icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

macekova
11. jan 2013

@rebeka7501 ja neviem v ktorej fáze tá holka je, je len na nej či od zajtra neprejde na 2. fázu, ja som chcela len poradiť tak prosím na mňa neútoč 😉

alen24
11. jan 2013

@luanla tak tam chyba nebude ...ako kazde telo je ine a inac sa vysporiada s dietou mozno tebe nevyhovuje tato dieta ...neviem fakt..lebo po 5 dnoch zeby neslo ani deko dole sa mi nezda a ty mas dost vysoku vahu tam by ti malo ist praveze rychlejsie ...

luanla
11. jan 2013

@alen24 no to by som prave nemala to co mam pri DD jest teraz. Dobré, čo?

macekova
11. jan 2013

@alen24 už vyššie písala že nebola na wc, takže keď pojde tam nechá aj dve kilá 😀

alen24
11. jan 2013

@luanla ved prave ze je mozne ze tebe takato dieta nevyhovuje

alen24
11. jan 2013

@macekova tak to hej 😀

luanla
11. jan 2013

@macekova to si pis. No uz som sa potrapila 😀 Až mi slzy isli 😀
Ale nevažila som sa. Odvažim sa rano.

macekova
11. jan 2013

@luanla papaj otruby a najlepšie by bolo prejsť na 2 . fázu a tá zeleninka ti pomôže aby to bolo častejšie 😉

alen24
11. jan 2013

@luanla jasne rano je najlepsie sa vazit ...tak daj info 🙂

luanla
11. jan 2013

@macekova zajtra mám 6 den. Tak pockam aspon tych 7 dni a potom idem na 2 fazu. Alebo myslis, ze možem prejst na 2fazu aj skor? Mozno kombinacia maso a zelenina by boli lepsie premna?

luanla
11. jan 2013

@alen24 jasne dam info 🙂 Sama som zvedava 🙂

macekova
11. jan 2013

@luanla uvidíš ako veľmi ťa zajtra váha motivuje 😉 , samozrejme 2.fáza je o niečo zdravšia ako tá 1. Je to len na tebe, len už sa prosím nenechaj 5 dní bez wc 😉

luanla
11. jan 2013

@macekova pokusim sa 🙂

veronika254
11. jan 2013

baby a co myslite mozu sa jest zavinace???? aj ked nie od prvej fazy ale neskorsie sa mozu?????

sandri
11. jan 2013

@veronika254 ja ich jem. Je to ryba a kysla kapusta, mozes oboje

alen24
12. jan 2013

@veronika254 mozes 🙂

mima1983
12. jan 2013

Začínam 2. fázu! 🙂

miluska17
12. jan 2013

Baby chcem sa spýtať, bravčové mäso sa vôbec nesmie? Ani párky, mleté mäso, šunka?

luanla
12. jan 2013

Takže baby hlasim moju prvú motiváciu 🙂 -1kg 🙂 🙂 🙂 KONEČNE!!! 😀

macekova
12. jan 2013

@miluska17 Ahoj, citujem Dukana : ,, Bravčovina a jahňacina nie sú v útočnej fáze, ktorá musí byť čo najčistejšia a najúčinnejšia , povolené. ,, - samozrejme píše o chudých častiach, karé a panenka predpokladám. V druhej fáze som nenašla priamo napísané že sa môže, ale pokiaľ pripravíš bez tuku a chudé mäsko tak príležitostne by si si dať mohla 😉 , Párky to je strašný humus - zväčša tam melú aj kože -tak to veľmi diétne nie je, o mletom mäse by som tiež nepovedala že je diétne, lebo ti tam pomelú všetko možné, a šunka - tá sa dá kúpiť chudučká - videla som len s 2% tuku - ale aj to by som do jedálnička zaradila len príležitostne 😉

macekova
12. jan 2013

@luanla Neboj už sa to rozbehne, teším sa s tebou 😀

luanla
12. jan 2013

@macekova Dakujem, no snad to u pojde dolu vodou tie moje neštastné kilá 🙂
Dnes som si urobila na ranajky tento sendvic : http://www.dukanovadieta.com/recepty/recepty/88... A dala som si ktomu kusok udeneho stehna kuracieho. Bez kože! Snad som nepokaila nic.
Dnes som 1x za tych 6 dni jedla nieco co sa aspon podobalo na chlieb 😀
Normalne spokojnost, celkom to bolo fajn 🙂

luanla
12. jan 2013

@macekova ako sa vola ta sunka z lidla prosim ta?

macekova
12. jan 2013

@luanla tá šunka sa volá Dulano - šunka z kuracích alebo je aj z morčacích pŕs. Mne veľmi to údené stehno nechutilo, budem sa musieť veľmi premáhať aby som to druhé zjedla, ale v Lidli majú aj údené morčacie mäso a to je niečo , mňaaaaam 🙂 . Keď budeš v 2. fáze - sú tam totiž tolerované potraviny - je najlepší tento chlieb : je na 3 dni : http://dukanovadieta-forum.bb-fr.com/t335-topic

alenah31
12. jan 2013

@macekova môžem sa opýtať ako robíte omelety?? Ja som dnes na raňajky robila omeletu - 4 plátky kuracej šunky a vajíčko - síce sa to urobilo, ale panvicu budem čistiť až do večera😀😀😀😀 dá sa pridať aspoň kvapka oleja pod to alebo čím to nahradiť?? Teraz na obed chcem robiť kuracie mäso....môžem dať naspodok kvapku oleja?? Existuje nejaká náhrada, aby som nespálila panvicu?? Všetko robím na riade s keramickým povrchom.

macekova
12. jan 2013

@alenah31 Ahoj, to poznám, aj ja som tak začínala 😀 , potom som sa dočítala na internete ( lebo v knihe to nie je), že ujo Dukan najnovšie odporúča kávovú lyžičku olivového oleja denne, takže keď si do jedál vždy kvapneš kvapku oleja nič sa nedeje 😀

alenah31
12. jan 2013

@macekova díky😀 to úplne stačí 😉 😉 😉 rada sa tu inšpirujem, bojím sa,aby som čosi nedomýlila

macekova
12. jan 2013

@alenah31 neviem či máš knižku, ale ja ju len odporúčam - je tam všetko krásne vysvetlené 😉

Ozaj baby, neviem či viete, ale aj na FB je skupina - Dukanky , sú tam super baby a je tam kooopa receptov, tak stačí len poslať žiadosť o prijatie zakladateľke 😉

alenah31
12. jan 2013

@macekova knižku má objednanú, mala by prísť tento týždeň takže zatiaľ len obkukávam tu a z net stránok 😉 😉 😉 určite sa do toho dostanem, len to chce nejaký čas 😵

alen24
12. jan 2013

@miluska17 bravcove nie