Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@strihalka tak ty to budeš mať dolu šupky dupky toľko kíl, no mne to potrvá trošku dlhšie chcela by som dať dolu 22 kg, tak mám pred sebou ešte dlhú cestu
ahojte dievcata ... ja som sa na to dala tiez pred dvoma tyzdnami a zatial tri kila . Rada by som sa dostala do skupiny na FB . Koho by som mohla poprosit, kvoli receptom ....ja vymyslam stale nieco nove , peciem chlebiky . Dakujem 😉
ahojte baby, ja som akurat v pondelok zacala s dietou.......tak som zvedava......... 🙂 🙂 🙂
Dobre ranko zienky! Tak ja hlasim presne po 14 dňoch dietky a zumby = -6,7kg 🙂 tak som spokojná, i ked to uz teda teraz ide ovela pomalsie ako prvé dni, ale neva... pomaly dalej zajdes .) teraz dam dole tak 200-300g za den, po zumbe aj 400-500g.... zatial sa vazim kazdý den, i ked vela ludi hovori ze blbost, ale mna to motivuje! 🙂
Pekny dnik...
Ahojte kuriatka. Začala som teda v pondelok, dnes streda, žiadny stres so stravy, dokonca chodím aj okolo čokolády a neláka ma, čo nechápem 😉 a rozdiel v rańajšej váhe z nedele do dneska (streda) -2,5 kg. oujeeeeeeeeeeeee.🙂
@mima1983 no super, musim zacat cvicit, inak to nevidim blahozelam super ti to ide dolu... ja som dnes 10ty den a dala som dolu len 2,50 kg víkend bol u mna velmi zlý vyslo mi to akurát, ked sme oba dni mali oslavu tak som pila sampanske a do dnes sa to drzalo hore, zatial teda 2,50 kg, ale nestracam nadej, ziaden stres, ja to zvladnem... 🙂 a určite aj vy ostatné babulky držím nám passte... 🙂
Baby, ktoré sa stresujete a ste nešťastné z toho, že váha ide pomaly dole : TIE KILÁ, KTORÉ CHCETE DAŤ DOLE STE NEZÍSKALI ZA 20 DNÍ, ALE ZA NIEKOĽKO ROKOV !!!!!!! PRETO AJ ÚBYTOK KÍL NEBUDE "LETECKÝ". MYSLITE NA TO 🙂
@rebeka7501 ja na to myslím, len teda, ze pred víkendom som videla kazdý den úbytok, len tými víkendovími prehreškami sa to vratilo hore a az po vcerajsku islo zase nieco dolu.... 😒 ale hlavne ze ide, to je najdolezitejsie...
@rebeka7501 muuuudro!!! 🙂 presne tak to je
ahojte dievcata chcem zacat s dukankou, poradite mi stravu na prve dni a nakopnete ma nejako ? kolko ste schudli za ake obdobie ?
myslite ze do marca dam dole 10-15kg? a do leta este 10? mam vysku 180cm a vahu 92-93 kg cvicite pritom alebo robite nieco extra okrem stravy? uzivam HAK nebude to ovplyvnovat chudnutie ?? dakujem za vsetky rady
@mawiya tiez som do stredy dala dole co ty, a pak potom vikend som pokaslala... tak sa mi to zastavilo, ale uz nehrozi, fakt je to super a vobec necitim hlad je to fajnoveee
@danielitka26 no stravu si mozes zostavit sama podla povolenych potravin, ktore ti chutia, rano si davam jogurt s ovsenymi otrubami obed bud kuracie masko, alebo cottage s kuracou sunkou, alebo tuniak a vecer, acidofilne mlieko, alebo tiez kuracie masko... je vela moznosti... tie kg by si mohla dat dole ked budes aj cvicit k tomu tak by sa to malo podarit... s hak by nemal byt problem...
@adamedik a kde hladat povolene potraviny ????
@danielitka26 http://www.dukanovadieta.com/principy/zoznam-po... tu je stranka, kde je vysvetlena tato dieta, ale najviac ma motivovala az kniha dukana, kde som si krásne vsetko precítala, stranka neobsahuje celu knihu... len take hlavne zaklady....
@cencula mne sa páči a vačšinu dostaneš kupit a ked nie tak nahradíš jedine syr som taký nenašla ale inak je super a hlavne nemusím rozmyšlat čo si dám🙂 proste si to urobím podla tejto knihy skus si pozriet cez gorilu možno tam uvidím v ukážkach pár strán ale mne sa páči a som spokojná
@adamedik pro mně taky první 3 dny byly hrozné na bílý jogurt se nemůžu ani podívat, ale zítra už zelenina, vzhledem k tomu že nemám moc pevnou vůli, já to dám dolů na dvakrát, první kolo 8 kg a pak v létě druhé kolo taky 8kg,
já teda hlad měla, až dnes poprvé ne, , ale uklízela jsem ve sladkostech a vydržela jsem
@ellise takze paradicka... ja tiez uz zajtra zeleninka dovarila som si polievocku zo zajacika so zeleninkou, tak si ju zajtra beriem do prace konecne zelenina... uz sa neviem dockat...
A dnes som konecne cvicila a to ze 5 minut na orbitreku, lebo nam nejako zacal vrzgat tak len 5 minut ale zato cca 20 zumbu viac som nevydrzala... fúúúúú 🙂

@strihalka ze 5 kg???? 😀 prepac ze sa smejem ale prislo mi to strasne smiesne, nakolko sme tu zeny ktore chceme dat dole 20-30 kg 🙂 Ako aj ja.... 5 kg som dala dole za TYZDEN!!! 🙂