Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
Babenky poraďte ako sa znova naštartovať. Pekne som schudla za mesiac 10 kg ( z 93,6 Kg) Ale za posledný týždeň som v dôsledku udalosti v našej dedine začala mať riadnu depku a začala som porušovať, Váha mi síce stojí, mám aj svoje dni, ale neviem sa zbaviť vnútorného smútku a znova nakopnúť ☹
babule mozme mak?
Ahojte babenky poradite mi nieco mnamkove a nove uz neviem co papat a som v druhej faze dakujem.kilecka idu dole alebo aj par tyzdnou stojim na tej istej vahe tiez som uz mala chut s tym prastit ako vacsina z vas tu pise ale viem ze som silna a zvladnem dalej bojovat a postupne sa dostat na vytuzenu vahu ak to teda pojde.inak ked som uz tu tak sa xcem informocat ak sa uz niekto dostal do tretej fazy tak kolko bol v druhej kym dosiahol svoju vahu viem aj to ze u kazdeho je to inak ale zvedava som tak preto aj ta otazka🙂🙂🙂
@kokostenko a čo presne chceš masko,rybu alebo niečo dobre sladké
@miluska17 ja nechudnem vobec napr ide mi dole tuk ale váha stojí stále som s toho smutná ale verím že sa to pohne tak veru aj ty tomu že všetko čo prežívaš možeš chodit za hlavu teda obrazne ak je pre teba prednejšie schudnutie mysli na to ale ak ta niečo trápi pojde to horšie aj mna trápi že nejde váha absolutne dole a čím viac ma to trápi tým je to horšie
Ahojte, ja tiež rada papám a prišla som na to, že najúčinnejšia a najrýchlejšia diéta je, keď prestanete jesť múčne veci - čiže urobiť si takú bezlepkovú diétu. Okrem toho môžete všetko. Ešte je potrebné trochu obmedziť sladkosti, kto má rád 🙂. Hlavne je dobré jesť "živú stravu" - veľa ovocia, zeleniny, rôzne šťavy, orechy a pod. Máte v tom potom aj vitamíny, aj všetko potrebné, čo telo potrebuje. Takže podľa mojich skúseností je toto asi najľahšia diéta a keď nebudete jesť hlavne kysnuté veci, tak sa to hneď odrazí na bruchu, čo vás bude hneď tešiť a dodá vám to síl do ďalšieho "boja" 🙂. Ale aj ten chlieb je veľakrát ťažké vynechať 🙂. Držím všetkým palce 🙂!
@ninimini tak moze byt ta ryba ale ak sladke 🙂🙂
čauko kakavko 😀 hlasim sa do radu. Prvá lyžica otrúb za mnou, pol litra čaju a 100 g šunky ... začínam bojovať s váhou. 😎
@kokostenko mne chutí velmi rybka v jogurte:DD aj dnes si ju robím rybku dáš do bieleho jogurtu dáš tam korenie na ryby alebo lubovolné koreniy necháš v chladničke odstát aspon 2 hodiny najlepšie aj celu noc a potom ju dáš do alobalu a pečieme 40 min na 18Ostupnov
a sladké mne chutí tvarohový koláč
1kg tvarohu,6vajec,1pohár níz.mlieka,8PL škrobu,9ČL sladidla,aroma
vajcia vyšlaháme so sladidlom pridáme ostatné ingrediencie a zmiešame. masu dáme do formy vyloženu papierom na pečenie-170 supnov-60 min.
bielka šlaháme zvlášta a až na konci pridávame:DD ja robím aj z polovičnej dávky a je fakt dobrý
ja si robím práve kuracie filetky na vode. Somich len okorenila, trošku osolila a potrela horčicou. 😕 Mňamka. Budem mať aj na zajtra. 😝
tak ja som v piatok objavila na tehu teste // takze prechadzam do 3 fazy 😀 Celkova bilancia, - 6 kg, s vysledkom max. spokojnost 😎
ahojte baby.Prosím Vás chcela by som poprosiť o radu.Po pôrode mám problém dať dole 6 kg.Chcela by som to skúsiť s dukanovou dietou, ale neviem ako mám začať.Kde by som zohnala potrebné info.Díky moc holky 😉
@nikatan dukanovadieta.com tam nájdeš všetko ale ak kojíš tak počkaj kým už nebudeš
no čím skôr🙂)))ešte nemám otruby zakúpené 🙂 a koľko chceš dať dole?
@miluska17 nemaj stres, ja som tiez momentalne pred svojimi dnami a vaha stoji ale uz to neriesim pretoze viem ze po to pojde dolu, ja neviem ale mna motivuje hlavne to ze to ide a islo dolu aj minuly tyzden mi nabehlo 2kg hore a vydrzala som a isli krasne dolu :D treba vydrzat ja mam hlavnu motivaciu babatko... takze este 20 kil a zacneme na nom pracovat :D
Ahojte, je mozne ze som ju drzala 10 dni a ani kg dole? Dakujem
To sa ti fakt stalo ze si neschudla ani kilo.Ta by som si to isla asi hodit!Inak ked chudnem nikdy sa nevazim!Nikdy!
Ano ani kilo, este vydrzim 2 dni a kaslem na to. Ziadna motivacia, ked vidis na vahe stale rovnako

@ninimini diiik 😉 musim skusit