icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

mima1983
14. jan 2013

@veronika254 no teda, tak sa nechaj obskakovat a dietu pust z hlavy .) rychle zotavenie prajem

mima1983
14. jan 2013

@evka444 jasne ze ano, ja normalne papam poslievky ked chodime cez vikend k nasim .) samozrejme nie moc huste, ani ziadne smotanove, ale normalna zeleninova alebo aka polievka nemoze uskodit, a ani neuskodila .)

macekova
14. jan 2013

@evka444 jasné vývar môžeš, len zhrň mastné oká 😉

blcha
14. jan 2013

ahojte tak ja sa asi pridam k vam potrebujem dat dolu 10kg tak to tu studujem tuto dietku vyzera to celkom fajn len sa pozeram recepty ale hladam niekd tie kolaciky s ovsennych otrub a nemozem sa dopatrat mate neaky dobry recept? 😉 dakujem

macekova
14. jan 2013

@blcha Ahoj, kuk toto : http://www.dukanovadieta.com/recepty/recepty/13... a je tam toho viacej alebo fajn je aj stránka : http://www.dieta-protal.sk/ 😉

blcha
14. jan 2013

@macekova dakujem uz som nasla aj take co by mi mohli chutit este neviem kedy zacnem lebo nenmam doma otruby ale muza som poverila aby mi nakupil lebo u nas v dedine nezozeniem ked na mna nezabudol od zajtra by som chcela zacat 😉

janicka0007
14. jan 2013

@majulienka27 chcela by som 10 dní, tak uvidíme.. dnes sa to celkom dalo, ale začínam byť hladná tak idem asi spať 🙂

majulienka27
14. jan 2013

ja sa hlásim po prvom dni, zvládla som ho úplne v pohode, ani hlad som necítila a ani potrebu na sladké som nemala, dala som nejaký pohyb a to ráno 15 min Orbitrek , po obede 20 min bežkovanie a večer som chcela dať ešte chôdzu ale vonku akoby prší dážď so snehom tak na to dnes kašlem.

bbbea
15. jan 2013

ahojte, tak ja som dnes na dukanke 14 den, váhu síce nemám ale moje oblečenie mi je volnejsie, je to super pocit 🙂 Inak vôbec nebývam hladná, mne táto diéta sedí 🙂 tak sa tesím, uvídim ako dlho mi to vydrzi, úbytok váhy nie je síce velký ale pomaly dalej zájdem a leto je este daleko 😉 držím všetkým palce..

alen24
15. jan 2013

@evka444 ano 🙂

alen24
15. jan 2013

@veronika254 oooojooj ...tak rychle zotavenie ...

mima1983
15. jan 2013

@bbbea super 🙂 len tak dalej... u mna sa to uz spomalilo, prve dni dost velky ubytok vahy, teraz pomenej, ale ide to a to je hlavne 🙂

bbbea
15. jan 2013

@mima1983 presne tak, to je hlavne, že to ide. Ja som si už včera skusala rifle čo som nosila perd tehotenstvom a obleciem ich (sice este vyzeram ako hurka ale zapnem!!!), tak mam velku radost 🙂

mima1983
15. jan 2013

@bbbea ja som zatial neskusala, ja uvidim ked si budem skusat nohavice ci obleciem na ples 🙂 duuuufam ze hej, prinajhorsom si dam este tehotenske 😀

alen24
15. jan 2013

baby co ste dnes barili na obed?

bbbea
15. jan 2013

ja som práve dojedla kuracie stehno (s kožou...tá bola na tom najlepšia 😉 ) s kopou zeleninového šalátu, mňam...a teraz si dávam kávu s mliekom 🙂

ninimini
15. jan 2013

tak ako vám to ide? ja som sa nevážila zatial tak ani neviem🙂 ale už nemám veeeelikááánske brucho aspon🙂)) včera mi prišla kniha dukanová dieta a 350receptov🙂)

evka444
15. jan 2013

@ninimini hej mne pisali tiež že už poslali tak čakam že do piatku bude doma teším sa na nu

evka444
15. jan 2013

mam písane na papiery že sa môže detska víživa to naozaj?

alenah31
15. jan 2013

@alen24 pangasius namočený v nízkotučnom mlieku pečený s bylinkami🙂 mňamka😀😀

majulienka27
15. jan 2013

@alen24 ja som mala vývar zo zajačej polievky a potom mäsko zo zajaca
@ninimini a aká sa ti vidí, čo recepty, oplatí sa ju zohnať, ak budeš mať čas mohla by si aj nejaký pridať keď vyskúšaš 😉

ninimini
15. jan 2013

@majulienka27 určite pridám ked budem moct

ellise
15. jan 2013

ahoj holky, přidávám se k Vám , dnes druhý den a řeknu že jogurt s otrubami nemlžu ani cítit, večeřela jsem lososa aporci mám i na zítra. peču chlebík z otrub a tvarohu, ale je mi jasné že 1. fázy vydržím jen 3 dny

miluska17
15. jan 2013

Babenky, chcem sa Vás spýtať či môžem denne aj viac ovsených otrúb ako je povolené. Neviem ako sa v tom orientovať, keď vo veľa receptoch sú ako prísada, takže neviem koľko zjem denne. Ďakujem za rady

miluska17
15. jan 2013

@nikuska124 Ďakujem za receptík. Práve som si urobila tvoju super placku na zajtra do práce, len som zobla ako chutí a už teraz sa teším ako si na nej zajtra pochutnám......🙂

cencula
15. jan 2013

minimi aká je prosím ta tá kniha? ja si idem pre nu vo štvrtok, ale počula som, že vraj sú tam nejaké zvláštne ingrediencie ma picne ak trištvrte knihy nepoužijem ☹

nikuska124
15. jan 2013

@miluska17 jeej tak to ma tesi,ze ti chuti 🙂

majulienka27
15. jan 2013

@strihalka už som aj dala žiadosť o prijatie do skupiny, kôli tým receptom sa to isto oplatí, lebo furt vymýšľať čo jesť to nie je moja silná stránka, vďaka za tip

strihalka
15. jan 2013

@majulienka27 neni vuuubec zac:- muz tam chodi obkukavat a ja se tam chystam taky, potrebujem do plavek tak 5Kg mx dat dole, tak hadam 2meice budou stacit🙂