icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

penelope111
16. apr 2012

@ninimini Veru vyzerá to dobre 🙂 Mala by som si aj ja spraviť také pralinky 🙂 No mi máme tú ms nejako rovnako ak si dobre pamätám 🙂 Ja budem mať presne o týždeň 🙂

ninimini
16. apr 2012

@penelope111 🙂) no super ešte miery si povedzme a dám sa ku tebe prišit 🙂)) aj ja mám dostat presne o týžden🙂)ale ked budem aj nadalej takáto chorá možno to bude aj na osoh🙂)
ozaj ako ti išli dole cm ja som začala v januári delenú a v marci dukana odvtedy mi išlo z prs na začiatku 112 teraz mám 110,pás 112/90,boky111/101,stehná 69/64,ruka 35/31 takže to sú moje odstrašujúce miery 🙂))

cleo02
16. apr 2012

@ninimini no mnam tak to si teda vyskusam 🙂 este formicky potrebujem 🙂 vdaka

zuzu188
16. apr 2012

@ninimini ja budem mať mesiac 23-tieho 😀

ninimini
16. apr 2012

@cleo02 daj si to do formičiek na lad čo máš do mrazničky ale len tak do nádoby a potom si to nakrájaš ja som si to robila tak🙂)

ninimini
16. apr 2012

@zuzu188 ale ty si viac disciplinovaná ako ja.))

zuzu188
16. apr 2012

@sandrus2 na www.dukandiet.co.uk ti vypočíta,koľko v ktorej fáze schudneš 🙂..mne zhodené kg v 1. fáze vyšli presne ako tam 🙂

zuzu188
16. apr 2012

@ninimini ani je...ja si sem tam zobnem z niečoho zakázaného 😀

sandrus2
16. apr 2012

@zuzu188 ďakujem urobila som si to a vypočítal mi že 0,9 ale už prvé dva dni som zhodila 1,4 tak asi na mňa to neplatí čo som rada 🙂 🙂 mám síce čo robiť kým sa dopracujem k váhe čo chcem ale tak hádam to zvládnem 🙂

penelope111
16. apr 2012

@ninimini No prsia som si nemerala ale všetky tie kila išli odtial dole lebo som si musela o číslo menšiu podprsenku kúpiť a aj na hrudníku o 5 cm menšia je ☹ Merala som sa minulý týžden a si to presne nepamätám no začala som pás 105 a išlo dole tuším 3 cm boky 112 a išlo 2 cm a stehná 69 a tiež 2 cm je to hodne ale nevzdávam sa 🙂 No ako vidím tie tvoje mieri tak ti to ide dobre dole. Skúsim sa zajtra pomerať a som zvedavá či to po tých prehreškoch neišlo hore 🙂

zuzu188
16. apr 2012

@sandrus2 tak si možno viac vody zadržiavala...mne vyšlo 2,8 a aj som toľko schudla 🙂...a aj druhú fázu mi to vypočítalo presne tak,ako som si to ja odhadom vypočítala 😀

zuzu188
16. apr 2012

@penelope111
@penelope111 tak to sa asi iba mne z nich neubudlo,ale ešte sa mi trochu zväčšili 😀..by som sa hneď s vami podelila 🙂...ja som si iba boky merala (na začiatku 108 a teraz 104,8 cm)..asi si v sobotu aj zvyšok pomerám 🙂

julianne
16. apr 2012

Ahojte baby... ja tiez chudnem dukanovou dietou dnes 8. den, 2. den 2. fazy 🙂 4,5kg fuc za ten tyzden 🙂

penelope111
16. apr 2012

@zuzu188 Tak mi pekne pošli kúsok teda väčší kúsok lebo ja tam už teraz nič nemám ☹ Teraz som na tom tak že lentilky pod kobercom 🙂

