icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

weweru
23. mar 2013

@zuzkabluzkabluzocka este v 2, no uvazujem uz nad tretou...

13simona13
24. mar 2013

Potrebujem poradiť. Ktoré ovsené otruby sú vhodnejšie mleté či nemleté ?

tintinamartina
24. mar 2013

@zuzkabluzkabluzocka ahoj, ako sa drzis?

zuzkabluzkabluzocka
24. mar 2013

@tintinamartina Ahojko, nuze vikend je pre mna nesmiene narocní, ja veru so sebou ziaden problem, akorat sme zas toho vikendu mali rodinne navstevy, spojene a rodinnymi obedmi. Nuz, nastastie bol kuraci vyvar s rezancami, tak ja som mala cisty, druhy chod boli kuracie rolky so syrom , tak som mala len tie. Prilohy sli mimo mna. Ale ked mi moja milovanababicka na tacke doniesla domacu kacaciu pecienku na domacom bielom chlebe, tazko zas vysvetlovat, baby, drzim dietu. To by som zas pocuvala, ze som akurat, ze zeny maju byt vidiet a ze ona ked bola mlada tak naschval priberali a podobne... Pre mna su tyzdne super, dukanka mi sedi... dnes rano mi vaha ukazali 60, 1 kg!!! Tak som strasne nadsena a hrozne sa tesim, ked to bude zacinat 5kou.... A ty ako? Darí sa? Co zajtra chystas varit? Inak nevies mi poradit nejaky receptik z tofu syra?

zuzkabluzkabluzocka
24. mar 2013

@13simona13 ja pouzivam nemlete. A som spokojna. Mylsim, ze keby si mala aj mlete nic sa nedeje. 🙂

janniia
25. mar 2013
ivankalaco
25. mar 2013

@weweru Si šikulka :o))

kachniatko17
25. mar 2013

drzite niekto dukana aj ked kojite?

magdi21
25. mar 2013

@weweru ahoj, kolko si si dala dní, myslím v tej prvej fáze..a ešte ak môžem, čo si papala, len napr..myslím ako si kombinovala tie bielkovinové jedlá..

bronia13
26. mar 2013

ahojte, chcela by som aj ja skusit tuto dietu len neviem kde a ako zacat, pozicala som si aj knizku z kniznice len sa mi ju celu nechce citat, skusim mozno nejaku webstranku?

atota
26. mar 2013

@bronia13 ahoj vitaj,normalne si daj www.dukanova dieta a tam je vsetko od a po z a sme tu aj my budeme radit z vlastnych skusenosti.kolko chces schudnut?

bronia13
26. mar 2013

@atota no asi tak 4-5 kg, lebo cvicim tak 5-6 krat v tyzdni od oktobra, vaha mi klesla asi tak 2 kg a teraz sa vysplhala este o 1 kg viacej ako ked som zacala cvicit, no ide ma slak trafit!!! 🙄 😝 tak chcem zacat co najskor lebo sa nemozem na seba pozerat 😉

zuzkabluzkabluzocka
26. mar 2013

@bronia13 Tak drzim palce nech sa ti podari!!! Inak ked mastaku sebadisciplinu ze cvicis, urcite nebudes mat s dietou problem. Inak baby, zajtra idem do2f . Sa tesimna zeleninu. Moja vaha stoji na 60,nie nie ta pekna 5 na zaciatku. Juchu pesrejstrave!!!Inak, mozu sa tie ochutene acidka co maju 1percento tuku? 😅 😝 😲

zuzkabluzkabluzocka
26. mar 2013

@tintinamartina ahojko, akosa ti dari? Drzis sa?
Ake mas vysledky? Kolko ides zostat v 1F? papa Inak ak bysi objavila nejaky bajecny receptik, ponukni 😉

mrvaj
26. mar 2013

@atota
Je to naozaj skvelý pocit. Gratulujem k úbytku na váhe a držím palce!!!

