Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@anjel2015 ako myslíš tie ordinácie ako ich nezáväzne? Ja si dám ráno biely jogurt s otrubami a doobeda nevydržim tak si este nieco hodim, bud si spravim rychlo dukanove buchticky, je vela receptov, alebo chlieb za 4 minuty, je toho na nete vela. na obed mi najviac chuti kuracie prsia opecene a dam si to s bielym jogurtom, cesnakom a trosku osolim. potom si dam jogurt, alebo nieco podobne a hlavne vela vody pit
a kupila som jednotacke, ale nie je tam ta velkost ako ma byt, tak som si vcera objednala tie dukanove z netu
Uvádzaju sa tieto M2bisB6, ale nikde to nepisu aspon som nenasla tak ked si zadas dukanove otruby ti to vybehne, alebo si zatial kup tie jemne mlete v jednote a ja ti poviem ci prisli tie dukanove rovnake. dnes rano som mala 55,1, ale dnes mi je uz zle od zaludka a rano sa mi tocila hlava tak som si dala sladky kefir, neviem ci to ma suvis s tou dietou. ty si ako na tom?
ahojte baby mozem sa k Vam pridat? Aj ja chcem schudnut. Dukana drzim od stvrtka 🙂
No veelmi mi chyba sladke, AAAle kupila som si horku cokoladu so 70%kakaa, tak max. 1kocku denne...to mozem?......aj vodu sa snazim pit, lebo moj pitny rezim BOL nula bodov....ale na pulte mam dzban 1.5l a snazim sa dva za den.....dnes som varila rodinke kuraci vyvar, tak ja som si ho precedila a dala s maskom a na veceru ma caka biely jogurt s pohankovimi vlockami.....tie sa mozu?
A co gumenne medvede?
Dakujem
AHoj ženy 🙂 Zacínam zajtra DD a chcem sa spýtat ze v tej prvej fáze moze sa kava so steviou? A vie mi niekto vysvetlit tu prvu fazu, okrem toho ze len bielkoviny, dá sa aj ten Dukan chlebik jest v prvej fáze? ci len v druhej? a také ze hamandex na ranajky? samozrejme bez tuku ci oleja upiect. Dakujem za kazdu radu a pomoc 🙂
ja som v prvej faze a na ranajky som si dnes robila hemendex 80% kuracia sunka, dva vajicka, musim davat pozor na zltka, cela rasca a sol.
moja mamina drzala dukana vlani,pekne schudla a mn cakaju tento rok tri svadby, tak to musim dat 😉
chlebik robim nasledovne
Kupila som si aj ja dneska v Lidl kuraciu a morcaciu sunku, chcem si aj ja zajtra na ranajky hamandex spravit 🙂 A kolko treba toho asi zjest? myslim gramáž? a len voda sa moze piť?
2 vajcia
6PL Ovsených otrúb
1/2 nizk.tvaroh
2PL GUSTINU
cesnak, sol, cela rasca
1/2prasku do peciva
zmiesam a dam do silikonovej formy upiect, mnam vydrzi mi aj tri dni 🙂
ja si neviem predstavit vazit jedlo 😒 tak v tom neviem poradit, ale rano to bolo 5 koliesok sunky a 2 vajicka
voda ze je najlepsia z kohutika 🙂 ale taku ju ja pit neviem, tak pijem tichu...bublinky ze vadia....
alebo vodu s citrónom, alebo bylinkove caje matovy, zihlavovy
Tak zas u mna je to skor tá z kohutika len ten pitný rezim je ehm moc slabý u mna :D neviem dodržať. A chcem aspoň 20-25kg, ale prvá fázu budem držať 6dní. a potom mozem hned zacat s Bielkovinovo-zeleninovým dnom?
Baby prosím, mohli by ste mi niektorá poslať poriadny jedálniček na Dukanovu dietu???
Ja som na nete našla tieto:
http://www.mojavyziva.sk/dukanova-dieta-jedalnicek-a-jej-fazy/
http://zdravie.pravda.sk/zdrava-vyziva/clanok/65265-ako-funguje-dukanova-dieta-jedalny-rozvrh-prvej-fazy/
ale radšej by som taký, ktorý už máte vyskúšaný.
Prosím napíšte mi správu alebo mail! 😕
Ja co viem k sladkostiam, gumene medvediky by sa nemali, max. nejake umele sladidlo a dukanove kolaciky (to mne pomaha) najhorsie je, ked detom robim kolaciky a ja nemozem ☹ ale teraz sa mi to nejak zastavilo (vaha) dufam, ze sa rozbehne 😠
tak ja ráno po 6 dnovom reštarte -2,1kg . Som celkom spokojná ved tých reštartov bolo u mna až až. Len nech to aspon takto ide dole. A vy ako?
S touto diétou si famózne ničite zdravie...
Pritom existuje toľko zdravých spôsobov...

@katkapoli
zajtra si pôjdem nakupit som o nej včera dosť čítala aj veľmi veľa receptov som našla tak to skúsim akurát sa bojím tých otrub ako ich jedavas? A čo zvyknes jedavat?Gratulujem k 56kg kde sú si otruby kupovala akú značku?Ďakujem 🙂