icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

michelleuk
3. feb 2013

@efci no ja sa snazim dodrziavat ale priznam sa ak si dam o 4 olovrant potom mi uz neje jedlo na chut neviem preco 😝 dnes so zhresila zjedla som polku cukrika boze ja som ich jedla ocami ja ked niekde vydim sladke tak musim riadne predychavat 😅

mima1983
3. feb 2013

@22janulienka22 no sak to heeej, len ja som bola taka happy ze som dnes tie nohavice zapla, lebo som to vobec necakala..... takze aj to je u mna velke plus ktoremu sa tesim, a ktore ma posuva dalej 🙂

mimikas
3. feb 2013

takze baby ja som dnes 3 den na 1. faze a zatial sa mi dari. Kedy ste sa 1x vazili? Ja som strasne zvedava ci sa to s vahou pohlo smerom dole ale este sa neodvazim odvazit 😀

yidaky
3. feb 2013

Baby, este sa chcem spytat, moze sa ovocny caj? Samozrejme neprisladzovany. Dakujem.

ninimini
3. feb 2013

@keyka klasický kupený v obchode nie :( ale možeš si upiect dukanov

ninimini
3. feb 2013

@keyka a tie su povinne🙂) teda otruby

ninimini
3. feb 2013

@mimikas ja som sa hned na druhý den vážila:DD

ninimini
3. feb 2013

@yidaky fíha to neviem ale myslím si že to nič neurobi ale neviem možno ti poradia skusenejšie

mima1983
3. feb 2013

@yidaky samozrejme ze sa moze 😀 nesladený

evka444
3. feb 2013

baby môže sa morca della?

mima1983
3. feb 2013

@mimikas ja od zaciatku kazdy bozi den ráno nahá 🙂 mala som neskutocnu motivaciu, i ked radia ze staci sa vazit raz za tyzden.....

keyka
3. feb 2013

baby ten žerve syr sa da kupit aj u nas? pripadne co je to za syr?

efci
3. feb 2013

@michelleuk 🙂 mna sladke nedrazdi, ale ostatne normalne jedlo teda riadne 😝

miiishka
4. feb 2013

@michelleuk k tomu som sa docitala akurat ze maju "v zeleninovo-bielkovinove dni prevazovat bielkoviny". ja som si spravila aj hokkaido polievku kde som z bielkovin nemala nic... a na obedy som mala maso so zeleninou tiez. Podla mna ked dodrziavas teno no-carb rezim a jes zeleninu ku kazdemu jedlu... je to v pohode. Telo musi odniekial brat vitaminy, nie? 🙂

michelleuk
4. feb 2013

@miiishka áno ja ked mám zeleninu tak ju jem ku každému jedlu aľe len paradajky nič iné mi nechutí... Včera sa mi nechcelo večera tak som mala jogurt a otruby...
@efci no mňa práve to sladké aľe aj zemiaky by som si dala... Ozaj baby keňan sa môže? Samozrejme len mäso

mimi321
4. feb 2013

Ahojte baby... idem začať tak zháňam potraviny... kde kúpim otruby? 😕 😉

22janulienka22
4. feb 2013

@mima1983 no ved jasné 🙂 ja sa teraz nejdem celý týždeň vážiť (ak to teda vydržím 😀 ) a uvidíme. síce si každé ráno poviem, že sa nejdem odvážiť, ale nakoniec aj tak idem na tú váhu. jedine ked som porušovala, nemala som odvahu 😀

sandri
4. feb 2013

juuuj dievcata, zle je :( nejak som mala vcera straaasne chute a nic nepomahalo - dukanovsky pribinacik nezabral. Vysledok mojho vcerajsieho podlahnutia pokuseniu je + 1 kg :(

