Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
Dobrý večer. Poprosim o radu. Som skoro vegetarian. Môže sa pri tejto diete zameniť mäso za tempeh? Tofu som našla, že áno. Ďakujem.
@monikapalo ja uz som síce zacala 3 tyzden....ale kludne si mozeme vymenit svoje skusenosti a názory prostredníctvom IP 🙂
@lenka0305 super, ja ešte iba píšem zoznam na nákup... chcela by som začať cez víkend.
@lenka0305 a môžem vedieť, ako sa darí? Ja by som chcela ísť zo 68 na 60.
@monikapalo Ahoj...no darí ako darí 🙂 Ja idem z 75 na 60 🙂 Co je dost, momentálne DD drzím 3-tí týzden a dole mám 5 kg...popri tom este doma cvicim Jillian Michaels...ale strava snazím sa dodrzat vsetko co sa dá ale zopár krát som zhresila v podobe 1 kolacika a pod. Samozrejme som tzv. nezrala cely den ale len som si zobla aby som uspokojila svoje chute 🙂
Po pravde, je to dost tazké vydrzat DD, ale zasa si myslím, ze naco sa má clovek trápit ked má na nieco chut a ked si este dokáze dat ozaj malicko z toho , tak preco nie?! 🙂
Kazdopádne ti drzím palec!!!!
@lenka0305 aj ja som toho názoru 😁
@monikapalo som rada 🙂 Ved 1 kolacik neublízi a nepriberieme hned spät 5 kg 🙂 Ja mám dnes v 2. fáze bielkovinovo-zeleninový den, tak som si vcera spravila zeleninový salatík s mozzarellou samozrejme, ze Light 🙂 do toho si potrhám troska morcacej sunky a spravím si jogurtový dresing s korením. Niekedy mi uz aj to mäso inác ide hore krkom aj kuracia sunka....na ranajky mám povinne aspon nízkotucný jogurt bud s ovsenými otrubami alebo bez...a sladidlo...
Co si si vsetko nakúpila?!
Ja som si vcera kúpila 70% a 86% horkú cokoládu, tá sa moze v 2. fáze po 2-3 kocky denne 🙂 Ficala som aj ja dia cokoláde no tie výrobky sú neskutocne predrazene ved za 75g cokoládu chcú 0,99€
@lenka0305 zatiaľ iba OO, PO, šunka, tvaroh, prsia. Cottage, proteín čistý, vajíčka.Neviem, čo ešte budem potrebovať... Poraď.
@monikapalo no co sa týka PO tak to je tolerovaná potravina väcsinou pomáha pri zápche, tak s tým opatrne a nie kazdy den!Ja som si kupovala aj kukuricný skrob -na zahustovanie je super, potom mám zopár pudingov no to je toez tolerovaná potravina, vselijaké mozné koreniny na dochucovanie, nizkotucné jogurty, neviem kolko chces drzat 1. fázu no na zaciatok ti stací aj to co si si kúpila, potom uz 2. fáza zelenina 🙂
Zienky, a ste aj na nejakej stranke? Na fb je jedna super 🙂
Ahoooj....kde nakupujete mliecne vyrobky?
Halloooo? 🙈🙈🙈
Ste tu Dukanky ? Alebo v tom budem sama ? 😩
@teduazemer som 😉
@enusamt Ahoj,este drzis dukanku? Chcela by som parťačku 🙂
@teduazemer Ahoj, ano drzim od 9.4 🙂 sice ju drzim druhy raz, po 5 rokoch a ide to pomalsie, ale aj tak dobre.. hlavne,ze ide dole 😀 co sa tyka dukanky, tak od sameho zaciatku fungujem na dvoch fb strankach... je tam kopu receptov, rad a hlavne instrukcie po ruke
@enusamt Ake su to stranky na fb? ;) ja som zacala 6.6 ale zhrešila som 😅Takze dnes skusam nanovo 😌
@teduazemer a zhresila ako? Jednym jedlom alebo celodenne zhresenie?.. pretoze vtedy kludne pokracuj dalej.. horsie by bolo keby niekolko dni.. to ozaj od zaciatku... do ip ti poslem odkazy na stranky.. a ty si uz vyberies,ktory "kolektiv" ti viac vyhovuje, kdeze sa budes najviac zapajat 🙂
@teduazemer ahooooooj,som tu a začala som 1.1 2018 hneď po krásnej prepitej a prezratej silvestrovskej noci
@lucipac haha ja som zacala 6.6 a uz som to stihla pokaslat🤣 Takze skusam
Znova ..A kolko sa ti podarilo uz zhodit? 🙂
@enusamt Dakujem za linky 🙂 Zhresila som len jednym bebe keksikom lebo mi prislo zle a skoro som odpadla tak mi frajer dal 😒
@teduazemer ved to je niiic.. odignoruj nejaky ojedinely prehresok a pokracuj dalej 😉
@enusamt Dobre idem daleej 🙂 Mne najviac robi problem voda..este sa mi ani raz nepodarilo vypit ani 2l a nieto este 3 😧
@teduazemer to ani mne,ale ako su tepla,tak smad ma pohana.. ale inak mi vzdy pomohla flasa alebo dzban polozeny na stole a vzdy ma pochytil smad pri pohlade na stol.. a bolo dodrzane 😀
@enusamt Ja to musim tak robit ze po pol litra vypit vodu naraz,inak by som ju nevypila urcite ☹️ Caro mozem pit?
@teduazemer melta, caro, cigorka a ricore sa mozu len 1 cajova lyzicka denne... neviem cii som potesila
@enusamt Ano to mi staci ,lebo mne Caro dost pomaha aby som chodila na wc 😁 Ja neviem ako to moze ist vsetkym tak rychlo,ja som schudla za 6 dni len 2kg 😭Robim nieco zle? Ved v tej 1.faze to ma ist vraj rychlo..ach

Je tu niekto, kto by chcel začať ?