Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
kedze som par dni pred MS ...musela som mat sladky obedik ..palacinky 🙂
Ahojte baby ja dukanku drzim uz treti tyzden a uspechy su uz viditelne zacinala som na 79,8 a dnes mam 76kg takze sa tesim ako mi to krasne ide. A co vy pochvalte sa ako ste na tom? Pripadne nejake fajne recepty si mozeme povymienat 😀 mna zaujali tie halusky 😊
@michelleuk krabie tyčinky, ak sú pravé, sú z kraba, ten patrí do morských potvor a tých môžeš jesť až sa ti vačky za ušami budú robiť 🙂 a surimi je napodobenina z chudého rybieho mäska a aj tu platí bod A, ktorý som napísala. A ja mám dnes prvý zeleninovo-bielkovinový deň a segedíííín 🙂
@bbbea Goji v 1.fáze-1 PL denne, v 2.fáze-2 PL denne atď, videla som to na stránke 🙂
@miiishka no su to Surimi-rybie tycinky s krabou prichutou mozem to teda ano?leo stracne my chutia uz len toto budem asi veceriat vcera padol cely balik 😅
@lusinda1989 http://www.dukanovadieta.com/recepty/hladat-rec... robila som ich a spievajuuuu ;)
@michelleuk jafné, s tými je aj recept na chlebík s krabími tyčinkami, len som ho ešte neskúšala 🙂
@miiishka aha super tak ich dnes pokupim lebo su riadne a co si dnes robila na prvy zeleninovy den?striedas dni 1 ku 1?
@michelleuk hej budem 1 ku 1 🙂 existuje tolko cisto bielkovinovych receptov ze sa toho nebojim 😉 robila som segedin s chudym kare a odtucnenym mliekom, bol super... akurát váhu ti nepoviem, lebo neviem kolko som schudla 😀 na tretí deň prvej fázy som dostala MS, odvážila som sa včera, mala som o 1,2kg menej ako na začiatku prvej fázy, ale reálne možno aj o viac... kolísa mi totiž váha veľmi počas mojich dní, aj od 3 kg hocikedy... odvážim sa až mi skončí toto každomesačné "potešenie" 🙄
@michelleuk Vseobecne sa plody mora mozu, takze urcite mozes. Ja som kupovala take, ze tam bolo napisane Surimi tycinky s krabou prichutou, tak som myslela, ze mas tiez take...
@sandri áno mali by to byť tíe isté🙂 riadne mi chutia som rada že sú neobmedzené 😉
@miiishka no ja som v piatok zacala a v nedelu -2kg a v pondelok -2,5kg a dnes +1kg tak neviem ale ludia co ma dlhsie nevydeli tak vraveli ze som aj v tvary schudla a aj na kabate cistim ze je volny 😀 inak v 2 faze mozem olivy?chcem si urobyt grecky salat 😎
@michelleuk podla mna sa olivy nemozu... ale neoverena info. kvoli vysokemu obsahu tuku v nich, aj ked zdravy sedliacky rozum mi hovori ze ide o "dobre tuky"...
@miiishka no tak bude bez nich to je jedno 🙂 koľko dni si mala 1 fázu?
7 dní... podľa originál DUKAN výpočtu mi vyšlo 4 (chcem dať dolu 14 kg aspoň) aleee mne sa to nezdalo dosť, no 😎
fakt som zvedavá na tú váhu v piatok-sobotu, lebo zatiaľ sa cítim ako VZDUCHOLOĎ aj keď moje overovacie gate som už zapla :D (nestrečové, podľa ktorých vždy viem ako na tom som 🙂 )
@michelleuk horná správa je pre Teba 🙂
baby a ako často jete, teda koľko krát za deň? Ja len 3 krát denne, aj to som rada, že pri malom stihnem 😉 Myslíte, že je to chyba a malo by sa ako pri normálnom jedení jesť 5 krát denne?že dieta je menej účinná??? 😒
@bbbea ja sa snažím 5 krát denne. ráno jogurt alebo Dukan chlebík so šunkou, na desiatu jogurt alebo pol acidka (toho 450ml 1 percentného), obed - čo príde - z Dukan receptov. olovrant sa snažím dopiť to Acidko (99 percent dní na to v robote zabudnem :D tak dopíjam na druhý deň na desiatu) večera opäť niečo z Dukan receptov. Potom už nič, len večer pri telke čaj...
@miiishka môj jedlniček je asi takýto: ráno vajíčko so šunkou alebo syrom, dukanov chlebík, ak sa moze zelenina tak aj zelenina, na obed niečo z dukanových receptov a vecera okolo 17tej väčšinou tvaroh s jogurtom a sladidlom a otruby alebo teplý puding. Medzi jedlami mi asi nechutí preto, že sa nalievam non stop čajom 😀 ale to acidko je dobrý nápad, to mám rada, asi si ho tiez zaradím do jedálnička medzi jedlom 😉
Ahojte babeny, musím sa pochváliť za prevé 4 dni 2,5kg dole... som nadšená, strava je výborná, zatiaľ mi chutilo všetko čo je v 1 fáze povolené a bez problémov a kríz sa to dá úplne v pohodicke zvládnuť.. sa teším... konečne diéta, ktorá mi sedí... super 🙂)
@miiishka inac aj mne vyslo 4 a ja drzym 7 zajta mam prvy zeleninovy den a neviem co mam nakupit musim ist do obchodu 😝 dnes som mala na obed rybu /2 kusy lebo vcera som si spravila len jednu a scvrkla sa 😀 / porad mi nieco..
tak ja dnes opat začínma a tvrdo :DD
@michelleuk aké to je chutilo ti to
@michelleuk výborná rybka je aj v jogurte:DD dáš si korenie a ryby alebo vlastné korenie 4PL jogurtu a necháš cez noc v chladničke a dáš potom zapiect do rury je to fajnotka:DD a uplne vláčna je rybka a neni suchá
@ninimini no mne to velmi chutilo ja mam krabie prsty velni rada dnes idem skusit urovyt aj chlebik tak som zvedava co s neho bude 🙂
@michelleuk no daj vediet či chutil
@ninimini no dam 😉 prave rozmyslam ci ked si ho spravim teraz bude dobry este aj na zajtra rano 😝 mam zajtra 1 zeleninovy den tak neviem co budem jest asi rybu a paradajky 😀 pocuj ak je zeleninovy +bielkovinovy den tak mam jest ku kazdemu jedlu zeleninu?

@bbbea moze 🙂