icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

bianca
15. apr 2012

@cleo02 skusala som skoro vsetko.Nenormalne mi to smrdi a nemozem si pomoct.Pri obede som sa skoro pozvracala ☹ v jogurte som to v pohode zjedla ale chleba proste nie.Len vtedy mi to chutilo ked som to pripiekla v mikrovlne na dajaky sucharik tak to bolo celkom jedle ale uz sa mi to viac krat nepodarilo i ked som dlho piekla stale to len fucalo a fucalo.

penelope111
15. apr 2012

@bianca Ja keď si pečiem chlieb v trúbe tak mi to krásne vonia ako koláčik 🙂

bianca
15. apr 2012

@penelope111 mne to prave dnes tiez vonalo.Taka som bola stastna lebo aj pekne nabehlo,hore popraskalo no krasa.Ale otvorim krasny upeceny kusok a hotovo.Zaludok do krku a hotovo. ☹ proste stale to mam take hubovite spongiovite a to akosi moje telo nechce

cleo02
15. apr 2012

@bianca to mi je luto, ze to nejde, ja si pridavam oregano do toho a krasne to potom vonia, mne dokonca chuti to ako mi to pod zubami "chrume" (myslim tie otruby)

bianca
15. apr 2012

@cleo02 dnes som skusala aj oregano :-/ to je super ze ti chuti.Len tak dalej

lejja
15. apr 2012

@bianca ani ja sa nemozem donutit jest to pecivo,aj mne je zneho na... 😒

penelope111
15. apr 2012

@bianca Ja dávam kmín 🙂 Ale ináč vnútri ho mám tiež taký mokrý a musíš ho dlho piecť na minimum ja ho pečiem okolo 40 min. Predtým ako ho idem jesť tak prekrojený si ho dám ešte na 2 min. do mikrovlnky aby sa trochu usušil 🙂

bianca
15. apr 2012

@lejja ja som uz vo faze ze len kuknem nanho a konec.Ale teraz tu bola navsteva a ujo si pochutil ze jake je to dobre a mna napinalo.Normalne by som to nikomu neponukla ale mala ako spravna hostitelka hned kazdemu rozdala 😀 no konec.Mama nechcela zranit moje city tak to zula a ked som jej povedala ze nech to hodi do kosa tak sa jej ocividne ulavilo 😀

@penelope111 ja som skusala aj kmin,aj chilli aj majoranku.Proste mne je z toho na 😝

a este som si drahe moje uvedomila ze ide leto.Mne by tebalo konsolidacnu drzat tak 2- 3 roky a to ja by som pri kricku malinovom asi velmi horko plakala.Radsej sa dam na staru dobru odskusanu a pomalicky sa zasa naucim normalne jest

penelope111
15. apr 2012

@bianca Tak ti teda držím palce pri diete a daj potom vedieť ako ti to ide 🙂

bianca
15. apr 2012

@penelope111 dakujem.

a aj ja drzim kazdej z vas palce aby ste mali same uspechy a sem tam na vas mrknem ze jake ste uz lane 😵

zuzu188
15. apr 2012

jogurtovo-tvarohová panna cotta už tuhne v chladničke..mňam

cleo02
15. apr 2012

@zuzu188 som zvedava co na nu povies, ja som ju robila tiez, ale nie je mi to pochuti velmi, nejak ta chut tvarohu len so sladidlom mi nejde, daj vediet

zuzu188
15. apr 2012

@cleo02 fajná je..dala som do nej radšej tekuté sladidlo,lebo to tabletové mi nejako nechutí (takú divnú chuť má) a ani neviem odhadnúť koľko ho mám dať

helenkasabinka
15. apr 2012

@bianca takze to znamena ,ze by som nemala pit ani acidko? 😕

bianca
15. apr 2012

@helenkasabinka mala jasne ze mala.To je bielkovinova faza takze mozes kolko chces ale najlepsie odtucnene

helenkasabinka
15. apr 2012

a odtucneny tvaroh si ako ochucujete? ja som jedla dnes so skoricou

helenkasabinka
15. apr 2012

@bianca to si ma potesila lebo ja acidko milujem odtucnene ale musi byt aspon vanilkove lebo inak biele by som asi vyvracala 😝

bianca
15. apr 2012

@helenkasabinka no tak to si poriadne potom pozri ci je s pridavkom cukru.Ak ano tak smola.Pokial je tam miesto cukru sladidlo tak v pohode.Ono mozno by islo dat do cisteho trocha aromy ale pre mna je to moc umele

helenkasabinka
15. apr 2012

@bianca aha no tak to si pozriem a ake jogurty ste jedavali v 1.faze? a este otazocka,preco sa mozu zavarane uhorky jest v 1.faze.ked je zelenina zakazana? 😕

helenkasabinka
15. apr 2012

a leerdamer light sa tiez nemoze? 😕 ten je odtucneny a je na nom tusim pisane,ze ma menej ako 1% tuku ci tak nejak

helenkasabinka
15. apr 2012

kuk jeden platok leerdameru kolko coho obsahuje ,tak som sa mylila ma 3,4g tuku asi sa teda nemoze ,ze?
http://www.kaloricketabulky.cz/leerdammer---lig...

zuzu188
15. apr 2012

@helenkasabinka zavárané uhorky môžeš aj v 1. fáze..si ich dáš napr. do šalátu z krabých tyčiniek a aj ten leerdamer môžeš

helenkasabinka
15. apr 2012

@zuzu188 si ma potesila s leerdamerom lebo ho lubim a papam ho so sunkou 96%-nou 😉 a ako robite salatik z krabich tyciniek? lebo ja vobec nemam fantaziu 😢 😢

megy2
15. apr 2012

....
@bianca
@zuzu188 dakujem.....dufam ze to zvladnem,lebo uz tolko diet som presla a vzdy po tydni to krachlo......

sandrus2
15. apr 2012

@bianca ja mám presne tento istý problém už keď ich vidím tak mi je zle ale zajtra pôjdem kuknúť tie ovsené tak hádam to bude lepšie možno nebudú až také hnusné 🙂 ja ti držím palec nech ti idú kilečká pekne dole a daj nám vedieť ako ti to ide 🙂

penelope111
15. apr 2012

@zuzu188 @ninimini Čaute baby 🙂 No ako pokračujete? Už máte 7? Ráno mi už len kúsok chýbal do 7 ale keďže dnes som pažravejšia ako včera a veľa nám toho ostalo tak som sa dobre napapala 😀 Zajtra bude asi váha hore 🙂 Cez týždeň sa musím dostať na tú 7. Dáme cez týždeň vodový deň?

cleo02
15. apr 2012

@erikasadek acidko pomohlo 🙂

cleo02
15. apr 2012

@sandrus2
@bianca

baby a vy si ten chlebik robite zo psenicnych otrub a ten vam nechuti? ja som psenicne este neskusala, mam ich sice kupene ale este som nemala prilezitost ich ochutnat, ja zatim len ovsene

zuzu188
15. apr 2012

@helenkasabinka pokrájaj krabie tyčinky,pridaj postrúhanú uhorku,1 biely jogurt,osoľ,okoreň,zamiešaj a hotovo 🙂

zuzu188
15. apr 2012

@penelope111 si dobrá 🙂 ..mne do 7 chýba ešte dosť ☹