Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
no baby, dnešným dňom, za tri týžde 5cm v páse, 4cm boky a 2cm prsia dolu :D -6kg... trošku už som smutnejšia a menej odhodlanejšia, ale dnes som sa pofotila nahá a verím, že pri každom pokušení, ktoré sa vyskytne si tieto fotky pozriem a no... mám dosť :D dnes plánujem piť víno, oslavovať narodeniny tak mám mierne výčitky svedomia... :(
Tak aj ja uz som sa pridala k dukankam 🙂 za 8 dni s vynechanim utocnej fazy mam dolu 4 kila a celkom si to aj uzivam 🙂 inspirujem sa kade tade po nete chutnymi receptami a ide to. Recepty som zacala pisat a fotit, tak sa casom mozete isto inspirovat aj odo mna 🙂 https://m.facebook.com/Susanbakesandcooks tesim sa a hadam mi to s vami pojde lahsie ;)
V pondelok som dala váženie a ukázalo sa krásne číslo: - 5kg za 14 dní diéty a to sa cítim skutočne fantasticky. Útočnú fázu som vynechala a do stravy si pre istotu pridávam trošku múky a ide to i tak. Tešíííím sa. 🙂
Ahojte dievcata, potrebujem radu ohladom velkosti porcii, vsade sa pise, ze neobmedzene, ale nie som si ista, napr. ked si spravim dukan.fasirky, tak z kolko masa je jedna porcia? DAkujeeem 🙂
Ahojte dievčatá... je tu strašne veľa strán, a naozaj sa mi to nechce všetko čítať :-/ začala som dukanovu diétu, knihu mám prečítanú, v princípe nijaké rady nepotrebujem 🙂 receptov je milión všade, povolené potraviny aj tolerované potraviny mám poriadne uložené v hlave... čiže aj keď čítam nejaký recepťoš, tak viem či to budem abo nebudem variť..... skôr mám problém s otrubami, všade kde som bola majú len najemno mleté, také múčne... a tie sa veľmi neodporúčajú, teda resp. nie sú dobré... viete mi poradiť aké a v ktorom reťazci by som našla dobré? Sú aj originál dukanove otruby, ale to objednávať nechcem. Ďakujem za všetky rady.
ahojte dievcata, chcem zacat s dukanovou dietou, stiahla som si knihu ale nejako su tam len recepty, potrebovala by som nejake sprievodne slovo k tomu a nejaky vzor jedalnicka, neviete kde by som to mohla zohnat? dakujem🙂
@mo77 knihu s receptami mám aj ja stiahnutú, je to super pomôcka, ale inak knihu úvodnú jedine kúpiš napr. http://www.martinus.sk/?uItem=125007 a je dobré si ju kúpiť, máš ju stále po ruke a keď si nie si istá nakukneš a vieš
ďalšie recepty nájdeš napr. tu http://www.dieta-protal.sk/ alebo tu je vzorový jedálniček http://www.dukanova-dieta.cz/dieta/19/Dietni_ji... proste googli a nájdeš 🙂
Ach bože fakt prosím o radu ohľadom tých otrúb, tie mleté sa nedajú jesť.... škrípe to na zuboch ach jaj.... a takto som ochudobnená o rôzne chlebíky a keksy atď.... ☹ 😖
@xminkax ja som väčšie otruby kedysi kupovala na Mlynských Nivách v Bratislave. Ako hore predávajú oriešky, tak tam ich mávali. Prípadne u nás doma ich mama kupuje v Jednote a viem, že ešte sa dali kúpiť v DM Drogerie. V Tescu sa dali zohnať vždy hlavne tie pšeničné otruby. Ale tie fakt nemám rada a neznášam z nich piecť. Momentálne žijem v Prahe, tak skutočne neviem, ako je to s ponukou teraz, ale v týchto obchodoch sa vždy dali zohnať bez problémov.
@xminkax Nie je zač, ešte som si spomenula, že kolegyňa mi raz vravela, že ich kúpila v Kauflande.
Podľa mňa by si mohla skúsiť aj tie z DM. Sú výborné do koláčov. Aspoň trošku obmeníš chute. Ono totižto mám pocit, že z každých tých otrúb sa varí inak. Tie ovsené som neznášala práve preto, že keď som s nimi piekla chlieb, vždy som ho mala veľmi mokrý a teda bohvie ako to nechutilo. Treba si nájsť to svoje a preto sa isto nič nestane, ak sa ti podarí nájsť viac druhov, tak to obmieňať.
Jednoznačne držím palce 🙂
.
