icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

suuzanka
17. jan 2015

no a som si pozerala tie fazy, potrebovala by som poradit. Prvu drzim , skoncim idem na druhu a tam sa tie dni striedaju. Ale zacat mam zas s tym bielkovinovym? Ci ako? Zajtra mi zacina prvy den prvej fazy...

cencula
17. jan 2015

suuzanka neboj to dáme

suuzanka
17. jan 2015

@cencula ej veru, patrilo by sa.. zajtra idem na nakup, a sup na to...

cencula
18. jan 2015

jasné, že to dáme, ak nevyšpekulujem niečo iné, lebo som strašne strašne rozožratá a potrebujem sa ukludniť v jedle, hlavne vo večernom. Vždy som na toto mala osvedčenú tú detoxikačnú - prvý deň ráno káva, na obed celozrnný rožok s 2vajcami a 2 paradajkami ...atd. toto ma vždy ukludnilo na to moje jedenie

suuzanka
18. jan 2015

@cencula no ved toto, ved toto.. U mna je este aj ten pitny rezim... Ale dnes teda sa chvalim, mam prvy den, este teda nie za sebou lebo sa blizi ten slavny vecer🙂, ale statcne som sa drzala. Cisty bielkovinovy, vypila som uz skoro 2l vody a ani kavu nemam s cukrom 🙂
co si varite dievcata? dajte daky typ 😝

siu3333
18. jan 2015

Ahojte ja som ju drzala cca 2 roky dozadu.. Schudla som 5 kg za mesiac ale potom som začala mať herpes dovtedy som nikdy nemala..A objavilA sa Mykoza takisto dovtedy som S tým nemala problém... Ale.držím vám palce...

suuzanka
18. jan 2015

@siu3333 ja som ju uz tiez drzala tak 4 roky dozadu, nevydrzala som, drzala som ju velmi kratkoo a musim povedat ze som aj schudla a velmi dlho sa drzala na vahe. Co si pamatam ako negatíva ze som mala stale taky zly pocit v ustach smradlavy....

siu3333
18. jan 2015

@suuzanka tiež som si váhu drzala ale ja chcem dať dole aspoň 6 kg zajtra začínam 7 dnovou dietou. Našla som si už aj cviky.

suuzanka
18. jan 2015

@siu3333 sedemdnova dieta? nepoznam, idem si pozret 🙂 no mne by aj tych sest dobre spravilo 🙂 teraz som si pozerala fotky bab co schudli a musim povedat, ze klobuk dole pred nimi, je to pre mna silna motivacia.

suuzanka
18. jan 2015

@velic 0anet0 ako dievcata, dari sa?

velic
18. jan 2015

Žienky, dnes ráno som sa vážila, po šiestich dňoch 3 kg dole. rozhodla som sa pokračovať ďalej v 1 fáze, skúsim asi do tých 10 dní. Mohlo to byť aj viac, ale chvalabohu aj za to. som pripravená na to, že to pôjde asi pomaly. Takže keď skončím 10 deň, tak sa ozvem.

suuzanka
18. jan 2015

@velic dobre velic, drz s nech ti ide co najlepsie a rychlo dole. Ja mam tiez 10 dni 1f. Tesim sa na vysledky moje tvoje nase vase 🙂

0anet0
19. jan 2015

@suuzanka
Tak aspon na nieco su tie nase kila dobre 😀 este to vyuzi kym mozes, lebo v lete nas uz s novou figurou sadnut nikto nepusti 😎
...mne sa ale vybili baterky na vahe, tak sa nemam ani ako motivovat ked nevidim ci nieco ide dole ☹ pripadne ako casto sa planujete vazit ??

velic
19. jan 2015

Čítala som veľa recenzí, niktoré sa vážili asi každý deň, alebo aj niekoľkokrát denne. Myslím, že to pôsobí demotivujúco. skús sa vážiť a merať len raz za týždeň. uvidíš......

suuzanka
21. jan 2015

0anet0 velic siu3333
Caute kocky,

takze moj zamer bol odvazit sa az po 1.faze, ale kedze mam vahu hned vedla chladnicky tak som sa i dnes vazila...( robila som rano detom kolaciky zo zemiakovej kase zo vcera a az mi slinky tiekli) takze miesto kolacika som sa supla na vahu a to ma uplne podporilo!!!!

18.1.15 vaha 71kg
21.1.15 vaha 68,8kg

takze jednoznacne sa pokracuje !!!

juchaha uz aby som mala tuto 1.f za sebou lebo mi hrozne chyba zelenina...
inaksie neviete ci sa med moze??

a vy ako??

velic
21. jan 2015

to je super suuzanka. len tak ďalej pokračuj(me)
ja končím dnes 10 deň 1 fázy, takže ráno sa vážim.
ani nevrav, zelenina aj mne brutálne chýba. už ma začína aj hlava bolievať. myslím, že to je z tej stravy.
med neviem, ale skôr asi nie.

velic
22. jan 2015

dnes ráno som sa vážila po 10 dni 1 fázy. no nič moc, to isté ako po 6 dňoch, len o 3 dg menej. Ale mala som svoje dni, tak váha stojí. Takže 1 fáza -4kg.
Dnes konečne začínam pridávať aj zeleninu. Tak hlavu hore a pokračujem ďalej. Hádam, to pomaly pôjde dole.
A vy ako dievčence, dodržiavate?? žiadne prehrešky?

