Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
Zienky, ja tiez papam ovocie, je to zdrave plne vitaminov, hlavne teraz v chripkovom období 🙂 vynechavam jedine banany a hrozno 🙂
@ewicka223 ja som zo Studienky ale nakupovat chodievam do MA lebo u nas ani jogurty nezohnat ☹ ale najlepsie sa mi osvedcili otruby z Kauflandu a tiez pstruhov tam maju za dobru cenu, steviu si chodim kupovat do Tesca.masko nakupujem v cervenom obchodaku lebo tam maju super kuracie a kupodivu lacnejsie ako v marketoch.lidlacky tvaroh mi tiez chuti.a teraz som v Tescu objavila Light bravcove mlete masko.super na fasirku,predsa len zmena uz bola trosku nutna 😀 ja by som rada schudla 20 kg,no teraz je to uz "iba" 13 kg. 😕 🙂
a co ma dostalo na tejto diete,ked sa mi zastavila vaha tak som si spravila Tiramisu(zjedla som polku) a na druhy den kilecko dolu 😀 skoro som odpadla 😀 😀
BABY viete mi poradit niekto kde zozeniem tu akože ryžu čo je povolena prii dukanke ??
čaute baby, mne sa to akosi zastavilo, za 10 dní mám dole asi tak 300g. ako to zasa naštartovať?
@yidaky Ja mam dnes treti den prvej fazy... 🙂 zatial v poho, robila som tvarohove muffiny podla receptu na tvarohovy kolac a su dobre 🙂 Cestoviny a ryza sa tiez daju nahradit 🙂 prave mi dorazili dukanove cestoviny, z e-shopu, zajtra ich skusim urobit na obed, tak podam spravu, ake boli 🙂 Chlebik som piekla Dukanov a bol dobry! 🙂 Ja som predtym bola hlavne na zelenine tiez, dobre je ze po prvej faze si mozem zase robit zapekanu zeleninu tak ako ju mam rada. 🙂
Ono na tuto dietu treba asi fantaziu a hlavne chut varit a skusat nove recepty.... podla mna sa to da v pohode vydrzat, ja mam najvacsi problem so sladkostami ked drzim nejaku dietu, ale tu sa to da tymi dobrotami so steviovym sladidlom v pohode nahradit.
Baby, ste tu niektora taka, co drzi tuto dietu dlhsie ako 3 mesiace? Ja som potrebala schudnut 20 kg, podarilo sa mi zhodit 11 kg za 2 mesiace, ale nejak sa mi to vsetko sprotivilo a neviem sa znova nastartovat. Vsetko mi vadi... tvaroh, dukanov chlebik, maso... a vsetko som si tak uzivala, mne to jedlo chutilo, ale teraz .... 😒 Poradite...? Mali ste niektora podobny problem? Momentalne skusam jest zdravo, ale vaha stoji, potrebovala by som este par kg dat dole a s dukankou mi to slo skvele, len ako sa nastartovat???
ahoj baby, tak kniha kupena, ale pri dietati, skole a praci nemam cas ju citat a este ked som aj zacala no nejak som si nic nevedela zapamatat tolko je tam informacii, poradi mi niekto stranku na nete kde by som nasla recepty na jednotlive fazy?
@miiishka
Ahoj Miska , chcem sa opytat nasla som na tejto stranke co si pridala nejake potraviny tie su pri Dukanke povolene? A pri akej faze? dik
@evickakucierka ahoj ja držím dukanku 1 deň len neviem v detve zohnať ovsene otruby 😉 daj si do vyhladavaca dukanova dieťa a tam tí všetko k nej nájde aj fázy jedálniček čo môžeš atd
baby ak uz neviete čo a mate chuť na tresku tak som ju skusala ...fakt dobra...1 male zavinace bez koze rozmixovat,1mala cibulka nadrobno pokrajat,sol,.peper,jemny tvaroh,2 mrkvy nastruhat... 😉
ja od vcera motivacia ako sviňa...-0,6 kg 😀 pekne ma to nakoplo ďalej ...do cieľa este 5 kg 😉
@evickakucierka ta ryza a cestoviny urcite, ostatne treba pozistovat, uplne vsetko som tam este nepresmejdila ;)

to je aka dieta