icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

cencula
6. júl 2014

adulkaspring aj ja som začala dnes, tak sme dve

jenn44
7. júl 2014

Baby ja držím od 17.3.2014, zatiaľ -17 kg, necvičím, nemám na to čas ani energiu, teda občas doma, tak raz za týžden aj to len možno 20min :(( ale teším sa, síce mi to asi dlhšie bude trvať, ale neva, teraz ideme na dovču v bulharsku a mám totálne nervy, čo ja tam budem jesť... bojím sa, že priberiem veľa veľa... neodolám sladkostiam... ach pomoc :D

lulatko11
9. júl 2014

ahojte,tak ja zacinam s DD oddnes,za posledne mesiace som sa o to pokusala viackrat a vzdy som vydrazala tak 3dni,minuly mesiac 9 dni a schudla som 4kg,drzala som ju uz aj minuly rok v maji,presne 21dni a vtedy som schudla 8kilov,avsak som ich samozrejme pribrala naspat a este aj navyse,porusila som vsak v druhej faze:( teraz idem nato zase...prve dni su najhorsie :( tak drzte palce! 🙂

lyli5
16. júl 2014

Ahojte, tak som sa po dlhom váhaní tiež dala na túto diétu a som zvedavá, môj ciel je 20 kg. Dnes som mala ráno tuniaka, na obed 100 g morčacej šunky, goji, a otruby (zatial len tak samé na lyžičke), na večer to vidím na zakysánku s 1% tuku. Držte palce.

lyli5
18. júl 2014

Tak som spokojná už 2 kg sú dole. 🙂

cirkularka
30. júl 2014

@lyli5 zacala som dnes, ako ti to ide? nech sa namotivujem 🙂

lyli5
30. júl 2014

@cirkularka ahoj, no mám dole 6 Kg ale čo je horšie mešká mi MS a nevie že či z diéty ale bo som tehu (test bol negatívny) 😒

cirkularka
30. júl 2014

@lyli5 bude ako ma byt, super 6 kg, drzim prsty, nech to ide pekne dalej dole 🙂 7 dni si si dala 1. fazu?

lyli5
30. júl 2014

@cirkularka 5 dní som mala 1 fázu potrebujem dať dole 20 kg 🙂

cirkularka
30. júl 2014

@lyli5 tiez mam taky ciel chcela by som vydrzat 7 dni na 1., snad to dam

lyli5
30. júl 2014

@cirkularka neni to také strašné, až na tu zeleninu ta chýba dosť. ale upeč si dukanovský chleba, mne moc pomohol. 😉

cirkularka
30. júl 2014

@lyli5 dik za tip 🙂

gromkaver
30. júl 2014

@katushka16 odkial beriete recepty? z netu, co mas knizky? 1. den v 1. faze na obed je to chilli con carne, len neviem, ci ho mam klasicky pripravit, ci ako? + pripadne viac rad? a za aku dobu si schudla tie 2,5kg - do dvoch tyzdnov? dakujem 🙂

sandri
1. aug 2014

Baby, je tu niektora ktora koji a drzi dukanovku? Moze sa to? Maly ma 9 mesiacov a ja sa stale do nicoho svojho neobleciem ☹ potrebujem dat dole minimalne 1 konfekcnu velkost. Uz som ju drzala v minulosti 2x a vzdy som krasne schudla, tak ma to velmi laka, len sa bojim, ci nejako neublizim sebe alebo malemu, kedze kojim.

cirkularka
3. aug 2014

@sandri neviem ci sa moze, ja som pockala kym dokojim a isla na to, brala som to tak, ze dieta je sposob detoxu a telo detoxikuje vylucovanim, cize aj mliekom

cirkularka
3. aug 2014

tak po 4 dnoch som sa dockala aspon maleho uspechu, prve 1/2 kilo je dole, dufala som v rychlejsi spad, asi sa budem musiet naucit tesit z malych ubytkov

blue99
18. aug 2014
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
helika123
27. aug 2014