Ahojte kocky, pridavam sa k vam, verim, ze to pomoze. Pred rokom a pol som pekne schudla po porode prave s Dukanom, no posledne styri kg nie a nie dole. A to som na "Dukanovi" uz rok. Rano som vo faze 1, na obed si poviem, ze staci fazy striedat, cize som uz v druhej, poobede v tretej a vecer vo faze osem - zbodnem,co nezbodne mna. A takto len priberam, nastupila som po dvojitej MD do prace. Dufam, ze s podporou ostatnych a hlavne pri vasich skvelich inspiraciach to tentoraz zvladnem
@luvika ja som skusala drzat Dukana, ked mala druha dcerka tri mesiace a nic. Pocas dojcenia je telo v zvlastnom reziime,ktory sa upravi obycajne, az ked skoncis dojcenie a absolvujes tri normalne menstruacie. Tak som s tym sekla a po ukonceni dojcenia som sa dala na zeleninu.Tyzden vylucne na zeleninovej polievke bez bujonu, soli a tuku a vysledok? - 0, 07 kg. Bola som zufala. Tak som skusila kapustovu polievku tyzden a zase prakticky nic. Kila nabrate pocas rizikoveho tehotenstva dopovaneho hormonami Duphaston nechceli prec. Az potom som 4 mesice po skonceni dojcenia vyskusala Dukana a tradadadaaa, o dva tyzdne velkost 36. Len som pred pol rokom nastupila do prace, deti v kuse chore, cele noci pochodovat kvoli zapalenym uskam, na Kramaroch na pohotovosti kazdu chvilu kvoli opuchom hrdla z laryngitidy, odsavanie soplikov, antibiotika...a rano do prace obhajovat, ze aj s dvoma detmi pod 6 rokov som schopny zamestnanec... Zacala som unavu zajedat a hladam podporu tu.
@andrejjka hm, no ja som skusila a nejde to veru pocas dojcenia 😒 Tiez som mala rizikove tehu a Duphaston bol mojou hlavnou stravou. No ktovie, ci je to tym, alebo tym, ze som vkuse hladna a vtedy zbastim, co mi pride pod ruku 😒 ale tak malicky ma len 8 mes.,aj ked uz toho mliecka vela nepapa,len po nociach si cucne 😀 no vzdy aspon nieco nez nic.
Babyyyyyyyyyyyyy nikto ju uz nedrziiii?
@lulatko11 vyzeráš štíhlunká, ale ty sama asi najlepšie vieš, či potrebuješ zhodiť alebo nie. Mrkni na stránku www.chudnutie-ako.sk
Ahojte baby, tak v tejto chvíli možem aj ja potvrdiť že Dukanova dietá naozaj funguje, síce mám za sebou len 4 dni diéty, ale už teraz som ľahšia o 2 kg, takže keď každý deň zhodíte 0,5 kg, čoskro sa dostavia ohromujúce výsledky. Moja pôvodná váha bola 69,5 kg a môj cieľ je schudnúť aspoň 10 kg. Čo sa týka oslabenia organizmu vďaka tejto diéte, moc tomu neverím, je síce pravda,že v útočnej fáze jete len čisté bielkoviny a žiadne vitamíny, treba si ich doplniť vit. doplnkami a čoskoro príde narad aj zeleninka, takže myslím si, že v tom by nemal byť žiaden problém. Táto diéta vylučuje len nezdravé a zdriaviu škodlivé cukry a tuky a tie si vie telo vytvoriť aj samo. Ak nie ste o tom presvedčené, odporúčam si kúpiť knihu Dukanova diéta od Dr. Pierre Dukan a zistíte že to má zmysel. Som z nej nadšená, držím ju z radosti, nemám vôbec pocit hladu a cítim sa každým dňom lepšie. Vrelo odporúčam. Takže držím palce milé Dukanky, pustite sa do nej čím skôr a hlavne s radosťou! 😉
Ahojte Tak ja som tu dnes nová. Odporučila ma koordinátorka len neviem ako sa tu volá a le dnes som od nej robila výborný chlebík so surimi z o stránky varecha. Ja som začala DD 20.5. a 1. fázu som držla 6 dní a schudla som 2kg. Teraz pokračujem 2.fázou , len potrebujem trochu poradiť v receptoch nech nejem stále to isté.
Na začiatku som vážila 65kg. Schudnúť chcem na cca 53 toľko som niekedy mavála. No uvidím 🙂
Ahojte kocky, je tu niekto kto je aktivny v tejto diete?
ja som v prvej faze 7.den, -3kg 🙂 este dam 2dni prvej fazy a potom idem na druhu, zvladam to v pohode, lebo som zvyknuta na bielkovinovu stravu 🙂
ahojte tak oddnes aj ja ... včera som si večer upiekla tie dukanové "žemle" i ked skôr to booli také mini cookies a zatial je to v pohodke... môj cieľ je 25kg dole tak uvidíme ako to pôjde 🙂

@zzuzulinka Tak drzim palce