icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

erulienka
14. apr 2015

@erulienka myslím že ešte možeme tuniaka vo vlastnej šťave, bielka, žľtiek pomenej,tvaroh,kuraciu,morčaciu šunku,ja dam aj ten tvrdý syr býva aj pierko syr ale ten je hnusny a potom aj kleopatra syr je v pohode, sušené mlieko a gustin je tuším až od 2.fázy

erulienka
14. apr 2015

poradte babule čo všetko ešte môžeme v 1. fáze?a ako je to s tými colalight nápojmi?vdaka

eliska666
15. apr 2015

ahojte, ja mám prvý deň za sebou a plná eufórie, lebo pred chvíľou mi ukázala váha -1,5 kg jupíííí len ak ďalej 🙂 dnes si dám jogurt, hovädziu sviečkovú na grile s jogurtovým dresingom (jogurt a cesnak), veľa kávy s mliekom a nejaký ten proteín 🙂

erulienka
15. apr 2015

halooooo baby je tu nejako mŕtvo,kto ju ešte drží okrem eliska666

kika25
16. apr 2015

Asi su vsetky baby v sukromnej skupinke, odporucam pridat sa, je tam aj kopec skvelych receptov a inspiracii 🙂

babo78
16. apr 2015

@eliska666 Ahoj ja mam tiez prvy den za sebou. Zatial som sa nevazila, ale neviem ci islo nieco dole,zda sa mi to skoro. JA mam dnes jogur, na obed kuracie prsia na olivovom oleji a vecer mam na plane lososa. Kolko dni budes drzat utocnu dva alebo tri? Ja bysom chcela tri dni.

maminkajankapresov
Odpoveď bola odstránená
babo78
16. apr 2015

Baby je potrebne tie otruby jest alebo nie? Ja som vcera zacla s dukanovou ale zatial nemam otruby, tak som si ich nemohla dat, nevadi to?

erulienka
16. apr 2015

prosim kolko pšeničných , špaldových otrúb, psilia a bielkovin sa može v 1.a v 2 fáze?dakujem

erulienka
16. apr 2015

@babo78 ovsenné sú dôležité, najnovšie su vraj najkvalitnejšie vraj M2bis B6, ešte som po nich nepátrala, mám len tie obyčajne z kauflandu,aké máte vy ostatné?dakujem

vavrenka
19. apr 2015

potrebovala by som sa poradit a najst nejake dobre recepty@kika25 ako sa mozem dostat do sukromky? mam za sebou prvy den a uz ma boli brucho ☹,

vercatore
19. apr 2015

ajojte baby, idem od zajtra na dukanovu dietu tak drzte palce aby som to zvladla a bola vytrvala🙂))

vavrenka
19. apr 2015

@vercatore ja dnes koncim 2. den a uz ma ja naplo na zvracanie, tusim to nevydrzim, uz lenk ked pocujem slovo maso alebo mliecny vyrobok, je mi zle 😅 .. ja osm zeleninovy a obilninovy typ.. ale ka is krvna skupina 0 popr. B, tak by ti mohla dukanka ucarovat 😉

vercatore
19. apr 2015

no som skor typ maso a zeleninka🙂)) a krvna skupina som A

babo78
20. apr 2015

Ahojte, neviem preco ale mne bolo vcera velmi zle, tak na vracanie, neviem ci to bolo z toho mäsa alebo preco, pritom ja som mäso jedavala viac ako sacharidy, dokonca bez prilohy. Som skupina A a velmi nemame radi mäso.
VAm sa ako dari?

vavrenka
20. apr 2015

@vercatore
@babo78 krvnym skupinamA vrajomnoho viac prospeivaju obilniny ako maso a pre nulky je vraj maso blahodarne.. mozno pero take rozdeily v prezivani tejto diety.. to len tak uvazujem

nielly
20. apr 2015

Ahojte, ja som na dukanovi uz asi 2 tyzdne a je moznost, ze som tehotna. Teda nemam este ziadne priznaky, ovolucia prisla skor ako som cakala a kedze sme mali s manzelom sex je tam sanca na otehotnenie. Myslite. ze mam dietu prerusit alebo normalne ist dalej kym sa nedostavi resp. dostavi menstrucia alebo priznaky, ze by som mohla byt tehotna?

babo78
20. apr 2015

Baby co papate v druhej faze, hlavne na obed? Nech to nemam stereotypne. Dakujem za napady.