cleo02
16. apr 2012

@sandrus2 mne ten vypocet tam tiez nevysiel podla reality

zuzu188
16. apr 2012
helenkasabinka
16. apr 2012

ahojte ja som si dnes kupila 3 balicky ovsenych otrub v obchode a aj ryzovy sirup ako tekute ochucovadlo a chuti ako medik mnamky 🙂 a kukuricny skrob,.....mne zatial vaha ide pomaly dole ,co som smutna ☹ ale isto robim niekde chybu ☹

helenkasabinka
16. apr 2012

len mam strach,ze ak to pojde velmi pomaly dole,tak to aj rychlo vzdam ☹ 😢 😢 😢 😢 😢

kamoska ju drzi mesiac a ma dole uz 12 kil ☹

iwky
16. apr 2012

baby kupujete niekde tie zázračné cestoviny-shirataki - alebo tak nejak?? či sa to dá len na nete? ... ja mám za sebou prvý deň a nebolo to najhoršie, no myslím že kríza príde neskôr :-/ ale snáď vydržím, som celkom motivovaná aj vašimi úspechmi.

iwky
16. apr 2012

@julianne 4kg-tak to super 🙂 a koľko plánuješ dať dole? snád aj mne to pôjde tak rýchlo dole.

julianne
16. apr 2012

@iwky ja som bola sokovana, az tak vela som necakala hned naraz :D planujem este 5-7, uvidime, ale tipujem, ze ked sa dostanem na 5, budem chciet aj do tych 7 pokracovat :D a ty kolko planujes?

iwky
16. apr 2012

ja by som chcela aspoň tých 12 - 13kg. Po pôrode som ostala akosi na 68kg. Kým som kojila išli kilá dole, a teraz ako som prestala sa to naopak zase lepí tak už musím niečo robiť so sebou 😀

renata32
17. apr 2012

Citala som,ze pri kojeni sa dieta nema drzat,kamoska chce skusit,ale si len upravit stravu,nemate niekto s tym skusenosti?

cleo02
17. apr 2012

@helenkasabinka neviem ci ten ryzovy sirup je dobry napad, ryza je zakazana a ak toto je nejaky vytazok z nej asi by si to nemala, ak chces aby kila dolu isli rychlejsie

penelope111
17. apr 2012

@ninimini Tak som sa dnes ráno merala a je to tak ako som to písala včera pás 105/102 boky 112/110 a stehná 69/67 Keby som furt nehrešila bolo by to omnoho viac 😀

penelope111
17. apr 2012

@renata32 Písali tu baby čo koja že tiež držia diétu ale si skôr upravili stravu. Ja síce deti nemám ale neodporúčam čisto túto diétu kvôli dieťaťu lebo pri tejto diete nebude mať potrebné vitamíny. Odporučila by som jej skôr skúsiť jesť 5 - 6 krát denne v menších množstvách trochu obmedziť tuky a jesť veľa ovocia a zeleniny. Ja som tak minulý rok schudla 🙂

ninimini
17. apr 2012

@helenkasabinka netreba to vzdávat to že niekto schudne vela neznamená že tolko pojdeš aj ty a to ked tolko schudla musela mat teda pekne vyskokú váhu a samozrejme veeela vody v tele🙂) vydrž bude to ok

ninimini
17. apr 2012

@renata32 nech skúsi delenú tá sa može aj počas tehu aj pri kojení tam može všetko len musí správne kombinovat

zuzu188
17. apr 2012

@renata32 ja kojím a držím ju (veď malý už nie je pár týždňové miminko)..mám ešte stále mlieko,kojím vlastne už len keď malý ide spať..držala som počas kojenia 2 či 3 diéty,lebo mne nejako váha počas neho neubúdala,ale narastala :-/..musím schudnúť do uniformy na prax,keďže od mája idem späť do školy..a nech si vraví kto chce,čo chce

zuzu188
17. apr 2012

@penelope111
@ninimini baby..ja som si dnes stehná odmerala a vyšlo mi 68cm..škoda,že neviem,koľko cm to bolo na začiatku..budem sa riadiť dnešným meraním 🙂