Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 🙂) no super ešte miery si povedzme a dám sa ku tebe prišit 🙂)) aj ja mám dostat presne o týžden🙂)ale ked budem aj nadalej takáto chorá možno to bude aj na osoh🙂)
ozaj ako ti išli dole cm ja som začala v januári delenú a v marci dukana odvtedy mi išlo z prs na začiatku 112 teraz mám 110,pás 112/90,boky111/101,stehná 69/64,ruka 35/31 takže to sú moje odstrašujúce miery 🙂))
@sandrus2 na www.dukandiet.co.uk ti vypočíta,koľko v ktorej fáze schudneš 🙂..mne zhodené kg v 1. fáze vyšli presne ako tam 🙂
@ninimini No prsia som si nemerala ale všetky tie kila išli odtial dole lebo som si musela o číslo menšiu podprsenku kúpiť a aj na hrudníku o 5 cm menšia je ☹ Merala som sa minulý týžden a si to presne nepamätám no začala som pás 105 a išlo dole tuším 3 cm boky 112 a išlo 2 cm a stehná 69 a tiež 2 cm je to hodne ale nevzdávam sa 🙂 No ako vidím tie tvoje mieri tak ti to ide dobre dole. Skúsim sa zajtra pomerať a som zvedavá či to po tých prehreškoch neišlo hore 🙂
@penelope111
@penelope111 tak to sa asi iba mne z nich neubudlo,ale ešte sa mi trochu zväčšili 😀..by som sa hneď s vami podelila 🙂...ja som si iba boky merala (na začiatku 108 a teraz 104,8 cm)..asi si v sobotu aj zvyšok pomerám 🙂
Ahojte baby... ja tiez chudnem dukanovou dietou dnes 8. den, 2. den 2. fazy 🙂 4,5kg fuc za ten tyzden 🙂
@zuzu188 Tak mi pekne pošli kúsok teda väčší kúsok lebo ja tam už teraz nič nemám ☹ Teraz som na tom tak že lentilky pod kobercom 🙂
@penelope111 😀
ahojte ja som si dnes kupila 3 balicky ovsenych otrub v obchode a aj ryzovy sirup ako tekute ochucovadlo a chuti ako medik mnamky 🙂 a kukuricny skrob,.....mne zatial vaha ide pomaly dole ,co som smutna ☹ ale isto robim niekde chybu ☹
len mam strach,ze ak to pojde velmi pomaly dole,tak to aj rychlo vzdam ☹ 😢 😢 😢 😢 😢
kamoska ju drzi mesiac a ma dole uz 12 kil ☹
baby kupujete niekde tie zázračné cestoviny-shirataki - alebo tak nejak?? či sa to dá len na nete? ... ja mám za sebou prvý deň a nebolo to najhoršie, no myslím že kríza príde neskôr :-/ ale snáď vydržím, som celkom motivovaná aj vašimi úspechmi.
ja by som chcela aspoň tých 12 - 13kg. Po pôrode som ostala akosi na 68kg. Kým som kojila išli kilá dole, a teraz ako som prestala sa to naopak zase lepí tak už musím niečo robiť so sebou 😀
Citala som,ze pri kojeni sa dieta nema drzat,kamoska chce skusit,ale si len upravit stravu,nemate niekto s tym skusenosti?
@helenkasabinka neviem ci ten ryzovy sirup je dobry napad, ryza je zakazana a ak toto je nejaky vytazok z nej asi by si to nemala, ak chces aby kila dolu isli rychlejsie
@ninimini Tak som sa dnes ráno merala a je to tak ako som to písala včera pás 105/102 boky 112/110 a stehná 69/67 Keby som furt nehrešila bolo by to omnoho viac 😀
@renata32 Písali tu baby čo koja že tiež držia diétu ale si skôr upravili stravu. Ja síce deti nemám ale neodporúčam čisto túto diétu kvôli dieťaťu lebo pri tejto diete nebude mať potrebné vitamíny. Odporučila by som jej skôr skúsiť jesť 5 - 6 krát denne v menších množstvách trochu obmedziť tuky a jesť veľa ovocia a zeleniny. Ja som tak minulý rok schudla 🙂
@helenkasabinka netreba to vzdávat to že niekto schudne vela neznamená že tolko pojdeš aj ty a to ked tolko schudla musela mat teda pekne vyskokú váhu a samozrejme veeela vody v tele🙂) vydrž bude to ok
@renata32 ja kojím a držím ju (veď malý už nie je pár týždňové miminko)..mám ešte stále mlieko,kojím vlastne už len keď malý ide spať..držala som počas kojenia 2 či 3 diéty,lebo mne nejako váha počas neho neubúdala,ale narastala :-/..musím schudnúť do uniformy na prax,keďže od mája idem späť do školy..a nech si vraví kto chce,čo chce
@penelope111
@ninimini baby..ja som si dnes stehná odmerala a vyšlo mi 68cm..škoda,že neviem,koľko cm to bolo na začiatku..budem sa riadiť dnešným meraním 🙂

@ninimini Veru vyzerá to dobre 🙂 Mala by som si aj ja spraviť také pralinky 🙂 No mi máme tú ms nejako rovnako ak si dobre pamätám 🙂 Ja budem mať presne o týždeň 🙂