icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

anjel2015
10. jan 2016

@katkapoli
zajtra si pôjdem nakupit som o nej včera dosť čítala aj veľmi veľa receptov som našla tak to skúsim akurát sa bojím tých otrub ako ich jedavas? A čo zvyknes jedavat?Gratulujem k 56kg kde sú si otruby kupovala akú značku?Ďakujem 🙂

katkapoli
10. jan 2016

@anjel2015 ako myslíš tie ordinácie ako ich nezáväzne? Ja si dám ráno biely jogurt s otrubami a doobeda nevydržim tak si este nieco hodim, bud si spravim rychlo dukanove buchticky, je vela receptov, alebo chlieb za 4 minuty, je toho na nete vela. na obed mi najviac chuti kuracie prsia opecene a dam si to s bielym jogurtom, cesnakom a trosku osolim. potom si dam jogurt, alebo nieco podobne a hlavne vela vody pit

katkapoli
10. jan 2016

a kupila som jednotacke, ale nie je tam ta velkost ako ma byt, tak som si vcera objednala tie dukanove z netu

anjel2015
11. jan 2016

@katkapoli to som sa pomýlila ordinácie ako ich nezáväzne = otruby a ako ich jedávaš 🙂 v mobile mi preskakujú písmenká 🙂 Kde prosu m kupim tie otruby a značku lebo som našla viacej a neviem ktoré su tie správne.Dakujem

katkapoli
11. jan 2016

Uvádzaju sa tieto M2bisB6, ale nikde to nepisu aspon som nenasla tak ked si zadas dukanove otruby ti to vybehne, alebo si zatial kup tie jemne mlete v jednote a ja ti poviem ci prisli tie dukanove rovnake. dnes rano som mala 55,1, ale dnes mi je uz zle od zaludka a rano sa mi tocila hlava tak som si dala sladky kefir, neviem ci to ma suvis s tou dietou. ty si ako na tom?

mameti
17. jan 2016

ahojte baby mozem sa k Vam pridat? Aj ja chcem schudnut. Dukana drzim od stvrtka 🙂

katkapoli
17. jan 2016

@mameti Jasné, tešíme sa 🙂

katkapoli
17. jan 2016

Napíš ako ti to ide

mameti
17. jan 2016

No veelmi mi chyba sladke, AAAle kupila som si horku cokoladu so 70%kakaa, tak max. 1kocku denne...to mozem?......aj vodu sa snazim pit, lebo moj pitny rezim BOL nula bodov....ale na pulte mam dzban 1.5l a snazim sa dva za den.....dnes som varila rodinke kuraci vyvar, tak ja som si ho precedila a dala s maskom a na veceru ma caka biely jogurt s pohankovimi vlockami.....tie sa mozu?

A co gumenne medvede?

Dakujem

mkorsi
17. jan 2016

AHoj ženy 🙂 Zacínam zajtra DD a chcem sa spýtat ze v tej prvej fáze moze sa kava so steviou? A vie mi niekto vysvetlit tu prvu fazu, okrem toho ze len bielkoviny, dá sa aj ten Dukan chlebik jest v prvej fáze? ci len v druhej? a také ze hamandex na ranajky? samozrejme bez tuku ci oleja upiect. Dakujem za kazdu radu a pomoc 🙂

mameti
17. jan 2016

ja som v prvej faze a na ranajky som si dnes robila hemendex 80% kuracia sunka, dva vajicka, musim davat pozor na zltka, cela rasca a sol.

moja mamina drzala dukana vlani,pekne schudla a mn cakaju tento rok tri svadby, tak to musim dat 😉

chlebik robim nasledovne

mkorsi
17. jan 2016

Kupila som si aj ja dneska v Lidl kuraciu a morcaciu sunku, chcem si aj ja zajtra na ranajky hamandex spravit 🙂 A kolko treba toho asi zjest? myslim gramáž? a len voda sa moze piť?