Ahojte dievcata, pridavam sa k vam, pred 3 mesiacmi som s nou schudla 7 kil, zostava mi poslednych 5kg, ale nedari sa uz 3 mesiace pohnut(samozrejme par dni vydrzim a potom ju porusim). Budem rada ak sa budeme podporovat 🙂 😎 Od zajtra zacinam. 😅

helika123
28. aug 2014

Ahoj, tak dnesny den za mnou, trocha viac som jedla ako som chcela, ale zrejme prvy den ani inak dopadnut nemoze 🙂 ale hlavne je, ze som ho zvladla a neporusila 🙂 uz sa tesim na zajtra.

ajka20
31. aug 2014

Mám knihy od Dukana 2 ks rozne a už ich nepotrebujem,chcete niekto?

lucky3
6. sep 2014

Ahojte Dukanky, prosim o radu. Ked sa moze kukuricny skrob, mozu sa kukuricne cestoviny alebo kukuricna muka? Dakujem.

okm221
5. jan 2015

Ahojte, tuto dietu som zacala drzat predvcerom, zatail sa celkom drzim. No takto vam poviem, musi sa vam chciet varit a piect papanicka, inak to nezvladnete na surovej strave. Treba skusat vsetky mozne potraviny kt.su v zozname povolenych.. Inak to nezvladnete a budete mat zdravotne problemy ;)

okm221
5. jan 2015

@lucky3 dobry, kukuricneho skrobu mozte max 30g za den 🙂

pixie1
8. jan 2015

@ajka20 ja by som prijala knižky od Dukana, aké sú to knižky?

pixie1
8. jan 2015

baby, ja som začala včera, tak držte palce :D celkom sa mi darí zatiaľ, ale chcem sa spýtať, aj vás nafukuje? dnes som si dala na raňajky šunku a dukanovu žemľu, na obed grilované kura a mám nafúknuté brucho ako balón. Včera som mala na večeru omeletu a tiež mi bolo zle. Kura aj omeletu som robila bez oleja, stalo sa to aj vám?

velic
16. jan 2015

ahojte baby. ja som začala v pondelok 1 fázu, poctivo sa držím aj cvičím. potrebujem zhodiť cca 20kg. zatiaľ sa nemerám, ani nevážim, aby ma to neodradilo.
Je tu ešte niekto kto sa pridá?
držte palce

cencula
16. jan 2015

velic ja sa pridám od pondelka, lebo si musím nakúpiť, napiecť a tak
tak nech sa nám darí

0anet0
17. jan 2015

Aj ja sa pridavam 🙂 dnes mam prvy den... potrebujem zhodit 20 kg.... vcera som sa vazila mam 88kg! to je moj vrchol....

velic
17. jan 2015

Super, že sa niekto pridal. Takto sa budeme podporovať a pôjde nám to lepšie.

suuzanka
17. jan 2015

@velic
@0anet0
@cencula

dievčatá, tak v novom roku do útoku... pridavam sa ku Vam...
mám taky sen, ze by som do leta upravila svoju hmotnost, aspon na hmotnost spred dvoch rokov... minuly rok som pribrala 15kg.... takze moj ciel je dat dole 20kg. ( máme asi viaceré tento ciel)
inaksie aj ja som na svojom vrchole.... ani pri druhom tehu som nemala taku vahu ako teraz.
Isla som autibusom so svojou 10r dcerou zo skoly, plny autobus ludi, stojime, mala som rozopnuty kabat, a zrazu ma jedna dochodkyna potahala za rukav a vravi mi: Pani podte si sadnut ja na dalsej zastavke vystupujem. Ja: Joj, netreba dakujeme. Ona: nie, nie sadnite si. Hadam nebudete vo Vasom stave stat, nieze este zacnete v autobuse rodit...
... podotykam, ze niesom tehotna....
viete si predstavit ako som sa hanbila.... takze este raz v novom roku do utoku!