icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

nikuska124
17. jan 2013

@ellise uf tak vodu so sladidlom by som ani zanic nevypila. Ak je dobre sladidlo tak to jedlu iba doda chut, pravdupovediac niky som ja nepouzivala sladidla,ale teraz je to nevyhnutne 😀

22janulienka22
18. jan 2013

@mima1983 ja som sa nemerala, len som si spravila foto na porovnanie...ale určite to už je cítiť na oblečení 🙂

mima1983
18. jan 2013

@22janulienka22 ja som sa merala prvy den diety a teda kazdy mesiac sa chcem odmerat, teda raz za mesiac 🙂 a vazim sa zatial kazdy den, okrem vikendu 😀

luanla
18. jan 2013

@ewicka223 Dnes na RANAJKY otrubovy chlebik s rybacou akože pomazankou. = zmiesala som tuniaka s cottage chees, trosku cibuky a dochutila som to.
DESIATA jogurt a mafinka z otrub.
OBED kari kuracie masko na štave so zeleninou
(teda take skor lečo. Nakrajala som si cerstvu paradajku a papriku do toho).
Stavu som zahustila nastruhanym zelerom.
Uz vymyslam kadečo aby som nemala vždy to iste. 😀
Snád su tieto jedla v pohode 🙂

weissrose
18. jan 2013

stale sa odhodlavame na tuto dieta, a uz som co to o nej precitala, no zaskocila ma informacia ze mozem jest velke porcie(je dost mozne ze som si to pomylila s inou dietou). tak mi prosim vas upresnite ako to je 🙂

majulienka27
18. jan 2013

idem sa pochváliť po 4 dňoch - 2,5 KG pričom boky -2cm, pás -2cm stehno -1cm, na začiatok dobré 😀 kiež by mi ten optimizmus vydržal 😉
@weissrose nie som si istá či je to takto definované že veľké, ale môžeš zjesť koľko chceš, v tejto diéte nie si obmedzovaná veľkosťou porcie jedla 🙂

mima1983
18. jan 2013

@weissrose je pisane, ze povolené potraviny v akomkoľvek mnozstve a v akomkolvek case... .)

weissrose
18. jan 2013

@majulienka27
@mima1983 dakujeeeem 🙂 takze aj viac krat denne mozem, napr 6? lebo som do noci hore a nemozem o 18.00 prestat jest, leby by som potom nedodrzala dietu a dala si niaku sladkost 🙂 zacinam sa tesit na chudnutie 🙂 chcela by som dat dole aspon 40kg, ale neviem ci som neni v tom velky optimista 🙂

veronika254
18. jan 2013

tak po uraze dieta bokom ale muzik mi vari same zdrave jedla 🙂

22janulienka22
18. jan 2013

@mima1983 mala som to asi aj ja tak spraviť, lebo niekedy sú miery omnoho motivujúce ako kilá 🙂 ale včera som začala s cvičením a dnes mám svalovicu ako hrom 😀

mima1983
18. jan 2013

@22janulienka22 ja som po zumbe tiez dost zlamana, ale svalovka nastastie ne 🙂 no tie miery su fakt lepsie, lebo mne vobec nejde o to kolko vazim, ale o to ako vyzeram, ako sa citim, a samozrejme sa chcem ludom aj pacit, a na teda to kolko mam kg nenosim na cele napisane 🙂 takze miery su urcite podstatnejšie 🙂

penelope111
18. jan 2013

@ninimini Ako ti to ide? Myslím na teba 🙂 Aj na Renatku a ostatné kočky ktoré ešte dietuju alebo zas dietujú 🙂

22janulienka22
19. jan 2013

@mima1983 to je pravda, ale zasa kilá a miery idú ruka v ruke 🙂 ja som začala hlavne na brušné a prsné svaly, nech nepôsobí tak gravitácia, kedže už nekojím 🙂

ellise
19. jan 2013

já jsem teda posledné dva dni porušila dietu,včera kolega slavil narozeniny, tak jsme neodolala zákusku a dnes jsem sice snídala dukanovský chlebík, ale vrátili jsme pozdě z brna, já neměla nic připravené, tak jsme si dala se zbytkem rodiny šunkofleky, ...ale nevadí, zítra znova pokračuji

ale holky nemáte nějaký dobrý recept na chlebá, já sice už vyzkoušela 2 z oficiálních stránek, ale přijdou mi hrozně kyselé asi proto že je tam tvaroh

majulienka27
19. jan 2013

@weissrose najesť sa môžeš ešte dve hodiny pred spaním takže kľudne aj o 20 ale niečo ľahké nejaký jogurt, ja som si ho dnes dala o pol desiatej lebo viem že pôjdem spať o pol noci a po cvičení ma chytil hlad tak som si dala, radšej si niečo zobnúť ako hladovať, to telo nemá rado 🙂

sandri
19. jan 2013

tak ja sa priznavam k poruseniu diety ☹ boli sme dnes lyzovat a nejako som to neodhadla, prepadol ma tam strasny hlad, tak som si dala cigansku a kolacik... ale snad sa pocita aspon to, ze som mala fyzicku aktivitu, snad som tie kalorie hned aj spalila 🙂 zacinam mat krizy, uz neviem, co by som si navarila, mam pocit, ze stale jem to iste 😒 ako ste na tom vy?

