icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

radkanika
18. jún 2013

@alami verim, ze je to uplne suprovy pocit 🙂 drzim prsteky. Ja som teraz taka gulata zasa, ale skor brusko a prsia a na tvari, tehotenstvo ma vsak netrapi 🙂)) rozmyslam, ci sa moze dukanova dieta drzat aj po porode, nie hned, ale tak mozno po mesiaci dvoch pocas kojenia...nie som si ista. Musim zistit.

alami
18. jún 2013

@radkanika v jeho knihe je, že ak dojčíš, nesmieš dodržiavať prísnu dietu, ale takú, akú môžeš aj počas tehu, teda konsolidačná s tromi úľavami a to - konzumácia 2 porcií ovocia denne miesto jednej, - konzumácia čiastočne odtučneného (20%)mlieka a mlieč. výrobkov namiesto celkom odtučneného, - zrušenie čisto proteínových štvrtkov

radkanika
18. jún 2013

@alami ano ano, dakujem...tiez som si to nasla, v podstate ze od tej tretej fazy mozem...tak uvidim,ako to budem zvladat. Lebo teraz v tehu som rada,ak zjem nieco, z coho mi nie je zle 🙂

alami
18. jún 2013

@radkanika teraz by som nechudla, možno len dať pozor, aby sa človek neprejedal, hladne mastným a sladkým, ale dietu by som ja osobne nedržala. Ja by som až po kojení osobne.

radkanika
19. jún 2013

@alami no ved to...babatko je prednejsie. Dcerku som kojila 2 roky, dost dlho, ale malo to vela pozitiv, doteraz je (klop klop) zdrava a bez problemov, aj u malickeho to tak planujem. Dietka pocka, uvidim, ako sa to vobec bude vyvijat so stravou pocas kojenia. A ty si teraz na to ako? drzis? 🙂 ako dlho uz?

veteranka
26. jún 2013

ahojte ja drzim dukanku uz od januara dodrzavala som ju velmi prisne tri mesiace schudla som 15 kg este stale ju udrzujem no robim i prehresky sem tam zatial sa mi vaha drzi tak ako sa má zaciatky boli tazke ale ma povzbudzovalo to ze rucicka na vahe isla pekne dolu teraz sa zastavila a stojime no este by som chcela schudnut aspon 3 kg no uvidim ci sa mi to podari zacnem prisne jest iba bielkoviny a striedat bielkoviny so zeleninou zarucene chudnutie drzim vam palce vsetkym

iwa1
2. júl 2013

ahojte, chcela by som schudnut cca 15 kg, ktore mi ostali po detoch 🙄 😀 len vzdy sa odhodlam a pri stresoch polavim 😖 potrebujem podporu 😵 a tak som hladala a nasla VAs 😔

tanija133
3. júl 2013

@iwa1 ahoj, bude lepsie ked s apridas do skupiny Dukanova dieta, tam to zije, tu nie... https://www.modrykonik.sk/skupina/1808/

nice202
12. aug 2013

Ahojte. Viete mi poradit? Drzim dukanovu dietu cca tyzden. Mam 177 cm a vahu 66 kg. Chcela som ist na 62 kg, ale mam problem. Vobec nechudnem. Dodrziavam ju dost striktne, ale vaha sa vobec nepohybuje max. 400 g hore dole. Nechapem to, co mozem robit zle. Som v druhej faze, prvu som drzala 2 dni.

cencula
20. aug 2013

baby stále vs čítam , tak som sa včera opätovne k vám vrátila. lenže mám problém v piatok mám ísť na chatu, neviem čo robiť, pečivo si spravím, ale čo ešte? viete mi niekto poradiť? zažil to niekto? ako sa mu to podarilo vyriešiť? dakujem za odpovede

olisku
2. sep 2013

Ahojte,budúci týždeň chcem začať držať dukanovú diétu a nechce sa niekto pridať??? 🙂

sunny_summer
6. sep 2013

@olisku ahoj, ja som zacala vcera, no budem rada, ak sa pridas buduci tyzden, aspon mozme porovnavat skusenosti a jedalnicky. Kolko sa chystas drzat 1.fazu? Ja som si na dukan stranke vypocitala, ze by som mala zotrvat v 1f aspon 6dni, tak som zvedava, ci mi pocas takeho dlheho casu nepojdu bielkoviny hore krkom 🙂 No skusenosti, ktore tu citam su vazne motivaciou... tak sa tesim a som zvedava 🙂

extrapm
12. sep 2013

Ahojte baby, prosim radu... Mozu sa v prvej faze jest zavinace bez kapusty?
V knihe je pisane ze sa mozu jest aj ryby v konzerve v paradajkovej omacke, co vy na to??