mameti
17. jan 2016

2 vajcia
6PL Ovsených otrúb
1/2 nizk.tvaroh
2PL GUSTINU
cesnak, sol, cela rasca
1/2prasku do peciva

zmiesam a dam do silikonovej formy upiect, mnam vydrzi mi aj tri dni 🙂

mameti
17. jan 2016

ja si neviem predstavit vazit jedlo 😒 tak v tom neviem poradit, ale rano to bolo 5 koliesok sunky a 2 vajicka

voda ze je najlepsia z kohutika 🙂 ale taku ju ja pit neviem, tak pijem tichu...bublinky ze vadia....

alebo vodu s citrónom, alebo bylinkove caje matovy, zihlavovy

mameti
17. jan 2016

@mkorsi

koĺko by si chcela zhodit?

mameti
17. jan 2016

@mkorsi

koĺko by si chcela zhodit? Kolko dni chces drzat prvu fazu?

mkorsi
17. jan 2016

Tak zas u mna je to skor tá z kohutika len ten pitný rezim je ehm moc slabý u mna :D neviem dodržať. A chcem aspoň 20-25kg, ale prvá fázu budem držať 6dní. a potom mozem hned zacat s Bielkovinovo-zeleninovým dnom?

mameti
17. jan 2016

ano, ja chcem desat dni.

vitamny si si uz kupila?

mkorsi
17. jan 2016

Tie ešte nie, na tie som absolútne zabudla :/ zajtra skočím do lekárne a kúpim. A ty máš ake?
@mameti

mhoranska
17. jan 2016
Používateľ mhoranska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mhoranska.

Baby prosím, mohli by ste mi niektorá poslať poriadny jedálniček na Dukanovu dietu???

Ja som na nete našla tieto:
http://www.mojavyziva.sk/dukanova-dieta-jedalnicek-a-jej-fazy/
http://zdravie.pravda.sk/zdrava-vyziva/clanok/65265-ako-funguje-dukanova-dieta-jedalny-rozvrh-prvej-fazy/

ale radšej by som taký, ktorý už máte vyskúšaný.

Prosím napíšte mi správu alebo mail! 😕

mameti
17. jan 2016

@mkorsi bion3 tiez ho este nemaam,ale zajtra kupujem.......mamina si davala tieto 😉

katkapoli
17. jan 2016

Ja co viem k sladkostiam, gumene medvediky by sa nemali, max. nejake umele sladidlo a dukanove kolaciky (to mne pomaha) najhorsie je, ked detom robim kolaciky a ja nemozem ☹ ale teraz sa mi to nejak zastavilo (vaha) dufam, ze sa rozbehne 😠

katkapoli
18. jan 2016

Tak dievcata, dnes rano 55,5. moj ciel je 51-52, dufam, ze to vydrzim 🙂

mkorsi
18. jan 2016

@mameti Dúfam, že budú mať v lekárni tieto! a môžu sa otruby s klíčkami zn.Alnatura? lebo len tie som našla včera v DM-ke :(

cencula
18. jan 2016

tak ja ráno po 6 dnovom reštarte -2,1kg . Som celkom spokojná ved tých reštartov bolo u mna až až. Len nech to aspon takto ide dole. A vy ako?

mkorsi
18. jan 2016

@cencula Ja len prvý deň , mám v pláne tiež 6dní. Aký si mala jedálníček? Mala si 3x ci 5x do dna jedlo? 🙂

strihalka
18. jan 2016

@mkorsi nie, muzou se len klasicke otruby...ale ty uz bezne dostat aj v Tescu 😉

mkorsi
18. jan 2016

@strihalka super, tak si musím zohnať nove balenie. :(

cencula
18. jan 2016

mkorsi ako som stihla, ale asi 3-4x

gabuchah
18. jan 2016

S touto diétou si famózne ničite zdravie...
Pritom existuje toľko zdravých spôsobov...