Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@michelleuk možeš aj ku každému jedlu zeleninku :DD v ten den kolko chceš:D
@ninimini aha tak súper lebo zeleninou som sa zarobila na týždeň 😀
Ahojte ako to tu čítam som sa rozhodla že to od zajtra skúsim aj ja 🙂 tak mi držte palce lebo to bude boj 😀
@medovka661 ja by so to tiez skusila len nemam nachysttany jedalnicek
@danuska26 no ved nejake kuracie masíčko postačí 🙂 a potom šup nakúpiť 🙂
Ahojte babule, mne dosla minuly tyzden kniha dukanovych receptov a od zajtra sa chcem dat do boja s kilami navyse..len mam otazocku...v tej knihe receptov je krakty uvod do diety..opis jednotlivych faz atd ale nieje tam napisane kolko maju jednotlive fazy trvac..ci mesiac alebo ako...neviete mi poradit?
@medovka661 držím palce:DDD
@mima1983 ahoj, tak ako po mesiaci? 🙂 už si sa merala? 🙂
Zeny kto to tu ma tak podrobnejsie nastudovane, s tymi otrubami to je ako? Mozem mat na ranajky Dukanove cerelue, poobede ku kave Dukanove keksy a este pomedzi to nieco z 3 PL otrub? Ci len jednu vec za den? Vdaka
@efci ahoj ovsene otruby by si mala mať za deň len 1 a pol polievkové lizice nie viac lebo zapeka mala by si jesť hlavne mäso a nizkotucne mliečne produkty ak tak môžeš na pečenie použiť ovsene otruby
@22janulienka22 ajoj, no este nie, dnes je to mesiac ano, ale nestihala som... skusim zajtra i ked rozmyslam ze to trosku posuniem, lebo teraz posledne dni, no katastrofa 😀 same sladke mi chodilo po rozume .) a teda nie len po rozume.... tak som zas na seba nasrata 🙂
@mima1983 ja tak nápodobne, preto som sa posledné dni ani radšej nevážila, aby som nestratila motiváciu 🙂 tak som myslela, že ma ty pomotivuješ svojim úspechom 😀 blížia sa nám tie naše dni, to bude asi tým... 😖
@22janulienka22 boooze, presne aj ja 😀 ja som sa nevazila od utorka 😀 radsej :-/ ale musim sa uz opat zaťať!!! inak, objednala som si knihu Dukanova dieta spolu s Dukanova dieta v 350 receptoch .-)
Tak sa tesim, nech uz ich mam doma, lebo horsie je ze mne dochadzaju uz akosi napady na varenie a potom špekulujem aj s tym co nemusim (teda skor nemozem!!!) :-/ och
@mima1983 dukanovu dietu mám doma a recepty som si stiahla z netu, takže som zásobená 🙂 najhoršie sú tie víkendy, všetci sú doma, vyváram, vypekám a potom neodolám, ked je manžel v práci, tam sa naje a ja si pripravým niečo čo môžem, ale takto....dnes som piekla bábovku a myslíš, že som odolala? 😀 odolávala som až do večera a pred chvíľou som to vzdala...katastróóófa 😀
@22janulienka22 mne dnes mamina doniesla plnu krabicu jablkoveho kolaca... myslis ze som odolala??? :-/ aaale tak co, nezabijem sa preto 😀 ja som si povedala ze ked uz mam veeeelke nutkanie na nieco "zakazane" tak si to dam doobeda!!! ale neskor ne... i ked dnes som kolac ladovala o 17tej :-/ fasa :-/
@mima1983 ešte zvládnuť zajtrajšok a zasa bude lepšie 🙂 najlepšie nemať doma nič, čo nemôžeme. asi je lepšie občas si niečo dať doobeda, ako dopadnúť ako ja, nevydržať a dať si večer. aj ked ma chuť na sladké chytá počas celého dňa 😠 a naposledy ked si sa vážila, tak koľko bolo dole? ja som sa zastavila na 6,5kg a nejako sa to nechce rozbehnúť. neviem, či to môže byť aj tým cvičením. v podstate mi odvtedy ako som začala cvičiť váha stojí.
@22janulienka22 moze to byt tym.... to svaly su pricinou :-/ aj u mna je to tak a to chodim len na zumbu, inak nic...
No prosim ta pekne, dnes som sa odhodlala!! 😀 reku musim sana tu vahu postavit, aj ked som mala veru riadne malu dusicku 🙂, nakolko tento tyzden bol katastrofa, od dukanky to malo velmi daleko 😀 ale nedopadlo to vazenia az tak strasne.... cakala som horsie.... takze sumarizacia: 🙂
Mesačný úbytok: - 7,2 kg
Merania: prsia: - 5 cm, pás: -7 cm, boky: - 4 cm, stehno: -1 cm
Tak celkom fajn, nie? v konecnom dosledku pre mna nie su kila dolezite skor tie centimetre!!! 🙂
Ale od dnes opat tvrdý režim!!! 🙂
@michelleuk ahoj, to s tymi 3 PL som napisala omylom v rychlosti na telefone, viem ze sa moze 1,5 az 2 PL denne. Ja mam zase info, ze ani nie viac kvoli zapekaniu, ale preto ze maju vysoky kaloricky objem a potom by to mohlo mat opacny efekt nie chudnutie ale priberanie. Ja by som potrebovala vediet ked som si nakupila v Dukanovom butiku jeho cerealie aj keksy ci aj to sa rata do tych "2 PL" denne alebo sa to moze jest vsetko spolu v jeden den.