tinika
19. jan 2013

@sandri ako dlho drzis? presne pre to ze som mala ojedeny chleba a ine som to vzdlaa .(( ale chcem znova sa dat na to

nikuska124
19. jan 2013

@sandri neboj musis vydrzat toto obdobie tazke, ja ti poviem ,ze ja nedodrziavam dietu na 100% a ide to celkom dole len,aby som nezakrikla. A co varit tak sa da tolko receptov..losos, tuniak,merluza,....kuriatko, morcacie prsia....len treba vydrzat pokusenie...co mas rada prefieres rybku ci masko....poradim ti daky recept 😀 len nevzdavaj sa...vsak chceme vyzerat skvele v plavkach v lete 😵

ninimini
20. jan 2013

@penelope111 ahoj moja no teraz som porušila nemala som na seba vobec čas 😕 tak zajta idem 😅 opat do toho

penelope111
20. jan 2013

@ninimini Tak držím palce aby ti to dobre išlo dole a aby neboli prehrešky 😀

bbbea
20. jan 2013

dnes 20 den bez prehreškov, teda ak sa nepočíta, že nie vždy stredam bielkovinové a bielkovinovo-zeleninové dni, bo tá zeleninka mi strasne chýba, tak si aj dva dni za sebou dám zeleninku 😉 váhu nemám a lutujem že som sa aspon nezmerala, ale ide tooo 🙂 teplaky co som nosila posledné dni v tehotenstve a boli mi ako elasťáky sú mi voľné, cítim sa super a už sa teším ako si obnovím šatník tak o mesiac ak to vydržím a váha pôjde dole... 😉

sandri
20. jan 2013

@tinika praveze drzim len 18 dni... co je celkom malo na to, aby som sa uz vsetkeho objedla... len som bola z toho vcera taka nestastna, ze som tie veci pojdla, ale na tom svahu by som aj klince zjedla 😉 no nic, dnes pokracujem, momentalne mam mrchu, tak sa nevazim, odvazim sa az v stredu a uvidim, ako to vyzera...

tinika
20. jan 2013

@sandri ja tiez mrchujem :D a tiez porusujem aj ked som myslela ze zvladnem :(
zajtra mam skolenie zase budem na rozkoch :(

miluska17
21. jan 2013

Babenky takže dnes po 14 dňoch DD - 5,3 kg a -6 cm v páse, celkom ma to povzbudzuje takže ide sa ďalej. Neviete poradiť nejaký mňam recept s kuracích pŕs. Ďakujem 😉

mima1983
21. jan 2013

@miluska17 vyyyyyyyyyyyyyborne!!! .-)

lorine1
21. jan 2013

Ahojte, chcem sa nieco popytat, bo idem skusit tuto dietku... v tej prvej faze, to sa jedia napr. maso bez zeleniny a príloh? napr.tam bolo, ze chili con carne a co k tomu? sú povolené nejaké prílohy? prosím poradte mi aké prílohy v jednotlivých fázach mozem, mam z toho v hlave chaos... dakujem a este kde sa daju zohnat tie ovs.otruby? dakujem papa

sandri
21. jan 2013

@lorine1 presne tak, maso bez priloh. Resp, prilohu mozes, ale musi byt bielkovinova - napr. cottage cheese alebo vajicko na tvrdo ci prazenica... Ja som to bez problemov zvladala bez priloh, len ciste masko. Ovs. otruby som kupila v DM, pripadne ich mavaju v bio obchodoch.

adamedik
21. jan 2013

@lorine1 otruby by si mohla zohnat aj v kauflande, hypernove, alebo bio obchodiku... Jes len maso, alebo nizkotucne mliecne vyrobky, k tomu si mozes urobit jedine tak placku, alebo nieco z ovsenych otrub, ale v prvej faze je povolene len 1,5 lyzice, napr.. na obed som mala cottage syr s kuracou sunkou, alebo kuracie masko len tak na grile s jogurtovým drezingom ten moze byt aj s cesnakom a dochutený akokolvek... alebo hydinove parky s horcicou a vajickom.... moznosti je vela, len si treba vediet skombinovat, a bez toho chleba peciva a priloh sa to da, ale to je podla toho ci si zvyknuta a ci ti napr zemiaky ryza alebo zelenina hlavne v prvej faze nechybali... 😀 drzim paste

lorine1
22. jan 2013

oki, ja som masozravec, ja zeleninu nejako extra nemusim, ako potrebujem ju ale nemusim, som nulka a bez masa neviem existovat, takze toto by som snad zvladla, akurat nejem vajicka, nemam ich rada ale to sa da, len mam rada pecivo, to bude pre mna tazsie ale vyskusam pecivo z otrub... mooooc dakujem za rady, hned po robote idem do kauflandu pozhanat tie otruby... dakujem...papa

mimikas
22. jan 2013

Ahojte, tak ja zbieram informacie a od 01.Feb chcem zacat, najprv sa chcem ale poriadne pripravit, ziskat informacie atd. Inak nemate niektora knihu receptov z Dukanovej diety a vzorovy jedalnicek?