Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@zuzu188 Dobre si to vymyslela 🙂 Možno že to zajtra skúsim aj ja spraviť 🙂
@penelope111, ja som si tiež obarila jazyk na polievke,ešte po hodine ma bolííííííííí,to je hrozný štart🙂ja to tie 3dni vydržímpodľa môjho názoru to do mlieka až tak nemôže ísť,za tri dni,no nejdem sa púšťať do takej diskusie,lebo neviem na 100% ale už som sa rozhodla🙂
@penelope111 ja som tú pečienku celú doslova zožrala 😀..a to som chcela aj mužovi nechať 😀...ale keď mi tak chutila 😀
@barka29 Ja mám celý ten jazyk stŕpnutý 😀 Ako som písala ja deti nemám a ani sa do toho tiež nejako nerozumiem. Ja som napísala len svoj názor ale za tri dni si myslím, že to dieťa ani nepostrehne 🙂
@zuzu188 Ja zas stále chodím do tej polievky a to som si jej navarila toľko, že som si myslela, že to budem mať aspoň na dva dni, ale holt smola mám tam už len za tanierik 🙂
baby nepoznate niekoho, kto tuto dietu drzal (tak davnejsie) a uz je po diete uplne? zaujima ma to ci sa ozaj potom nepriberie spat
@penelope111 😀...čo narobíme,keď nám chutí 😀
@zuzu188 Ja sa dnes neviem nejako dojesť furt vkuse niečo do seba tlačím 🙂
@zuzu188 a ak sa smiem opýtať,koľko si zhodila za tých 7dní??to si fakt toľko vydržala a ani nezhrešila???si dobrá!!!koľko chceš schudnúť??ozaj a máte nejaký nie moc náročný recept na niečo akože sladké,to len ak ma pochytí nenormálna chuť,samozrejme,také čo sa môže.pozerala som na origin. stránku a tam predávajú nejaké keksíky otrubové ale sa mi to zdá prehnané,že skoro 5eur za také malé balenie,čo si dávate vy?,niekde som tuším čítala,že zlatý klas,či puding dokonca!!
@barka29 Ja si robím tvaroh, sladidlo a kakao, alebo som si robila kakaový puding bez cukru a dala som si umelé sladidlo 🙂
áno??a kakao sa môže??mne by tam asi cukor ani nechýbal,vanilkový sa asi tiež môže ak sa môžu otrubové keksy s touto chuťou....🙂
@penelope111, díky,ja som to videla,myslím tú stránku,len som chcela vedieť,či nemáte niektorá nejaký iní receptík,taký rýchly a jednoduchý,sa mi nechce vypekať🙂🙂inak som tak teraz rozmýšľala,že keby som tu netrčala a nevypisovala ale cvičila,tak možno schudnem bez diéty,ale ja som lenivá,takže tak🙂ale poobede idem na prechádzku s malým,tak si to vynahradím,len doteraz tu snežilo:(
@barka29 Kakao sa môže za lyžičku. Vanilkový cukor sa nemôže iba aróma. Nemôžeš cukor v ničom iba umelý 🙂 To počasie sa zbláznilo už by mohlo byť pekne teplučko 🙂
@penelope111, ozaj a ty ako dlho držíš??máš už výsledky??🙂
@penelope111 mi niečo hovor..
@barka29 3 týždne mala som dole 4,5 kg ale kedže som mala oslavu tak už som 1 kg pribrala 🙂
@zuzu188 Ako si robila tie keksíky? Lebo ja ked som ich robila skončili v koši 🙂
a ozaj,po skončení 1 fázy ste ako striedali tie dni??po jednom alebo viac??
@barka29 dva a dva dni 🙂
@penelope111 podľa toho receptu,čo som tu už dávnejšie dávala
baby ako často môžem jesť ten dukanovský chlebík?? keďže sú povolené len 4 vajíčka so žĺtkami tak môžem len napr. 4 chlebíky za týždeň??
@iwky Dve žĺtka za deň a bielok koľko chceš ale v tom chlebe ide o otruby v prvej fáze 1 a pol lyžice a potom 2 lyžice otrúb tak si ten chlieb musíš rozdeliť tak aby ti vyšla dávka na deň. Ja si robím s 2 vajec a 4 lyžíc otrúb takže ho mám na dva dni.
@zuzu188 musím to najsť 🙂

@penelope111 nakoniec som si k tomu dala kyslé uhorky 😀