Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
baby a co myslite mozu sa jest zavinace???? aj ked nie od prvej fazy ale neskorsie sa mozu?????
@veronika254 ja ich jem. Je to ryba a kysla kapusta, mozes oboje
@veronika254 mozes 🙂
Začínam 2. fázu! 🙂
Baby chcem sa spýtať, bravčové mäso sa vôbec nesmie? Ani párky, mleté mäso, šunka?
Takže baby hlasim moju prvú motiváciu 🙂 -1kg 🙂 🙂 🙂 KONEČNE!!! 😀
@miluska17 Ahoj, citujem Dukana : ,, Bravčovina a jahňacina nie sú v útočnej fáze, ktorá musí byť čo najčistejšia a najúčinnejšia , povolené. ,, - samozrejme píše o chudých častiach, karé a panenka predpokladám. V druhej fáze som nenašla priamo napísané že sa môže, ale pokiaľ pripravíš bez tuku a chudé mäsko tak príležitostne by si si dať mohla 😉 , Párky to je strašný humus - zväčša tam melú aj kože -tak to veľmi diétne nie je, o mletom mäse by som tiež nepovedala že je diétne, lebo ti tam pomelú všetko možné, a šunka - tá sa dá kúpiť chudučká - videla som len s 2% tuku - ale aj to by som do jedálnička zaradila len príležitostne 😉
@macekova Dakujem, no snad to u pojde dolu vodou tie moje neštastné kilá 🙂
Dnes som si urobila na ranajky tento sendvic : http://www.dukanovadieta.com/recepty/recepty/88... A dala som si ktomu kusok udeneho stehna kuracieho. Bez kože! Snad som nepokaila nic.
Dnes som 1x za tych 6 dni jedla nieco co sa aspon podobalo na chlieb 😀
Normalne spokojnost, celkom to bolo fajn 🙂
@luanla tá šunka sa volá Dulano - šunka z kuracích alebo je aj z morčacích pŕs. Mne veľmi to údené stehno nechutilo, budem sa musieť veľmi premáhať aby som to druhé zjedla, ale v Lidli majú aj údené morčacie mäso a to je niečo , mňaaaaam 🙂 . Keď budeš v 2. fáze - sú tam totiž tolerované potraviny - je najlepší tento chlieb : je na 3 dni : http://dukanovadieta-forum.bb-fr.com/t335-topic
@macekova môžem sa opýtať ako robíte omelety?? Ja som dnes na raňajky robila omeletu - 4 plátky kuracej šunky a vajíčko - síce sa to urobilo, ale panvicu budem čistiť až do večera😀😀😀😀 dá sa pridať aspoň kvapka oleja pod to alebo čím to nahradiť?? Teraz na obed chcem robiť kuracie mäso....môžem dať naspodok kvapku oleja?? Existuje nejaká náhrada, aby som nespálila panvicu?? Všetko robím na riade s keramickým povrchom.

@rebeka7501 ja neviem v ktorej fáze tá holka je, je len na nej či od zajtra neprejde na 2. fázu, ja som chcela len poradiť tak prosím na mňa neútoč 😉