velic
27. jan 2015

Baby, čo je s vami? ako sa darí?

marcela1702
3. feb 2015

Ahojte baby, rada by som sa pridala k vám. Dnes som začala DD, všetko som si o nej prečítala, snáď sa podarí aj mne zhodiť nejaké to kilo 🙂))) môj cieľ je 15 kg. Takže prvú fázu mi asi treba držať 5 dní. Mohla by mi niektorá z vás napísať koľko dala dole v prvej fáze, to pre motiváciu 🙂))))

velic
3. feb 2015

Ahoj marcela1702. vitaj medzi nami.
ja som držala prvú fázu 10 dní a dala som dole 4 kg. žiadna sláva, chcelo by to aj viac. a to som ešte posledné 3 dni dostala "svoje dni", možno aj preto. ale celkovo mne kilá idú pomalšie dole, čo týždeň, to kilo. tiež som čítala, že niekto zhodil 10 kg, niekto nič, alebo kilo. je to individuálne.
neboj, spolu nám to pôjde lepšie, musíme sa podporovať.
tak sa drž a daj vedieť, ako sa držíš.

marcela1702
4. feb 2015

@velic ahoj, po prvej fáze, ktorá mi končí v sobotu napíšem koľko kg som dala dole, snáď aspoň niečo dole pôjde🙂)))

lilitela
4. feb 2015

Ahojte baby, ja vam napisem svoju skusenost s prvou fazou tejto diety. Abslovovala som ju zo zvedavosti pred rokom a teda 5 dni cistych netucnych proteinov, podla knihy a to jeden mesiac tychto 5 dni, potom som opatrne presla na normalnu stravu (dalsie fazy diety som neriesila), a o mesiac znova len tych 5 dni. Mozem povedat, ze pokazde som schudla cca 2 kg tuku, cize spolu 4. Avsak zacala som sa citit dost unavena, a asi o dalsi mesiac som si potrebovala vybavit predoperacne vysetrenia a tam mi vysiel kriticky nizky sodik a to aj napriek tomu, ze som pila pocas diety mineralky. Takze ja len upozornim, ze s touto dietou opatrne a najlepsie pod dohladom lekara, pretoze kazdy moze zareagovat inak.

janka9988
Odpoveď bola odstránená
marcela1702
7. feb 2015

Ahojte baby, tak dnes mi končí prvá fáza som zvedavá na moju váhu. Priznám sa, že som sa od utorka nevážila, aj keď pokušenie tam bolo 🙂)) zajtra ráno uvidím výsledok, ak vôbec nejaký bude. Nieje to pre mňa náročné držať tú stravu, len sem tam zabúdam na pitný režim

mimilejani
7. feb 2015

Ahojte baby začala som s DD 2.2. 1.fázu som držala 5 dní, dnes som prešla do 2.fázy a veru som sa potešila, že konečne možem jesť aj zeleninu.....teraz som si však uvedomila koľko skrytých cukrov som pojedala....nakoľko ten mi chýbal...super je, že som nebola hladná no proteíny samé o sebe sú monotónne a vedú k obstipácii-zápche. Dnes som upiekla svoj prvý dukanov chlebík a je moc dobrý recept som našla na jdnom z fór o tejto diéte. Keď som sa ráno vážila v prvej fáze išlo dolu 2,2kg, čo nie je vobec zlé....práve naopak motivujúce.Takže držím nám všetkých palce a pokračujem.

velic
8. feb 2015

ahoj mimilejani,
super, koľko chceš zhodiť?

marcela1702
8. feb 2015

Tak žienky, dnes som sa odvážila po 5 dňovej prvej fáze, je to - 2,4 kg, tak ma to aj potešilo veď za päť dní je to celkom slušné. Priznám sa dnes na obed som trochu zhrešila, dojedla som asi za 1 PL kaše po malom. Už sa však teším, že môžem aj zeleninu. Len neviem túto druhú fázu mám držať dovtedy kým nedzhodím koľko chcem? Koľko vám to asi trvalo?

cencula
8. feb 2015

tie ktoré ste na facebooku sú tam dve skupiny ohladom dukanovej diéty, velmi dobré, baby sú zlaté, recepty vynikajúce - dukanova diéta - rady a recepty, dukanky nový začiatok tak skússte mrknúť,mne sa to páčia. Možno vám to pomôže, no jasom nakoniec začala len dnes, tak uvidíme
v stredu podám hlásenie,l ebo chcem dať dole len nejakých 5 dní, tak prvá fáza bude tuším 2 aelbo 3 dni uvidíme tak sa držte

mimilejani
9. feb 2015

@velic chcela by som schudnut tak na 65-68 mám čo robiť ale zatial som neporušila nič aj pri svojej náročnej práci.

marcela1702
11. feb 2015

Baby neviem ako vy ostatné, ale po 8 dňoch som akási unavená, vyčerpaná, neviem ako to ďalej vydržím s týmto minimálnym príjmom sacharidov - pri mojom živom synovi je to makačka. Ale snažím sa. Dnes som však zhrešila dala som si malý keksík, snáď to nebude na škodu🙂)) od budúceho utorka idem aj makať a to na trampolíne🙂))) dúfam, ze to pôjde rýchlejšie dole - tie prekliate kilá