Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
čo dnes varíte?..ja idem skúsiť kuraciu pečienku na horčicovej omáčke
@zuzu188 ja som presne ten istý prípad ako ty počas kojenia malej som pribrala 10kg a skoro nič som nejedla rovnako to bolo aj pri malom tam som bolo len na vode a toho čo som si rýchlo strčila do úst žiadny obed u mna neexistoval on na mne stále vysel 🙂) a stratila som úplne mlieko ale až tak že mi už ani nekvapkalo🙂) a za ten čas som pribrala 9kg takže škoda že nepatrím k tej druhej skupine už by som bola hádam na 68🙂)
@zuzu188 Keď kojíš iba večer tak by to nemalo vadiť lebo dostane vitamíny cez deň v inom 🙂 Uvidíme za dva týždne či sa cm pohnú dole 🙂 Asi nebudem variť nič 🙂 Potom mi napíš ako si robila tu pečienku a čo si k nej dáš?
Inak ja tiez kojim len vecer,zacala som dnes treti den a -2kg,tesim sa dufam,ze to pojde dobre dole.
@penelope111 nie len večer,aj cez deň..ale ako vidím,tak malému nevadí,že diétujem
Ahojte kočky,som tu prvý krát,hľadala som niekoho,kto drží túto diétku,ja som dnes len začala,teda prvý deň 1 fázy🙂Tiež mám doma 8mes. chlapčeka,ktorého kojím,hádam mu to neuškodí. Je tu niekto,kto práve len začal???Potrebujem zhodiť takých 7-8kíl🙂
@zuzu188 Ale malý jedáva aj iné jedla už, či?
Ospravedlňujem sa za zlé vyjadrenie 🙂 Myslela som to takto: Neodporúčam držať čisto túto dietu pri kojeni ak dieťa neje ešte nič iné 🙂 lebo pri tejto diete je málo vitamínov aspoň v prvej fáze 🙂 Dúfam, že som sa nikoho nedotkla mojím vyjadrením je to len môj názor 🙂
Jasné, že papá už príkrmčeky,ináč by som do toho nešla,čakala som práve na toto obdobie,papá každý deň ovocie,zeleninku,mäsko,jogurty,takže ho kojím viac menej pre tekutiny,kedže nič iné nechce piť🙂môj názor je tiež,že by to nemalo uškodiť,šak práveže ja som nejedla nič mliečne kým som kojila,okrem syra,takže teraz dostanem do seba aj mlieko,jogurty a to sa mi nezdá až také zlé,či??
Ozaj a tie otrube ešte na dnes nemám,ale od zajtra by som už mala mať,kde ich normálne dostať??
@barka29 Jasné, že to nevadí ked dostáva vitamíny s inej stravy 🙂 Pšeničné otruby som kupovala v tescu a ovsené ktoré su lepšie v obchode, zdravá výživa alebo racio výživa 🙂
Aha,díky, ja dnes ráno pohár mlieka+cottage syr trošku,dva plátky šunky kuracej a na obed prsia,bohužiaľ samé,bez ničoho,ale koľo by som mala vydržať v tejto prvej fáze podľa vašich skúseností,ak chcem schudnúť asi 7-8kíl???Niekto som čítala je dlhšie 5dní ale podľa tej diéty ako som ju študovala,tak 3dni🙂Ja sa teším potom na zeleninku🙂
@barka29 3 dni 🙂
recept na pečienku:
1/2kg kuracej pečienky
1 cibuľa
3Pl bieleho jogurtu
2čl horčice
1/4čl tymiánu
1čl kukuričného škrobu
Pečienku umyjeme,pokrájame na kocky.Cibuľu očistíme,nakrájame na jemno a opražíme na teflóne.Pridáme pečienku,opečieme,zalejeme 1/3 pohára vody,pridáme tymián.Dusíme do mäkka.
Jogurt zmiešame s horčicou a škrobom,pridáme k pečienke a za stáleho miešania varíme 5-10min.
(ja som si to ešte dochutila soľou a čierným mletým korením a nedala som tymián,lebo som nemala)
@penelope111 jasné,že hej
@zuzu188 A to budeš jesť len tak samotné alebo ešte niečo k tomu? Už aj si idem písať recept 🙂
ja som s touto dietou zacala pred par dnami a tiez som cakala, kym dokojim, lebo aj tie ovsene otruby sa jedia, aby zachytili toxiny, ktore sa z tela vyplavuju a urcite sa dostavaju aj do materskeho mliecka, mozno ta druha faza moze byt pre mamicky, ktore este koja, ale prva si myslim, ze asi nie.
@penelope111
@ninimini mňam,krabie tyčinky..normálNe som dostala chuť na šalát z nich 🙂
ja by som si urobila so syrovou omáčkou (to robím skoro stále 😀)
@penelope111 len také samotné

@iwky neviem prečo,ale mne vyzerajú tak isto,ako tie sklenené ryžové cestoviny