aaaandrea
21. apr 2015

Ahojte baby, myslim, ze v Dukanke je naozaj potrebna kreativita. Jest len mäso-to nieje dukanka. Odporucam kombinovat aj s rybami (udeny losos/makrela/krevety) s dukan chlebikom je to vyborny obed.Taktiez napiect nejake dukan muffinky s tvarohom do prace na desiatu alebo pre pripad hladu.Taktiez tofu-mne sa overili spizy tofu s kuracinkou, medzi to kocky syra kto chce. a obalit vo vajickovom cesticku dat zapiect do rury a da sa to kombinovat aj so zeleninou. Dukan pizza, cesto urobit z (otruby psen+ovs+vajicko+tvaroh+trosku kyp.prasku) vyliat na tortovu formu trosku upiect potom dolozit mäsko/zeleninku kto co rad a dopiect), Ked uz sa mi nic nechce alebo nestiham tak len prazenicu so sunkou si urobim alebo leco.Ked som mala chut na sladke robila som palacinky z pudingu(len Dr. Otker lebo ten je z kukuricneho skobu+1vajicko) plnene tvarohom. Da sa pouzit vela tradicnych receptov len ich treba trosku prisposobit a vela googlit...drzim prsty

babo78
27. apr 2015

Ahojte baby, tak ako pokracujete? JA som sa odvazila a po tyzdni aj nieco islo dolu 2kg. Potesilo🙂 V sobotu som si dala do tela na bike, tak verim ze to pojde aj dalej takto. Drzim nam vsetkym palce🙂

aaaandrea
27. apr 2015

@babo78 ahoj, super gratulujem k -2kg. U mna to nejak stagnuje - som na -3kg po necelych 2 mesiacoch. Potrebovala by som prisnejsie BD (bielkovinove dni), lebo skoro vzdy si dam nejaku zeleninu alebo porusim niecim sladkym. Drzi m prsty nech ti tie kilka idu rychlo dolu 🙂

marianne1
27. apr 2015

Babule moze sa pri dukanke rio mare tuniak so zeleninou?

babo78
28. apr 2015

@marianne1 Ahoj mozes ked mas bielkovinovy den so zeleninou ale nemalo by sa to velmi ked je to v oleji ale zase ked je to v olivovom, myslim si ze uskodit to nemoze.

babo78
28. apr 2015

@aaaandrea ja som v tomto poctiva, nedala som si nic mimo toho ani ovocie dokonca akurat v sobotu na grilovacke som si dobla z oravskej ale bez peciva a zeleninky. Dakujem krasne verim ze to este o take -3kg pojde dole. Verim ze sa to aj tebe pohne, ze mas len teraz taku chvilkovstagnaciu. Aj sa venujes nejakemu sportu?

aaaandrea
28. apr 2015

@babo78 ked som drzala dukanku 1.krat tak som ju naozaj 100% dodrziavala, avsak hlavne preto, ze som mala cas varit si. Teraz chodim do prace cize ranajkujem aj obedujem tu a vecer som taka unavena, ze si nestiham nic pripravit ani na veceru. Tu v kantine nieje vela jedal vhodny pre dukanku a domov pridem taka vyhladovana, ze zjem prve co mi pride pod ruky. Nesportujem vobec, ale dnes idem na 1.hod jumpingu. Snad mi to pomoze sa rozhybat a hlavne zbavit sa unavy po praci. Aky je tvoj ciel?

babo78
28. apr 2015

@aaaandrea Tak ja si na ranajky davam vzdy biely jogurt cez tyzden a cez vikend miesane vajicka a do robotky si robim obed teda priatel mi vzdy rano urobi, takze to mam lahsie🙂.
Nemam nejaky velky ciel, mam 50kg. Mavala som tak 44 - 48, tak sa chcem trosku dostat do normalu. A ty si ako na tom?

michaelakarasy
15. máj 2015

michaelakarasy Do TV relacie hladame damy s hmotnostou cca 100 kg, ktore maju seriozny zaujem schudnut pod dohladom timu odbornikov. Viac info do spravy.

imik19
19. máj 2015

dievčatá keď ste sa už na to dali, pozrite túto stránku: http://www.dukanovadieta.com/ . Nájdete tam všetko aj recepty a vzorové jedálne lístky.

welfare1
16. jún 2015

Ahojte kočky, chcem sa opýtať. V druhej fáze sa môže melón v zeleninovom dni?

jenn44
16. jún 2015

Ahojte kočky, je tu nejaká, ktorá dukana držala, schudla a naspať pribrala? Okrem mna teda... v skratke, drzala som, váha 94, schudla som na 69 a teraz mám opat 80 kíl... chcela by som tých 15 este, rozmýslam ci sa na to dať, ci nie... nechcem dozivotne drzat diety... vyslo to niekomu, ze dlhodobo je chudy? Rozozrala som sa, uvedomujem si to, no... som z toho nestastna, kamosky drzia opakovane a vidim, chudnu - priberaju... dookola... mam zacat?:(