Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@weissrose Ahoj, jediné ,,špéci,, čo potrebuješ sú ovsené otruby a tie kúpiš aj v DM-ku, inak fičíš na nízkotučných mliečnych výrobkoch a hydine a potom v 2. fáze zelenina. Nie je to nič zložité ani nedostupné, hlavne treba pevnú vôlu a chuť niečo so sebou urobiť 🙂. Ak ťa niečo zaujíma v kľude napíš 😉
a baby neviete ako je to potom s kyslou kapustou??? s muzikom sme si robili domacu ...... a tak by som si ju uz dala
@veronika254 tú môžeš v BZ dni 😉
@veronika254 su dobre do jogurtu alebo len tak na chrumkanie 😉
Baby tak konecne sa mi podarilo zohnat otruby psenicne a aj ovsenne.
Poradte mi nejaky recept na chlebik, alebo sa tu spominaju placky nejake. Dakujeeem 🙂
A stym chlebom je nejake mnozstvo odporucene na jednu porciu?
@veroni87 to som rada ,ze ti chuti ja ju zboznujem kazdy den ju musim mat 😀
Baby poradte nejaky iny chlebik, ako klasicky dukanov chlebik co sa robi z tvarohu.... Kedze po takmer 3 mesiacoch mam nenormalnu krizu a niektore veci uz nemozem ani citit, tak spekulujem cim nahradit chlebik.... Ak mate nieco odskusane, poradte, budem vdacna 😉
@nikuska124 čo je take fajnove čo musis mat každy den? 🙂
@nikuska124 Prosim ta ako presne robis tu placku? Ja som to dnes skusala a sa mi to lepilo na panvicu. Mozes mi napisat este raz ten recept? Dakujem moc. 🙂
@mima1983 ahoj, ako ti to ide? pochváľ sa 🙂 ja dnes ráno zatial -4,5kg nie je to úplne naj, ale nato, že mám krámy to nie je zasa najhoršie 🙂 môžem sa aspoň porovnávať, ked sme začali spolu 🙂
@22janulienka22 vyborne, ja -5kg a tiez s kramami 😀 ale dnes mi koncia 🙂 ono to inak uz teraz pojde pomenej tie kilecká, ale mne bohate staci aj 5-6kg za mesiac, to je take optimalne 🙂
@22janulienka22 este si v 1faze?
mne tiež zajtra končia 😀 tak ti to ide lepšie...tak uvidíme ako to pôjde ked skončia 🙂 ja som to ani nemala veľmi rozdelenéna prvú a druhú fázu, ja jem zeleninu takmer stále 😉 kedže rozdiel medzi 1. a 2. f. je naozaj len ten motivačný, zeleninu neobmedzujem.
@22janulienka22 jedla si zeleninu aj pocas 1f.?
@luanla tu placku musim mat kazdy den. Takze este raz ten recept: 1bielko ktore vyslahas na sneh, v pohariku ,alebo dakej nadobke si pripravis 2PLotrub a zmiesas ich s 2 PL odtucneneho tvarohu zmiesas to pridas sladidlo a nakoniec pridas sneh z bielka premiesas a sup na panvicu.(V pripade,ze ju chces naslano nedas sladidlo a v tom pripade mozes konbinovat so sunkou,...) Aby sa ti to nelepilo niekedy si dam niekedy nie potries si panvicu olejom, ja si trosku na kuchynsku servitku min.olivoveho oleja dam a potriem ju skoro to ani nevidno. Nalejes zmes a cakas, ci je spodna cast upecena zistis tak,ze potrasies panvicou akokeby si robila palacinky ,aby sa ti nelepila. ked sa ti placka pohybuje po panvici ju podberies a otocis.ona chyti taku farbu ako palacinka alebo skor by som to prirovnala k torku pripalenenemu ale to je dobre. hlavne ju netoc pokial sa ti nepohybuje po panvici ani ju nepotberaj. Dufam,ze som ti pomohla 😀
@22janulienka22 tak musim uspesne hlasit ze po vcerajsej zumbe a po takmer nic nejedení, nakolko som nemala cas sa ani poriadne najest je 600g dole 🙂 super 🙂
@nikuska124 Dakujem, vyskusam teda nova 🙂
@luanla aj v prvej fáze, ja si tie dni nedelím na BZD a BD, zeleninu mám takmer každý deň, inak dodržiavam z diety všetko a kilá idú dole, takže som spokojná. ked som držala túto dietu predtým, dodržiavala som všetko presne a chudla som v podstate tak isto ako teraz. a tebe sa váha stále nepohla?
@mima1983 a ja hlásim, že po včerajšku mám dole 700g 😀 a prehrešky máš nejaké? ja sa posledné dni snažím a tri dni som sa udržala 😀 to bude tým, že mi už končia. a čo ideš variť? ja nemám žiaden nápad...jediné čo viem je, že si idem dať teraz otruby 😖

@alen24 no tie cerealie vyzeraju zaujimavo pojdem vyskusat