icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

zuzu188
17. apr 2012

@iwky neviem prečo,ale mne vyzerajú tak isto,ako tie sklenené ryžové cestoviny

zuzu188
17. apr 2012

čo dnes varíte?..ja idem skúsiť kuraciu pečienku na horčicovej omáčke

ninimini
17. apr 2012

@zuzu188 ja som presne ten istý prípad ako ty počas kojenia malej som pribrala 10kg a skoro nič som nejedla rovnako to bolo aj pri malom tam som bolo len na vode a toho čo som si rýchlo strčila do úst žiadny obed u mna neexistoval on na mne stále vysel 🙂) a stratila som úplne mlieko ale až tak že mi už ani nekvapkalo🙂) a za ten čas som pribrala 9kg takže škoda že nepatrím k tej druhej skupine už by som bola hádam na 68🙂)

penelope111
17. apr 2012

@zuzu188 Keď kojíš iba večer tak by to nemalo vadiť lebo dostane vitamíny cez deň v inom 🙂 Uvidíme za dva týždne či sa cm pohnú dole 🙂 Asi nebudem variť nič 🙂 Potom mi napíš ako si robila tu pečienku a čo si k nej dáš?

ninimini
17. apr 2012

@zuzu188 ja som si vytiahla z mrazáku krabie tyčinky tak ich spapám len také surové ja ich tak strašne lúbim neviem prečo ale idem sa zbláznit🙂)

cleo02
17. apr 2012

@zuzu188 ja som mala na ranajky akoze prazenicu (zapinony, karfiol na cibulke a vajicko), desiata kava s mliekom, obed kuracie stehno s kyslou kapustou, olovrant zeleninova polievka, vecer polka pizze 🙂 na tu sa tesim asi najviac

renata32
17. apr 2012

@zuzu188 potom napis recept prosim ta na tu kuraciu pecienku na horcici.

renata32
17. apr 2012

Inak ja tiez kojim len vecer,zacala som dnes treti den a -2kg,tesim sa dufam,ze to pojde dobre dole.

zuzu188
17. apr 2012

@ninimini však mne každý vravel,ako schudnem a nič z toho..som si povedala,že od januára chudnem (to mal pol roka)..už sa mi podarilo za ten čas celkovo schudnúť 9,5kg

zuzu188
17. apr 2012

@penelope111 nie len večer,aj cez deň..ale ako vidím,tak malému nevadí,že diétujem

barka29
17. apr 2012

Ahojte kočky,som tu prvý krát,hľadala som niekoho,kto drží túto diétku,ja som dnes len začala,teda prvý deň 1 fázy🙂Tiež mám doma 8mes. chlapčeka,ktorého kojím,hádam mu to neuškodí. Je tu niekto,kto práve len začal???Potrebujem zhodiť takých 7-8kíl🙂

penelope111
17. apr 2012

@zuzu188 Ale malý jedáva aj iné jedla už, či?

penelope111
17. apr 2012

@ninimini @zuzu188 Na koniec som si vybrala prsia zmrazáku ale neviem čo snich spravím 🙂

penelope111
17. apr 2012

Ospravedlňujem sa za zlé vyjadrenie 🙂 Myslela som to takto: Neodporúčam držať čisto túto dietu pri kojeni ak dieťa neje ešte nič iné 🙂 lebo pri tejto diete je málo vitamínov aspoň v prvej fáze 🙂 Dúfam, že som sa nikoho nedotkla mojím vyjadrením je to len môj názor 🙂

barka29
17. apr 2012

Jasné, že papá už príkrmčeky,ináč by som do toho nešla,čakala som práve na toto obdobie,papá každý deň ovocie,zeleninku,mäsko,jogurty,takže ho kojím viac menej pre tekutiny,kedže nič iné nechce piť🙂môj názor je tiež,že by to nemalo uškodiť,šak práveže ja som nejedla nič mliečne kým som kojila,okrem syra,takže teraz dostanem do seba aj mlieko,jogurty a to sa mi nezdá až také zlé,či??

barka29
17. apr 2012

Ozaj a tie otrube ešte na dnes nemám,ale od zajtra by som už mala mať,kde ich normálne dostať??

renata32
17. apr 2012

@barka29 v DM drogerii,nie nie je to zle,ja vypijem 0.5%mlieka aj 2 litre a asi 4 nizkotucne jogurty,mineralky 2 litre.

penelope111
17. apr 2012

@barka29 Jasné, že to nevadí ked dostáva vitamíny s inej stravy 🙂 Pšeničné otruby som kupovala v tescu a ovsené ktoré su lepšie v obchode, zdravá výživa alebo racio výživa 🙂

iwky
17. apr 2012

@barka29 ahoj ja som začala včera, takže som 2.deň 1. fázy.

penelope111
17. apr 2012

@zuzu188 @ninimini Nakoniec som si tie prsia nakrájala a varím si ich s koreninami ako polievku a do toho si spravím tú mrveničku s otrúb to sú akože halušky lenže sa to rozpadne takže mrvenička 🙂

barka29
17. apr 2012

Aha,díky, ja dnes ráno pohár mlieka+cottage syr trošku,dva plátky šunky kuracej a na obed prsia,bohužiaľ samé,bez ničoho,ale koľo by som mala vydržať v tejto prvej fáze podľa vašich skúseností,ak chcem schudnúť asi 7-8kíl???Niekto som čítala je dlhšie 5dní ale podľa tej diéty ako som ju študovala,tak 3dni🙂Ja sa teším potom na zeleninku🙂

renata32
17. apr 2012

@barka29 3dni,aj ja sa tesim na zeleninku,zajtra si dam...

penelope111
17. apr 2012

@barka29 3 dni 🙂

zuzu188
17. apr 2012

recept na pečienku:

1/2kg kuracej pečienky
1 cibuľa
3Pl bieleho jogurtu
2čl horčice
1/4čl tymiánu
1čl kukuričného škrobu

Pečienku umyjeme,pokrájame na kocky.Cibuľu očistíme,nakrájame na jemno a opražíme na teflóne.Pridáme pečienku,opečieme,zalejeme 1/3 pohára vody,pridáme tymián.Dusíme do mäkka.
Jogurt zmiešame s horčicou a škrobom,pridáme k pečienke a za stáleho miešania varíme 5-10min.
(ja som si to ešte dochutila soľou a čierným mletým korením a nedala som tymián,lebo som nemala)

zuzu188
17. apr 2012

@penelope111 jasné,že hej

penelope111
17. apr 2012

@zuzu188 A to budeš jesť len tak samotné alebo ešte niečo k tomu? Už aj si idem písať recept 🙂

katkav
17. apr 2012

ja som s touto dietou zacala pred par dnami a tiez som cakala, kym dokojim, lebo aj tie ovsene otruby sa jedia, aby zachytili toxiny, ktore sa z tela vyplavuju a urcite sa dostavaju aj do materskeho mliecka, mozno ta druha faza moze byt pre mamicky, ktore este koja, ale prva si myslim, ze asi nie.

zuzu188
17. apr 2012

@penelope111
@ninimini mňam,krabie tyčinky..normálNe som dostala chuť na šalát z nich 🙂
ja by som si urobila so syrovou omáčkou (to robím skoro stále 😀)

zuzu188
17. apr 2012

@penelope111 len také samotné

penelope111
17. apr 2012

@zuzu188 @ninimini Recept mám napísaný musím skúsiť tu pečienku 🙂 Ja krabie tyčinky nemusím 🙂 Opálila som si jazyk na polievke tak mi treba ked som pažravá 😀