icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

sandrus2
19. apr 2012

Dievky neviem kto ste tu robili ten segedín dáte mi prosím recept rada by som ho spravila ďakujem

ninimini
19. apr 2012

tak po mesiaci mi tuk klesol o 3% a váha -4,7kg v pondelok by som mala dostat takže je už váha hore trošku 😀 😀 ale nevadí som velmiii spokojnááá

sandrus2
19. apr 2012

A ešte prosím vás to sušené nízkotučné mlieko ste kde zohnali? a ako sa to vlastne volá lebo by som chcela urobiť tú čokoládku ďakujem 🙂

ninimini
19. apr 2012

@sandrus2 penelope ju zohnala v tescu pri káve a ja som si ho objednala

cencula
19. apr 2012

ja mám sušené nízkotučné mliekoz kauflandu,a som sním spokojná

sandrus2
19. apr 2012

@cencula ,ninimini a ako sa to volá?

nicky182
19. apr 2012

Cavte baby, tuto dietu som vcera "studovala" cely vecer, pisala tu o nej kamoska ....no, ubytok vahy je rychly, ale je to vobec zdrave tak rychlo schudnut ? ja by som tiez najradsej zhodila 5 kg za tyzden, ale jojo efekt sa isto dostavi po ukonceni diety ....citala som aj enjake nazory v diskusii - baby pisali, ze je potrebne uzivat pocas diety nejake vitaminy, ze im padali vlasy, mali flaky na tvari a zdravotne problemy - travenie .....ake mate s tymto skusenosti ? ja som uz vyskusala tolko vsemoznych diet, ze mozem knihu pisat 😀 len som si pokazila zaludok, bola som v kuse nervozna a ratala som minuty do dalsieho jedla ...aj pri tejto diete je to tak ? som dost rozozrata teraz, tak sa nejdem k nicomu odhodlat ...pocujte, este jedan vec, nenasla som tam nejaku gramaz, teda kolko mozte za den zjest kcal, alebo kolko gramov coho v ramci jedneho jedla .....diky za info, vy, kotre chudnte, drzte sa 😀

miskadusko
19. apr 2012

@sandrus2 V kauflande polica nad normálnym krabicovým mliekom. je to také strieborné balenie a na vrchu je papier nalepený s nápisom. také nevýraznéé balenie.

sandrus2
19. apr 2012

@miskadusko no pôjdem pozrieť hádam nájdem ďakujem

zuzu188
19. apr 2012

@nicky182 povolené potraviny môžeš jesť neobmedzene 🙂..čiže koľko chceš,kedy chceš 🙂

happysmile
19. apr 2012

@nicky182 Tak v prvom rade, za tyzden nedas dole 5kg 😀(iba ak by si mala schudnut 40kg) v prvej faze ide dole v podstate len voda z tela. preto su take velke ubytky na zaciatku diety. potom ide chudnutie pomalsie. zhruba 0,5kg za tyzden... niekomu /ako aj mne/ sa vaha na par tyzdnov zastavi... hlavne ked ma prist menzes a ked je mesiac v nove. vtedy vaha stagnuje 😒 ja som drzala 1 a 2 Fazu 2mesiace. schudla som 7kg. ale ten druhy meisac som uz bojovalas kazdym dkg. teraz som v 3 Faze. v podstate drzim stala BZdni, len som pridala jedno ovocie,2krajce chleba a 40g tvrdeho syra/denne. U teba vaha asi tiez nepojde tak rychlo, lebo ako si pisala, mozes o dietach uz knihu napisat. telo si pamata vsetky diety a preto sa brani a nechce pustit to, co si naukladalo... jest mozes povelene potraviny v neobmedzenom mnozstve. niake pocitanie kalorii ani gramov. ja si vazim len ovesenne a psenicne otruby aby som neprekrocila dennu davku. vzdy sa napraskam kolko vladzem...a moj mm sa na mna pozera, ze ako mozem chudnut, ked tak vela jem 😀

renata32
19. apr 2012

Ahojte baby,u nas su uz vsetky ovsene otruby vypredane,zohnala som ovsene otruby s klickami,mozu byt take?Este aj predavacka sa ma pytala,ze co sa to deje,ze to stale hladaju, 🙂

ninimini
19. apr 2012

@sandrus2 dukan-shop

penelope111
19. apr 2012
penelope111
19. apr 2012

@barka29 Ja som si robila normálny kakaový puding ale pozerala som čo najmenej tuk a sacharidy a dala som si umelý cukor a nizkotučné mlieko ale ono to asi nebude až tak povolené 🙂

happysmile
19. apr 2012

@barka29 puding mozes, len si pozri aby bol bez cukru a pouzity KUKURICNY skrob. nie zemiakovy. normalne mlieko co s najmensim obsahom tukov a umele sladidlo 🙂

