icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

audiova
15. nov 2013

@monline keď si klikneš na fotoblogy,tam je skupina chudneme dukanovou dietou,tam sa dá stiahnuť celá kniha aj s receptami a tam ti aj poradia čo a ako.aj ja tam chodím na rozumy 😀

mayka11
18. nov 2013

Môžem sa opytat ,chcem sa pridať do vašej skupiny ako to mám spraviť?

pedrittos
18. nov 2013

@monline Pokial viem, tak kniha Dukanova dieta nie je v elektronickej forme, este som ju na nete nikde nevidel, stiahnut sa da iba ta druha s receptami, link na nu najdes v nasej skupine...
@mayka11 Skupinu Chudneme s Dukanovou diétou najdes tu:
https://www.modrykonik.sk/group/1808/
Radi Ta privitame 😉

katulka3333
19. nov 2013

@mima1983 prosim ta odkial si tie otruby zohnala??ake su to lebo su zevraj aj mlete ci ake. A ako si na tom??kolko si schudla a ako jes??

mima1983
19. nov 2013

@katulka3333 otruby si objednavam tu: http://www.dieta-shop.com/sk/vyrobky-dukan/144-...
... momentalne nie som na dukanke, ale chystam sa opat zacat 🙂 1krat som schudla krasne, 1.fazu som mala maximalny pocet dní (nakolko potrebujem schudnut naozaj vela) cize 10 dní, a za 7dní som mala 5kg dole, potom to uz islo veeeelmi pomaly.... celkovo som schudla 11,5kg ... ale opat pripominam nebola som na 100%na dukanke... ja napr. bez ovocia neviem existovat, samozrejme som vynechala banany a pod. ale ananas (ktory je mimochodom velmi dobry pri akejkolvek diete) a jablka, som jedla stále 🙂

katulka3333
19. nov 2013

@mima1983 takze aj v 1faze??ci 1si dodrziavala striktne??ja potrebujem minimalne 10pri malej som 35nabrala a este 10potrebujem zhodit.ty si prisla az po poslednu fazu??

mima1983
19. nov 2013

@katulka3333 ale kdeee 😀 v druhej som skoncila... ak by som mala prist do 4.fazy to by bolo tak na rok, ak nie viac 🙂 aj v prvej faze som mala tusim 2krat ovocie, uz si to presne nepamatam

sonickaopicka
19. nov 2013

aj ja chcem zeeeeny, ja som min, roku tiez bola na nej, ale vidim to tak ze si to oprasim vsetko a idem na to, lebo uz nemozem na seba pozerat, a nemam co nosit, este ze som na materskej ze furt doma...ale mne netreba 10 dni v prvej faze ale mne aspon 30 😀

katulka3333
20. nov 2013

Tak mozme zacat spolu.ja som tiez na materskej este ale chodim na 4 hodinky do skolky
@sonickaopicka.tak kto chce zacat?mozno budeme mat veciu podporu ked sa tak budeme podporovat?? Budeme davat recepty a tak

zuzu1978
20. nov 2013

@leteku ahoj ja som držala diétu a asi za tri mesiace dom schudla 37 kg ale keďže som nedotiahla vsetky fázy tak začínam znova.

petka2284
22. nov 2013

@audiova
u mna to bolo z DD, ako nahle som nieco zjedla islo to von a sprevadzali to krce, takze ja DD uz nikdy.

sonickaopicka
25. nov 2013

@zuzu1978 kolko????? ty kokso to si jak dokazala??? ja som dnes zacala, uz som drzala min,roku ale potom som otehotnela a dnes mam 3cif cislo na vahe takze uz dost!!! chcem do vianoc aspon 7kg a potom chcem prejst na CD

sonickaopicka
25. nov 2013

@katulka3333 nevsimla som si tvoju odpoved, ja som zacala dnes, aj ked s namou dusou, najviac mi robi problem pitny rezim, celkom som si odvykla od neho, chcem byt 10 dni na bielkovinach dufam ze to vydrzim, porad nejaky recept na dnesny den 😀

katulka3333
25. nov 2013

Ja som mala na obed iba zeleninovu pol. Cistu bez nicoho ale idem si asi urobit kuracie halusky som tu niekde videla recept.a idem si upiect tie dukanove zemlicky

extrapm
28. nov 2013

@sonickaopicka sme na tom podobne... Zajtra zacinam...

kmon
5. dec 2013

ahojte, tak tato dieta je naozaj ucinna, len sa obavam ze nestatite pri nej len vahu, ale aj zdravie.ja som ju dodrziavala poctivo a schudla som za kratky cas 10kg plus ako bonus som prisla o vlasy.cely zivot som mala hustu hrivu ako malokto a teraz mam len takych par vlaskov a neviem sa dockat,kedy sa mi opat zregeneruju.nikdy viac sa uz na dukana nedam,lebo za to mi to nestoji, plus chvilu po diete som otehotnela a nabrala som uz v prvom mesiaci hned tych 10 kg spat a neskoncila som len pri nich,takze teraz mam co robit,aby som dala co to dole a nie je toho malo,zacala som od pondelka rozlisovaciu 90 dnovu,tak som zvedava, ale uz na pohlad je lepsia len koli tomu, ze pozostava hlavne z vitaminov ako ovocie a zelenina a pozostava komplet zo vsetkeho,nie len bielkovin, akurat ze to je zozdelene na dni. 😀

merci1212
10. dec 2013

aj ja chcem 🙂

bella77
26. dec 2013

Babyyyyyy prosím poradíte mi? od oktobra som bola poctivo na dukanke...podario sa mi schudnuť 23kg...no včera a aj dnes som už neodolala a dala som si vianočné koláče :( chcem sa poradiť,,,,čo teraz? isť teda do 3 fázy?alebo ešte možem ostať v druhej? neviem...ešte by som chcela niečo schudnuť..dakujem za rady

katarina00100
30. dec 2013

@zuzu1978 a ako sa ti to podarilo?

