Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@bianca Ja keď si pečiem chlieb v trúbe tak mi to krásne vonia ako koláčik 🙂
@penelope111 mne to prave dnes tiez vonalo.Taka som bola stastna lebo aj pekne nabehlo,hore popraskalo no krasa.Ale otvorim krasny upeceny kusok a hotovo.Zaludok do krku a hotovo. ☹ proste stale to mam take hubovite spongiovite a to akosi moje telo nechce
@bianca Ja dávam kmín 🙂 Ale ináč vnútri ho mám tiež taký mokrý a musíš ho dlho piecť na minimum ja ho pečiem okolo 40 min. Predtým ako ho idem jesť tak prekrojený si ho dám ešte na 2 min. do mikrovlnky aby sa trochu usušil 🙂
@lejja ja som uz vo faze ze len kuknem nanho a konec.Ale teraz tu bola navsteva a ujo si pochutil ze jake je to dobre a mna napinalo.Normalne by som to nikomu neponukla ale mala ako spravna hostitelka hned kazdemu rozdala 😀 no konec.Mama nechcela zranit moje city tak to zula a ked som jej povedala ze nech to hodi do kosa tak sa jej ocividne ulavilo 😀
@penelope111 ja som skusala aj kmin,aj chilli aj majoranku.Proste mne je z toho na 😝
a este som si drahe moje uvedomila ze ide leto.Mne by tebalo konsolidacnu drzat tak 2- 3 roky a to ja by som pri kricku malinovom asi velmi horko plakala.Radsej sa dam na staru dobru odskusanu a pomalicky sa zasa naucim normalne jest
@bianca Tak ti teda držím palce pri diete a daj potom vedieť ako ti to ide 🙂
@penelope111 dakujem.
a aj ja drzim kazdej z vas palce aby ste mali same uspechy a sem tam na vas mrknem ze jake ste uz lane 😵
jogurtovo-tvarohová panna cotta už tuhne v chladničke..mňam
@bianca takze to znamena ,ze by som nemala pit ani acidko? 😕
@helenkasabinka mala jasne ze mala.To je bielkovinova faza takze mozes kolko chces ale najlepsie odtucnene
a odtucneny tvaroh si ako ochucujete? ja som jedla dnes so skoricou
@bianca to si ma potesila lebo ja acidko milujem odtucnene ale musi byt aspon vanilkove lebo inak biele by som asi vyvracala 😝
@helenkasabinka no tak to si poriadne potom pozri ci je s pridavkom cukru.Ak ano tak smola.Pokial je tam miesto cukru sladidlo tak v pohode.Ono mozno by islo dat do cisteho trocha aromy ale pre mna je to moc umele
@bianca aha no tak to si pozriem a ake jogurty ste jedavali v 1.faze? a este otazocka,preco sa mozu zavarane uhorky jest v 1.faze.ked je zelenina zakazana? 😕
a leerdamer light sa tiez nemoze? 😕 ten je odtucneny a je na nom tusim pisane,ze ma menej ako 1% tuku ci tak nejak
kuk jeden platok leerdameru kolko coho obsahuje ,tak som sa mylila ma 3,4g tuku asi sa teda nemoze ,ze?
http://www.kaloricketabulky.cz/leerdammer---lig...
@helenkasabinka zavárané uhorky môžeš aj v 1. fáze..si ich dáš napr. do šalátu z krabých tyčiniek a aj ten leerdamer môžeš
@zuzu188 si ma potesila s leerdamerom lebo ho lubim a papam ho so sunkou 96%-nou 😉 a ako robite salatik z krabich tyciniek? lebo ja vobec nemam fantaziu 😢 😢
@erikasadek acidko pomohlo 🙂
@helenkasabinka pokrájaj krabie tyčinky,pridaj postrúhanú uhorku,1 biely jogurt,osoľ,okoreň,zamiešaj a hotovo 🙂
@penelope111 si dobrá 🙂 ..mne do 7 chýba ešte dosť ☹

@cleo02 skusala som skoro vsetko.Nenormalne mi to smrdi a nemozem si pomoct.Pri obede som sa skoro pozvracala ☹ v jogurte som to v pohode zjedla ale chleba proste nie.Len vtedy mi to chutilo ked som to pripiekla v mikrovlne na dajaky sucharik tak to bolo celkom jedle ale uz sa mi to viac krat nepodarilo i ked som dlho piekla stale to len fucalo a fucalo.