erikasadek
19. apr 2012

ahojte zienky neviem ci som to pisala alebo nie, ale novy dukan kniha je trochu zmenena, a vdaka vel autokom a mnohym sudnym tahanicam.; proste nebudem kritizovat ale tky su dolezite a tak dukan ich pridal, su dolezite takze jedna lyzica cisteho za studena lisovaneho oleja na jedlo sa moze dat nebojte nepriberiete podotykam az po vareni znamena na zeleninu uvarenu pridate jednu lizicu oleja najlepsie olivovy, repkovy, alebo orechovy proste bohate na omega 3 alebo jednu malu lyzicu masla denne..... je to oprava dukana.. oproti staremu. vela veci pridal pretoze zdravotne nasledky u mnohych ludi su vazne a tak je korekcia, len bazni nemenia nazor ze??? 😉
@nicky182 ak chces dat dolu kg za tyzdne da sa to je to cista proteinova dieta ale sackova. za mesiac das aj 15 kil ale treba poriadnu starostlivost..... lekarsku a vitaminy popri... a hlavne ziadne cokoladky a ine poza proteinova dieta je jedina ktora ide rychlo vaha dolu..... ale zakerna pretoze telo si pamata apri pokazeni a nedodrzani hned zrdna// dieta vaha s arychlo vracia .. ais jedina dieta kde sa neda podvadzat inak vaha sa vrati hnad a dvojnasobne... 😉

renata32
19. apr 2012

Prosim VAs,mozete mi niekto poradit.MOzu sa tie ovsene otruby s klickami?Ine som nezohnala.

penelope111
19. apr 2012

@nicky182 Napíšem ti aj ja moju skúsenosť 🙂 Dietujem vyše 3 týždňov mám dole cca 4,5 kg a to som sa ináč napráskala na veľkú noc a týždeň potom na oslave 🙂 Jem vitamíny aby som nejaké mala v tele keď sú len bielkovinové dni. Čo sa týka mojej pleti tak mi zmizli vyrážky 🙂 Takže ja som spokojná ale ako to bude na teba vplývať nikto nevie 🙂 A ešte niečo jem stále a teraz pred MS ešte aj včera neskoro večer som si robila pečienku 🙂

zuzu188
19. apr 2012

@sandrus2 ahoj..ja som ho robila..urobíš ho ako klasický segedín,len cibuľu a mäso oprážaš bez oleja

penelope111
19. apr 2012

@zuzu188 @ninimini Čaute baby 🙂 Dnes som sa odvážila a veľká noc a oslava je už dole 🙂 Ráno váha 80,4 kg tak dúfam že si to zas nepos... 😀

penelope111
19. apr 2012

@ninimini Tak čokoláda sa dala dobre vybrať stej formičky akurát málo cukru včera sa mi zdala byť sladšia 🙂 Chcem sa ťa opýtať mám to také akoby gumové teraz neviem či som spravila niečo zle alebo to tak má byť 🙂

penelope111
19. apr 2012

@cleo02 Pozerala som tie príspevky a poviem ti to takto keď niekto po diete začne žrať jedno cez druhé a mastnoty lebo už to môže nieje čudo že priberie po každej diete priberieš keď sa začneš prežierať nezdravými vecami 🙂

cleo02
19. apr 2012

@penelope111 toto ano, skor som mala ny mysli tie zdravotne rizika co tam opisuju, ako velmi mozu byt realne

penelope111
19. apr 2012

@cleo02 Nečítala som to celé ale čo sa týka tej čo mala tie problémy s nechtami tak to je preto lebo nemala vitamíny preto tie vitamíny jem v tabletkách a nemám problém 🙂 To máš ako napr. čítala som diskusiu čo baby jedli tabletky na chudnutie a nemali chuť do jedla tak nejedli nič ani vitamíny nič a začali mať zdravotné problémy a tiež sa tomu nečudujem keď telo nedostane žiadne vitamíny tak začne štrajkovať 🙂

cleo02
19. apr 2012

@penelope111 na to sa tiez spolieham, ze ked si dam vitaminy a vela zeleniny tak to bude ok 🙂

barka29
19. apr 2012

PROSÍM, píšem len vlastný názor,na základe môjho doterajšieho jedálnička:Takže podľa mňa, to nie je až také zlé,lebo keby ste videli moje stravovanie doteraz!!ŽIadne mliečne výrobky,okrem plnotučných syrov, žiadne ovocie,zelnina,max 1 za 3dni,aj to len akože jedno jablko,zelenina-len paradajka, to tak 2x za týždeň,som bohožiaľ ten typ,čo nemusím toto:(A na obed vysmážaný syr,rezeň,opekané zemiačky+tatárska,večer čipsy,sem tam vínko, na raňajky tukový rožok+maslo,takže ak to porovnám so stravovaní teraz,tak sa mi žalúdok obracia zo seba,grc,grc...🙂Zajtra vhupnem do 2fázy,čiže plus zeleninka,jem cez deň jogurty,ryby,dusené prsia,pijem mlieko,od zajtra ako som písala zelenina,takže skúste porovnať!!!!Ktoré stravovanie je podľa vás lepšie??Apropo,šak tú diétu nebudem držať ROK!!!Max 2 mesiace!!Potom delenú stravu a koniec tým mlsotám!!!

cleo02
19. apr 2012

@barka29 tiez si myslim, ze ked clovek dba na to, aby aj pocas tejto tiety uzival vsetko co telo potrebuje, je tato dieta okej. vela pit, doplnat vitaminy ci uz tabletkami alebo zeleninou (milujem kyslu kapustu), dat si ryby a aj mliecne vyrobky, hlavne nehladovat, lebo si myslim ze ak sa pocas diety hladuje tak aj napriek udrziavacej faze potom clovek proberie. Preto sa snazim jest ozaj 5x denne vsetko povolene, ako len byt na mlieku co niektore baby tu pisali.

mirkalipka
19. apr 2012

mnam cokoladka sa chladi....no niektora sa nestihla este vychladit a je bozska.... 😀