icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

sandrus2
18. apr 2012

@megy2 ahoj no tak v tomto ti asi neporadím lebo neviem kúpať sme sa tam ešte neboli ☹ ale skúsim ti zistiť 🙂

zuzu188
18. apr 2012

@penelope111 hmm..tá čokoládka môže byť dobrá..skúsim ju tiež urobiť..ideš robiť tú z dukanovadieta.com?

megy2
18. apr 2012

@sandrus2 ja len ci nahodou,a mae rovnako stare deti 😉 😉

penelope111
18. apr 2012

@zuzu188 Ano 🙂 Len si musím kúpiť to mlieko 🙂 Dúfam, že zoženiem vhodné beztukove 🙂

renata32
18. apr 2012

@cleo02 neviem,ci sa moze,ale pijem ju kazdy den,tiez ju mam velmi rada.

slimacka123
18. apr 2012

Ahojte, uvazujem tiez nad drzanim dukanovej diety. trosku som googlila a nasla som toto

http://www.dietyachudnutie.sk/2012/03/dukanova-...

su tam popisane aj klady, aj zapory dukanovej diety. co ma najviac odradza je to,ze sa moze vyskytnut zapcha 😖

cleo02
18. apr 2012

@slimacka123 predtym ako som zacala som si toho tiez vela nacitala, je treba vela pit aby si nezatazila ladviny, lebo aj to moze byt problem, ked prijimas vela bielkovin, to so zapchou plati aj na mna, zrejme musim viac acidka pit alebo neviem, kde je problem a samozrejme mam kupene multivitaminy aby som nahradila nedostatok vitaminov v strave. Dufam, ze ostatne zapory tam spomenute sa mi vyhnu 🙂

helenkasabinka
18. apr 2012

@slimacka123 zapchou trpim ja a dost ale dasa tomu pomoct

mirkalipka
18. apr 2012

@penelope111 no vidis to sme my zeny uz je to raz tak dane....no ja som tiez minule jedla chipsy a zjedla som,nie opravujem sa zozrala som kinderko....asi predzvest MS,no na druhy den ani vecera lebo som sa citila plna....neboj ja verim ze scudneme a budeme ako lanky....

helenkasabinka
18. apr 2012

dakujem Vam babulky za odpovede,ja dufam,teda snazim sa aj verit,ze sa chudnutie pohne......lebo som uz z toho smutna,ked hlavne vidim kamosku ako ona dobre chudne a pritom je rovnaka postava ako ja ........som smutna...asi ma pochytili depky,ked sa snazim a nic z toho do kelu ☹

helenkasabinka
18. apr 2012

@sandrus2 jeeeej ja som si ani nevsimla,ze mame rovnako stare deticky,kym si mi nenapisala 🙂

barka29
18. apr 2012

Ahojte kočky,tak prvý deň za mnou a - 1kg 🙂 Dnes som sa dala na pečenie tých otrubových koláčikov,tuším od zuzu a trošku mi pri modelovaní nevychádzali,skôr také malé hovienka,išla som presne podľa receptu,ale šak čo,návšteve ich núkať nebudem🙂

cleo02
18. apr 2012

@helenkasabinka co ti pomaha? okrem nejakych drastickych prehanadiel?

mandylion
18. apr 2012

dievčence aj vy mavate cez "svoje dni" viac kg? napriklad o 1kg???lebo aj cvicim(lebo ma to bavi) a dnes som mala o kilo viac, ale mam druhy den krámy...

zuzu188
18. apr 2012

@penelope111 dnes mám za sebou už prvý prehrešok 😀...zasa sójové tyčinky na mňa tak smutne kukali,tak som ich zjedla 😀..našťastie to boli posledné dve,tak už prehrešky nebudú 😀...skúsim si tiež tú čokoládku spraviť 🙂

penelope111
18. apr 2012

@mirkalipka Bodaj by si mala stým schudnutím pravdu 🙂

penelope111
18. apr 2012

@mandylion Ano u nás asi skoro všetkých to tak funguje že počas MS máme viac to je len voda 🙂

penelope111
18. apr 2012

@zuzu188 Dnes sa zatial držím akurát čo som koštovala jedlo čo som varila mužovi ale už rozmýšľam čo by som si dala 🙂 Doma nemám nič také čo by som si dala ale asi si spravím puding ak ešte mám 🙂 Musím nabehnúť do obchodu. Ked som si dala zo zeleniny len jednu rajčinu mam to počítať ako BZ alebo môžem B deň?

mandylion
18. apr 2012

@penelope111 Tak hadam...normalne vzdy ked zhresim, tak mam strasne vycitky☹((..uz som z toho chora

mandylion
18. apr 2012

@penelope111 My si niekedy dame BZ den dva krat za sebou, napriklad ked vieme ze budeme cestovat, tak lepsie sa prestravujeme...myslim si ze to nevadi🙂

penelope111
18. apr 2012

@mandylion Ja mám síce výčitky ale aj tak si dám 🙂 Ja som to mala že 2BZ a 2B dni ale teraz som chcela do piatku B dni kvôli prehreškom a cez víkend BZ deň a potom si to konečne ustáliť na rovnako ale ked som mohla čokoládu a čipsy včera jesť tak hádam tá rajčina nieje problém 🙂

ninimini
18. apr 2012

@penelope111 sojové sa nemože 😒 ale ja som si prvýkrát tiež robila z neho tu čoku

ninimini
18. apr 2012

@helenkasabinka ked ti nebude robit dobre tak skús tu delennú je super ja však nemožem zemiaky a ja mám rada veci zo zemiakov tak som nechudla som nulka tak mi toto vyhovuje viac

penelope111
18. apr 2012

@ninimini No pekne takže môžem zháňať nejaké nizkotučné 🙂

helenkasabinka
18. apr 2012

@cleo02 mne pomaha activia 😉
@ninimini ked mne vyhovuje tato dieta,je celkom fajn len dnes mam nejake depky ☹ depkujem a uz som mala pokusenie zhresit ale zatial sa drzim ale depkujem ☹

ninimini
18. apr 2012

@penelope111 čokoládka sa už chladí trošku zle sa pracuje s tým mliečkom ale inak pohoda🙂))
@helenkasabinka nedepkuj to som robila aj ja a namiesto chudnutia som priberala každé ráno sa postav pred zrkadlo a povedz si že si krásna a štíhla a samozrejme si denne opakuj rozkazovacím sposobom CHUDNEM!!!! 😀 😀 to je pozitívne myslenie a mne to pomáha aj ked nie na váhe aspon cm-tre to tlačí dole🙂)

renata32
18. apr 2012

Zohnala som len psenicne otruby,nie ovsene,vadi to?

zuzu188
18. apr 2012

@penelope111 si dobrá,ja som zhrešila aj druhýkrát...muž mi kúpil gyros...no nezjec ho

zuzu188
18. apr 2012

@ninimini
@penelope111 baby...boli sme na nákoupoch a zas som okrem sójového mlieka iné sušené nenašla

helenkasabinka
18. apr 2012

@ninimini no neviem neviem 😝 skusim to teda 😀