icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

magdi21
3. apr 2013

@weweru a odkedy chudnete?

magdi21
3. apr 2013

@weweru a odkedy chudnete?

atota
3. apr 2013

@bbbea nevadi a ides dalej no a kludne sa mozes postavit na vahu,nemala by vybehnut

atota
5. apr 2013

Tak kde ste vsetky dukanky? Vari sta uz vsetky pochudli a ostala som len ja?tak ako pokracujeme po sviatkock?

andreajackova
7. apr 2013

Ahojte, vie mi niekto kde kúpim tie cestoviny shirataki, ale len nie e spoh, ďakujem

doulfly
7. apr 2013

A moze sa jest pita chlieb?

aalexis007
7. apr 2013

AHOJTE, tak sa k Vám pridávam aj ja. Môžete mi napísať, ako dlho trvá kým sa dostanete na svoju vytúženú váhu?? Myslím 1 a 2 fáza dukanovej diéty. Keď chcem schudnúť 10 kg, koľko mi odporúčate držať 1.fázu - 3 alebo 5 dní???

aalexis007
7. apr 2013

@magdi21 ako ti to ide keď si začala teraz od 1.4.?

magdi21
7. apr 2013

@aalexis007 no zatial, -3 kg, ale snažím sa ked vidím že to ide, aj ked chuť na iné vecí mám, no ale radšej vezmem pohár vody a nechám si chuť zajsť 😀

magdi21
7. apr 2013
olik2009
9. apr 2013

Ahojte ja som tu nová,chcem schudnúť okolo10 kg ako,je to s tími fázami poradte mi 🙂 čo mám jesť prvé dni a ko ďalej -pomôžte-ďakujem 🙂

rea92
11. apr 2013

čaute kočeny, tak ja začínam od zajtra s dukanovkou. potrebujem schudnúť 8 kíl. tak budem dávať priebežne vedieť ako mi to ide :D

lucreziaborgia
15. apr 2013

kocky, uz skoro dva tyzdne drzim dukanovu, som v druhej faze, zatial zliezli 4 kila.... vsetko som dodrziavala (obcas vecer som si dala aj vinko), ale dnes som si dala jeden kolac.... co mam ocakavat? nejake zabrzdenie chudnutia? je to prilis velky problem? diiik 😉

atota
16. apr 2013

@lucreziaborgia nontroska viac ta to zabrzdi,vinko nesmies az v 3f a kolacik smies iba dukanovsky

tilenka
17. apr 2013

ahojte dievčence.., sledovala som tuto diskusiu ešte pred dietou, že čo ma čaká..a teraz po mesiaci a pol sa musím pochváliť že stanovených 7kg som dala dole...dietu som mesiac úplne dodržiavala nikto ma na nič nezlomil...len posledých 14 dni som občas zhrešila, ale podarilo sa. Teraz som už 3týžden v 3 fázi a moja váha je stále rovnaká tak dúfam že aj zostane...držím palce-pevnú volu-funguje to 😀 😀

atota
17. apr 2013

@tilenka velmi pekne si schudla tak drzim palce nech kg dalej od teba utekaju

tilenka
17. apr 2013

@atota ďakujem mooc 😉

atota
17. apr 2013

@tilenka rado sa stalo len tak dalej nepodat sa musime vydrzat ked chceme byt kocky

tilenka
17. apr 2013

@atota hmmm ja chcem byť kočka na mojej svadbičke...tak preto som mala pevnú volu

tintinamartina
17. apr 2013

@zuzkabluzkabluzocka ahoj, ešte si dukanka? syn mi ochorel a od neho som to dostala aj ja, bola som na atb, tak som prešla na normálnu stravu, ale nepribrala som. od pondelka som sa vrátila pekne na začiatok 1Fázy a váha sa pohla smerom nadol. a ty ako?

tintinamartina
17. apr 2013

@kachniatko17 ahoj, ja kojím.

kachniatko17
18. apr 2013

@tintinamartina a drzala si od prvej fazy?ja som citala tu knizkua tam pisal ze odporuca kojacim matkam tretiu fazu,uz drzim dva tyzdne vaha mi neklesla ale na bruchu a zadku mam par cm dole

atota
18. apr 2013

@tilenka tak to dufam,ze budes na vlastnej svadbicke kocka a kedy bude?kolko chces dat dole?ja som dala za necele 3 mes 16kg a od vcera som presla do 3 f no este mi treba dat dole necele 2 kg,dufam,ze to pojde sup sup

tilenka
18. apr 2013

svadba bude 11.5. 2013, a schudnúť už viac neplánujem, lebo už mám šatky kúpené...už som musela isť raz na úpravu, takže už iba udržiavam váhu. Po porode som pribrala 24kg a po roku a pol mi stale zostalo 10 kg ale dala som ich dole...a teraz mám váhu ako pred porodom 63kg- možno by sa ešte patrilo dať dole takých 5-6 kg uvidím či bude na to nálada.
@atota no ale krásna váha dole...fíha...radosť obliekať staré oblečko menšej velkosti, však...ja som sa neskutočne tešila, a tie pochvali od ostatných 🙂

jankaborka
18. apr 2013

@rea92 ahoj ako ti ide chudnutie?citala som ze si zacala 11.4,pokracujes alebo si sa nato vybodla?a prosim ta co si jedla v 1 faye iba ciste meso?dakujem Jana

jankaborka
18. apr 2013

@magdi21 ahoj pozeram ze ty si zacala 1.4 mozes mi poradit tam pise ze iba ciste meso prva faza a bielko?a to si ho kolko pojedla denne?nemala si stavy ze na odpadnutie od hladu 🙂))???a kolko si dala do teraz dole ?as ako si bola dlho v 1 faze?

atota
19. apr 2013

@tilenka prepac mala som dost behaciek
Ja som teraz velmi rada,ze si vytahujem veci co mi boli male ale aj dost dokupujem ved vies aspon nejaka nova moda,musela som cakom prax vymenit satnik,no ale ty mas dobru vahu tak uz chudni len pomalicky,prajem nech ti vsetko dopadne a dufam,ze sa ozves aj po svadbe ako vsetko dopadlo ale to neznamena,ze teraz prestanes pisat ved kazda rada dobra ci?

tilenka
20. apr 2013

@atota ved jasnačka, budem sem ešte občas kukať, ako sa darí ostatným...ak budú chcieť aj poradiť, len teraz je toho ešte kopu na vybavovanie...ale dám vedieť aj ako svadbička dopadla tak sa držte všetci..pevnú volu 😉

ivankalaco
22. apr 2013

@weweru Aj tých 14 kg je úspech, držím ti palce,si šikulka 🙂

rea92
23. apr 2013

tak toho 11.4. som sa na to vybodla....bolo strašne silné pokušenie......ale dnes som začala nanovo, tak snád to zvládnem.....váha dnes: 63kg, ciel do 30.6. : 55kg