adamedik
4. feb 2013

@mimikas ja sa vazievam kazdy den a robim si graf a uz aj vidim ze do tyzdna mam dva dni ked mi vaha vyskoci hore a opakuje sa to tak kazdy tyzden takze uz ked vaha vybehne hore viem ze nemam stresovat a ze po tych dvoch dnoch pojde vaha este nizsie ako pred prvym narastom.... takze ma to motivuje... uz drzim mesiac a este som neporusila iba na zaciaatku prvy vikend aj to zo sampanskym takze drzim paste

adamedik
4. feb 2013

@mimi321 v hypernove, kauflande bio obchodikoch aj na nete sa da... 🙂

mima1983
4. feb 2013

@22janulienka22 presne, u mna detto :D

mima1983
4. feb 2013

Jupiiiiiiiii, akurat mi prišli knizocky!!! 🙂 Tak mam dnes co cítat, ked malá zaspí 🙂

nedockava4
4. feb 2013

ahojte, "dukanky" 🙂 tak, od dnesneho dna sa k vam pripajam...ranajky, desiata, obed zvladnute, uvidime, co bude dalej 🙂 chcela by som dat dole 15 kg....teraz mam 70 kg, co je pri mojej vyske hrozne :(
tak, drzme si prsteky, nech sa v lete nehanbime obliect si suknicky a plavky 🙂

mima1983
4. feb 2013

@nedockava4 vitaj vitaj .) no, ja mat 70 kg tak som modelka 😀

malapala
4. feb 2013

Ahojte kočky, chcem sa k Vám pridať aj ja..-držím túto dietu už nejaký ten týždeň, potrebujem zhodiť ešte štyri kg, ale kedže už pár dní mám strašnú depku a napchávam sa hrozným spôsobom, tak potrebujem nejakú tú podporu z Vašej strany :D, aby som sa opäť skonsolidovala...

mima1983
4. feb 2013

@22janulienka22

Zienky, dávam do pozornosti uzasny chlebik (teda pre 100%-tné dukanky isto nebude 😀) - BIELKOVINOVY VEČERNÝ CHLIEB. Dnes som nan natrafila v jednej pekarni u nas, tak reku vyskusam. Je malicky, ale zato grandioooozny!!! A to som uz celozrnny chlebov a podobne pojedla dost. Tento je same semienko 🙂 Je pisany ze vecerny, lebo ze nastarnuje spalovanie, ale ja som sa rozhodla ze si ho budem davat ráno, s kuracou sunkou a zeleninkou. Dnes sme ho chutnali s maminou, nakrajala som 2 tenucke platky (cca 5mm) a poviem vam, ze normalne ma to zasytilo a to som na nom nic nemala 🙂 da sa jest aj samotny! 🙂
Prikladam fotky pre viac info, inak najdete aj na nete.....
Prosim, tie ktorym sa to nepaci, nemusite ma tu hned odcudzovat, nikomu ho nevnucujem, ale mne sa hrooozne zapacil. Na zmenu je to delikatesa, nakolko som chlieb a teda ziadne pecivo nemala uz vyse mesiaca 🙂 Bohuzel, Dukanovsky chlebik mi absolutne nechutí...
Tak ak by chcel niekto vyskusat, ja doporučujem! 🙂

marne10
4. feb 2013

@yidaky nemoze,iba bylinkove a nesladene.popripade osladene steviou alebo xylitolom a pod.odporucanymi sladidlami 🙂

keyka
5. feb 2013

@ninimini dakujem....a nevies ci sa moze nizkotucny ochuteny jogurt

luciferix
5. feb 2013

ahojte,,ja sama držím dukanku, som na 1 fáze,, a mam dole 3,7kg,,ide to pekne,,no môj vysnívaný cieľ je ešte daleko..chcem sa opýtať maminiek, ktoré dietu držali, resp. držia už dlhší čas či sa u nich neprejavili nejaké tie zdravotné problémy (čítala som o problémoch s obličkami, pečeňou...)

malapala
5. feb 2013

@keyka Ahoj, ochutené nízkotučné jogurty vačšinou obsahujú cukor, takže sa nemôžu. Ale môžeš si umelým sladidlom osladiť a pridať napr.škoricu alebo kakao