lukajdik
27. mar 2013

baby neviete poradit ci mozem pit sojove mlieko? take co je v prasku a zaraba sa s vodou 😒

atota
27. mar 2013

@lukajdik nie sojove nemozes,kup si nizkotucne alebo odtucnene v prasku

atota
27. mar 2013

@mrvaj dakujem no uz si nemam co obliekat,lebo mi treba vsetko naraz este aj nohavicky.Dobre ze mam dceru jej oblecenie mi teraz sedi,no za chvilu mame rozne oslavy a posedenia tak nejake satocky musim kupit lebo moje su ako po slonovy,no ale ja mam z toho radost,taku prijemnu.

atota
27. mar 2013

@bronia13 v dukanke ani netreba vela cvicit ale skor rychla chodza aby sa velmi nenamahal organizmus lebo dieta uz aj tak troska nas namaha,pise to aj ujko dukan tak bacha

lukajdik
27. mar 2013

@atota dakujem 😉

bronia13
27. mar 2013

@atota dakujem, musim prestudovat tu knizku a konecne zacat 😉

atota
27. mar 2013

Nemusis studovat ani knizku vsetko mas na dukanova dieta,daj si na zaciatok vzorovy jedalnicek,potom to budes robit uz podla seba a sme tu este my dukanky 2-3-4 mesacne co uz mame nejake skusenosti myslim si ,ze kazda rada poradi.Ja osobne sa tesim s kazdou co strati aj par dekov,tak sup sup a neodkladaj bronia13

mrvaj
30. mar 2013

@atota ten pocit poznám a teším sa s Tebou 🙂

magdi21
2. apr 2013

No ahojte , začala som 1.4, teda prvý deň za mnou, uvidím ako to bude pokračovať, držte palce 😉

atota
2. apr 2013

@magdi21 drzime vsetky a nevzdavaj sa poradime,posluzime

sindy12
2. apr 2013

Ahojte mamicky prosim vss poradte rozmyslam nad dukanovou dietou sice mam.57 kg nie az tak vela ale chcem zhodit len s bokou a zo zadku a stehien no a vraj dr.dukan ma aj take fazy kde sa to da skusala ste to uz niektora??da sa to ??dakujem

atota
2. apr 2013

@sindy12 nieje taka faza,musis zacat od 1faz a dodrziavat pravidla-no myslim si,ze tebe ani netreba drzat dietu nakolko my tu mame na chudnutie ovela vacsie vahy ,no ale ked chces tak zacni ale zevsim vsudy inac to nejde-davaj pozor aby si potom nebola ako chrt,my ti radi poradime ked nebudes vediet.
A myslim si ze na upravu postavy je as nejake cvicenie ci?

bbbea
3. apr 2013

Baby po troch mesiacoch skoro 20 kg dole, pred sviatkami 75 kg, uz ma delilo iba 5 kg do ciela....A ja blba som 3 dni totalne prezierala, neodolala som, uz to bolo na mna dost, navyse vycerpana, bo mi maly nespaval...ani sa nechcem na vahu postavit kolko islo hore...jaaaaj ja truuuba, ale dnes pokracujem. Musim sa nakopnut...

weweru
3. apr 2013

@magdi21 ja som mala 10 dni, to je maximum, no ja privela zhadzujem, preto tak vela dni. Ja chcem ist cez 40 dolu... Ked citam, ze chcu tych 5-6 zhodit, tak len zavidim...
Ja som zatial dala len 14kg dolu...

weweru
3. apr 2013

@sindy12 Zdravim, o takej faze neviem, ze by vyclenovala konkretne partie, no z vlastnej skusenosti ti poviem, ze mne slo dole hned ako prve zo zadku a z bokov...a stehien... ale osobne byt tebou, bola by som rada, ze mam 57kg a ze som zdrava a neriskovala nejake neziaduce ucinky... Ja mam dvojnasobok tvojej vahy... Keby som mala co ty, nikdy by som na dietu nepomyslela.... Vaz si co mas a nechci viac...