@mima1983 no krasny ubytok, to by sa aj mne siklo a bol by pokoj 😀 Riadne prisne si to drzala??? Iste ti pomohla aj ta zumba, ja na cvicenie nemam ziadny cas, max doma nejake tie brusaky dam, aby sa nepovedalo.
@efci no myslim ze tie keksy su len tak od chuti ,,nie ze na ranajky na obed atd ako som pisala mala by si hlavne maso bielka a nizkotucne produkty a pojde toto tieto jeho produkty len ked ta chyti zravka pomimo a kde si to kupovala posli mi link ...lebo mna ked chyti zravka tlacim krabie prsty alebo salamu 😅
@efci na zumbu chodim 2krat tyzdenne poctivo, to ano, ale dietu az tak poctivo nedrzim :-/ to sa bez mucenia priznavam... tych prvych 10 dni som cca 3 dni porusila nieco, tak som si este 2 dni pridala.... ale aj teraz si sem tam dam zakazene.... cize pravdivo sa priznavam, ze striktne ju urcite nedrzim 🙂
@michelleuk noooo poobede s kavou aka mnamka 🙂 Lebo ja potrebujem jest patkrat denne. A po tomto v pohode vydrzim do vecera. Ja som vo Francuzsku tak si tie potraviny kupujem tu, ale kuk su to tieto keksy http://www.dukanovadieta-eshop.com/sk/vyrobky-d... A teda tu su cosi lacnejsie.
@mima1983 no tak to máš fajne 🙂 aj pekne kilá šli aj centimetre 🙂 ja som sa pomerala len teraz v pondelok, takže počkám chvíľu kým sa pomerám znova, ale teda tiež som sa ráno odvážila a som na tých -6,5kg takže si na tom lepšie 😠 😝 keby sme dodržiavali ako sa máš, viac by sme sa tešili, ale aj takto je to super 🙂 takže gratulujem k úspechu a som zvedavá, ako na tom budeme o mesiac 😉
@efci aha dikes pokukam to aa ak tak nieco kupim a v ktorej si faze ci len zacinas?
@22janulienka22 aaaaaaaaaaaaaaaaa, ale ja sa teraz este viac tesiiiiiiiiiiiiiim!!!!! Buduci vikend ideme na ples, a teda reku dam si nohavice a nejaky top na vrch, na saty sa veru necitim 😀 a isla som si teraz skusit nohavice co som mala pred tehu, a ja ich ZAPNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!!! neveriiim 😀 a to som sa ukludnovala tym ze keby som ich nezapla tak reku pojdem aj v tehotenskych ciernych elegantnych, reku sak to nikto nevidi, ci mam tehu alebo ne 😀, Jeeeeezisi, jaka som stastnaaaaa!!!! sice mam ich take tesnejšie .-D aj cez stehna a tak, ako som mala kedysi ale zapnem ich... a ked tento tyzden budem dodrzat naozaj dukanku, tak v nich budem moct aj dychat 😀
Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj!!!
@michelleuk teraz v stredu to budu dva tyzdne co som zacala. Ale ja nie som az taky prisny dodrzovatel vsetkeho, preto sa malo zapajam. Snazim sa jest v Dukanovom principe, ale ked to tak zhrniem tak som povacsinou BZ den. Ja si aspon kusok uhorky alebo cohosi musim dat. Ale citim sa po dvoch tyzdnoch lepsie, myslim ze vianocne kila su v cudu, dierku na opasku mozem posunut o 1 a 1/2 😀 Takze tak. A tak isto my sa denne stravujeme cela rodina doma, takze vyvaram a maso si proste dam, tak ako je pripravene pre vsetkych, jasne ked je napr so smotanou tak si ju nedam, alebo si dam 5% a tak podobne. Vo vseobecnosti varim zdravo, takze nejake zaprazky a vysmazacky u nas stejne nehrozia, preto jem to co robim ostatnym. Inak na taky naval hladu ja si supnem aj sojove oriesky, tie tiez obsahuju vela bielkovin a z tej hrsti co zjem uz sa z toho tuku zase nezblaznim.
@mima1983 tak to určite poteší 🙂 ja sa teda do riflí pred tehotenstvom natiahnem, aj svetre nosím, ale je to také všetko ako o číslo menšie 😀 začnem sa tešiť až ked budem mať oblečenie voľné, to bude pre mňa znamením, že sa dostávam do dobrej fázy chudnutia 🙂

@ninimini nooo musim skusit 🙂