dolka899
15. sep 2013

Ja som dnes 4den/5 na utocnej, ktora sa prida? 🙂 3kg mam uz dole, este chcem 12-15. Da sa to zvladnut, tato dieta. V knihe su aj zaujimave recepty (aj omacky!), takze to nie je nejake velke tryznenie. Treba to obmienat, vymyslat variacie a jedla su aj chutne! Len to treba brat vazne a vydrzat v opacnom pripade by to pokazilo metabolizmus a kila by sa vratili. Takze baby hlaste sa mi v sprave, dvom+ sa chudne lahsie ;)

dolka899
15. sep 2013

@extrapm ryby v nalevoch (ale nie olejovych) mozes, ale len ryby 🙂

monitkabj
14. okt 2013

ahojte, aj ja som zacala s DD 🙂 mne takáto strava vyhovuje..zatial 😀 za 3 dni 2 kg dole, snad to pojde takto dalej..drzim palce vsetkym...

audiova
18. okt 2013

@petka2284 ahoj čítala som že si mala pri DD hnačky.ja som tiež v druhej fáze od nedele a v stredu som dostala hnačky ,ktoré mi ešte stále trvajú aj krče.teba to potom prešlo? lebo neviem či je to viróza alebo z DD ☹

atota
19. okt 2013

@audiova z dd to nebude,tu je skor zapcha,urcite to bola niejaka viroza,dufam,ze ta to cim skor prejde 😒

atota
19. okt 2013

@extrapm v paradajkovej om.vobec nemozes jest iba vo vlastnej stave 🙄

cawes
24. okt 2013

ahojte baby
otazka este strasne davno po porode (maly ma 14 mesiacov) som drzala dukanovu dietu schudla som v prvej fazy 5kg nikdy som ich nenabrala, skusala som po prestavke este raz ale neslo to uz tak dobre teraz som konecne po operacii kolena, a konecne som sa rozhodla ze zase zacnem. No neviem ci mam zase zacat prvu fazu, resp, ci sa mi chce zase byt len na mäse, ale moja otazka je ta, ze milujem grecky salat, mozem olivy a feta cheese? niekde som citala ze feta cheese neni taky tucny tak neviem, aelbo mozzarelu syr?

tixi
3. nov 2013

Ahojte, ak by mal niekto zaujem mam v svojom bazari knihu Dukanova dieta - necitanu. Vyhrala som ju, no stoji mi zbytocne na policke.

lienocka1110
4. nov 2013

@tixi ahoj no ja by som o tu knizku zaujem mala ak je este teda v tej policke🙂)

tixi
4. nov 2013

@lienocka1110 ano este ju mam, poslem ti IP

lulatko11
4. nov 2013

keby si to lienocka naaaaahodou rozmyslela aj ja by som ju kupila 🙂

alami
4. nov 2013

@lulatko11 ak chceš, môžem ti posunúť moju knižku, ja som podľa nej aj schudla 8kg. Už nedržím. Stojí mi v skrini.

lulatko11
4. nov 2013

@alami napis mi IP s cenou dakujeeeeem 🙂

tixi
5. nov 2013

ak by mal niekto zaujem, tak kniha Dukanova dieta je este stale volna, cena 7 eur uz aj vratane posty.

lunkaa
7. nov 2013

Ahojte babenky o par dni sa k vam pridavam, musim si najskor nakupit. Fuj, pribrala som 6 kg, je mi zo seba hrozne ...

zuzana315
Odpoveď bola odstránená
monline
15. nov 2013

ahojte, chcem sa spýtať, či je kniha o tejto diete dostupná aj v ebooku, či ju niekto máte a môžete poslať, alebo je aj niekde na stiahnutie, resp. kde nájdem patričné informácie čo ako kedy a koľko? vdaka 😉