denisajir
2. jan 2014

Ahoj, zítra začínam s touto dietou, nestihla jsem sehnat ovesné otruby a četla jsem, že každý den se musí povinně sníst určité množství ovesných otrub. Bude hodně velký problém, když je ve snídani vynecham a začnu jíst až za pár dní nebo si mohu ke snídani dát do tvarohu lžíci ovesných vloček?

luciadominik
4. jan 2014

@denisajir ja som zacala dnes..a co drzis ju??

monika236
8. jan 2014

Pri dukanovej diete schudnete, ale aj prídete o zdravie, kamoška schudla 12 kg, ale pošramotilo sa jej skoro všetko od vlasov, nechtov, menštruacie, štítna žlaza, takže ja neviem,,, potom prestala kvoli zdrav.probl a jojo efekt ako Brno 😝

monika236
8. jan 2014

@kmon presne ako moja kamoška dukanka nie je vhodná kvoli zdraviu!!m schudnut sa dá ale čo potom?

janka1313
21. jan 2014

Ahojte baby. No tak ja som objavila toto www.ketoaktiv.sk . Ako dukanka je samozrejme fajn, ale nikdy to nejde tak rychlo a bez pocitu hladu ako pri poctivej ketodiete. A TIE CENY!!! A chutne jedla su to. S kamoskou sme davali delene stravu a nejako sme nevedeli dat dolu tych poslednych 5 kilo. Ako s tymto sme dali dolu tych poslednych 5 kilo uplne bez problemov. A je to strasne chutne. A tym myslim ze nie iba proetinove tycinky, tie su dobre vsade, ale aj polievky a slane jedla. A pudinceky 😝 maju neskutocne dobre. Mnam 😝 Sme si pomaskrtili. Doporucujem. Ja som taka, ze musim jest aj v noci. No tak som sice skoncila, ale balicek sladkych dezertikov som si kupila aby som si mohla dat nieco sladke aj pri TV. A ked pri tejto diete date k tomu doporucenu zeleninku, tak nebudete mat problem. ALE NECVICIT PRI TOM VELA. Iba prechadzky a tak. Ja sa potrebujem hybat, takze som mala pocit ze pre seba nerobim co by som mala. Ale ked som dodrzala odporucania ako su na stranke, tak to islo dolu.

janka1313
21. jan 2014

@janka1313 No ja som mala s ketoaktivom tiez dobre skusenosti. Ako tie kedodiety su zrejme funkcne vsetky ale kamoska vravela ze su aj pekne nechutne niektore . Ako chutovo fakt strasne. No a ketoaktiv je vraj chutny, tak som isla na to a bolo to vacsinou bezproblemov. Aj slane jedla aj sladke, takze som nemala problem vydrzat. A hej, aj ja som nasla na youtube videorecepty, mozete mrknut tu

https://www.youtube.com/watch?v=439mmv6QSc0

pokial viem tak to este nedavno nemali, keby som chudla teraz tak uz si to viem este viac spestrit. Netreba ale zabudat, ze k jedlam si treba si pomahat cez den aj doporucenou zeleninkou. No nic skusajte a dajte pripadne vediet.

zuzka160
27. jan 2014

Po porode sme nemali zrovna peniaze na rozhadzovanie. Takze ja som preto isla do Ketoaktivu. A dobre som spravila. Mam o 20 kg menej.A extremne sa mi precitila plet. Ako to som si myslela ze pride samo po porode ale nieco sa pokazilo a rozhodne nepreslo. Ale vraj ketodiety dokazu dost pomoct organizmu celkovo na precistenie. Kazdopadne tento receptik je super a doporucujem ho vrele.

https://www.youtube.com/watch?v=439mmv6QSc0
pedrittos
4. feb 2014

@kmon brala si nejake vitaminy? A pitny rezim, pila si dost tekutin?

kmon
5. feb 2014

vsetko som robila ako sa ma,vitaminy a vodu tiez,bezne pijem 2 l vody a aj tak mi to skor ublizilo ako pomohlo.

zuzinenka
6. feb 2014

Ja si shirataki objednávam od Broni , má teraz 4 druhy - špagety, ryžu, fettuccine a rezance a tieto sa neskladujú v chladničke ale pri izbovej teplote. Hlavne tá ryža mi super bodla a zbožňujem aj špagety, ja som taká dosť cestovinová, čo mi pri Dukanke chýbalo. Schudla som 32 kg, aj som si ich zastabilizovala, ale stále sa bojím, že to raz naberiem späť, tak sa radšej zdravo stravujem a dávam si pozor a shirataki sú také diétne, že to si nemusím dávať pozor. Ja ich kupujem tu: www.dieta-shop.com

zuzinenka
6. feb 2014

problémy so zápchou sú dobre rozpísané tu: http://dukanovadieta.com/index.php?option=com_k...