim bielkovin sa vylucuje kyselina mocova tak tu treba dostat z tela von.

petronellynka
8. jan 2013

@sindy12 mozes ich pouzit na pecenie chleba v dalsich fazach 🙂

nikuska124
8. jan 2013

@luanla vyskusam vo stvrtok uz teraz sa tesim 🙂 musi to byt vyborne

luanla
8. jan 2013

@nikuska124 co si mala dnes ty a co planujes zajtra?

nikuska124
8. jan 2013

@luanla ja som si nakupila tiez jogurtiky0%, ale iba s prichutou hlavne aby neobsahovali ovocie, s prichutou sa mozu zjest 2 za den. Ked mam chut na sadke tak si dam daky dukanovsky keksik, alebo si dam daku dukanovsku mafinu, dukanovsku piskotu...

luanla
8. jan 2013

@nikuska124 kde si kupila tie jogurty a tie mafiny,...atd?

veronika254
8. jan 2013

mam taky stroj sport well to je na vypracovanie brucha a vcera som kustik cvicila ale k meninam som si vyziadal bicykel

veronika254
8. jan 2013

@luanla no mam taky stroj sport well na spevnenie brucha tak som vcera trosku cvicila a este som si k meninam vyziadala rotoped 😀

nikuska124
8. jan 2013

@luanla tak dnes som si urobila morcacie masko s bylinkami nasucho a k tomu vajicko natvrdo ale iba bielko,a syrik a k masku som si dala trosicku horcice(ale to morcacie masko-morcacie prsicko som si kupila ako polotovar s bylinkami, cize som to len nasucho oprazila na panvici)a ako dezert tvaroh 0% a do toho som si dala skoricu drvenu a trosku sladidla a na zajtra este neviem, ale pravdepodobne nebudem doma takze budem papat v restike a to si vzdy dam daku rybku urobenu na grile a tiez zeleninu na grile(baklazan,cuketu, brokolicu...)a k tomu ako predjedlo asi uvarenu chobotnicku. A ak nahodou budem doma tak si urobim tuniakovy steak.

veronika254
8. jan 2013

@luanla no vidim ze si natom ako ja druhy den drzania tak drzim palceky nech ti ide ako ma 🙂