Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 diky za nazor, stale vaham, lebo si nechcem sposobit zdravotne problemy, mala som vred na zaludku a aj teraz ma jazva boli jak svina, tak jem castejsie no menej .....boze, to by sa mi zislo precistit plet, pretoze po pjem tvaroorode sa mi zhorsila, vyzeram ako pubertacka, a to je uz rok a pol po ....myslim si, ze tato dietka ma nieco do seba ...ja som drzala tu atkinsonovu, to bolo hrozneee, odvtedy nezjem cisty tvaroh a cherry paradajky, schudla som sice, ale neodporucam nikomu ...stale som bola malatna, nervozna , bleda ......ako sa citis ty ?
@barka29 Presne ako píšeš tiež som tak jedla a hlavne veľa horaliek, milu a takéto veci to bolo moje 🙂 Mlieko som pomaly ani nevedela ako vyzerá 🙂 A teraz všetko čo som nejedla musím jesť bol to síce trochu šok ale prekonala som to 🙂
@nicky182 Teraz ma skolila chrípka ale to som dostala od rodiny ale ináč v pohode ale nemôžem si zabudnúť dať vitamíny lebo to hned zistím rozbolia ma zuby neviem síce prečo ale je to tak 🙂 Ale aspoň viem kedy si mám dať vitamíny 🙂 Predtým ako som začala držať túto dietu som mala neskutočné bolesti žalúdka a žlčník ani nehovorím 🙂 Nebola som stým u Dr. ale babka, tatko - vredy 🙂 Takže som asi aj ja niečo zdedila. Od vtedy ako držím túto dietu tak ma nebolí žalúdok a ani žlčník ( okrem toho ked som tortu jedla ktorá mala uplne maslovú plnku ) ale som sa poučila 🙂 Obmedzila som čierne korenie a radšej používam čili lebo čierne korenie nieje dobré na vredy, ale napr. na pečienku som si dala čierne korenie ale zas odtiaľ potiaľ 🙂 To neznamená že ťa chcem na niečo nahovárať. To som ja a ja neviem ako to bude znášať tvoje telo ak chceš skús a uvidíš sama či ťa začne bolieť žalúdok alebo niečo iné 🙂
Dojedla som pečienku od včera mňam 🙂 Díky zuzi 🙂 Ináč som rozmýšľala že si dám k tej pečienke chleba lebo ja som predtým ku všetkému chleba jedla preto aj vyzerám ako bochník 🙂 Ale kým som sa rozhodla pečienka už nebola 🙂 Nikdy by som tomu neverila, že zjem pečienku bez ničoho 🙂 Práve si varím polievku s hlivy ja síce hríby neľúbim aj keď ich rada zbieram 🙂 Som zvedavá či to zjem 😀
@zuzu188 Ja som sa chcela vážiť až v utorok ale mi to nedalo lebo sa cítim nejaká nafúknutá a bola som prekvapená len aby som to cez víkend zas nepos... 😀
@penelope111 vies co, praveze mne na zaludok pomaha ladove mlieko s Carom, lebo ciste nevypijem ani bohovy ...mavam taketo obdobia, tarza sa neciedzam matovym cajom 😀 cierne korenie vobec nepou 😀 ziv 😀 m , nidke, iba vynimocne - raz za rok ..manzel si da chilli radsej ...ozaj vyskusala som aj ten zazracny chilli burner a mne bolo z neho riadne zle, vobec som ho nemohla na lacno, palil ma zaludok ....chcem sa ta opytat, ze ked chcem schudnut 5 kg, idealne 8, ale som realista 😀 mam v tej prvej faze kolko vydrzat ? uz teraz viem, ze dlhsie ako 5 dni isto nevyrzim, je tam malo potravin, co zjem, a to sa prinutim...potom prejdem na druhu fazu - ako dlho ?a tretia ?
@penelope111 ja som bola tiež prekvapená,že mi chutila,lebo predtým som pečienku nejako nemusela...som zvedavá na seba,či ešte stále stojím alebo nie..inak mne to tiramisu,čo som robila vôbec nechutí ☹ ..je na mňa príliš sladké ☹
Baby, ak som dobre citala, nejete vobec zemiaky, ryzu, cestoviny v ziadnj faze ? v 2.faze si date ako prilohu k masu alebo k rybe zeleninu, to je fajn ...len ten tvaroh ma trapi 😝
@nicky182 Prvá ti stačí 3 dni v druhej máš byť toľko kým neschudneš koľko potrebuješ a v tretej si už nepamätám keďže je to ešte ďaleko 🙂 ale je to na tej dukanovskej stránke písané. Žiadne prílohy to ma najviac štve dukanovský chlieb si skús spraviť môžeš jesť mäso, kefír, biele jogurty keď tvaroh nemusíš 🙂 ale ver tomu že aj ten ti začne chutiť 🙂 Niečo je povolené až v tretej fáze ale tým sa nezaoberám keďže je to ešte ďaleko 🙂 Pozri si tu stránku a tam máš presne napísane čo môžeš a čo nie.
@zuzu188 Som zvedavá aj ja na teba ako si na tom s váhou ale určite sa to už pohlo 🙂 Ja som to tiramisu ešte nerobila a ani ma to zatiaľ nejako neláka skôr ma láka ten tvarohový koláč ale nechce sa mi ho robiť 🙂
@nicky182 Málo kto sa riadil jedálničkom 🙂 Ja vôbec nie, nemám rada keď mám nadelené že teraz toto a tak. Jedla som povolené veci hoci kedy a hocičo s toho a hlavne večer to je môj čas 🙂 Mala by som sa to konečne odučiť žrávať večer 🙂
@penelope111 ja ho asi hodím sliepkam 😀...sa potešia 😀 ...a napečiem si zasa cibuľové žemličky a nejaké keksíky
@penelope111 uhm, ja nemam problem s jedenim vecer, posledne jedlo okolo 19tej, najlepsie nizkotucny jogurt alebo ine bilkovinove, takto uz fungujem dlhooooo, najlepsie jest max 2-3 hodinky pred spanim 😀 no dobre teda, cez vikend musim nakupit potrebne potraviny a od utorka zacinam (cez vikend nemam sancu zacat)😀 😀 😀 😀
joooj, no mne jadlnicek viac vyhovuje, neviem, ci potreviny, ktore su povolene nakombinujem v priebehu dna spravne 🙂
ahojte zienky,ani ja sa neriadim tym jedalnickom,suhlasim s penelope111...hoci som len zaciatocnicka v dukanke 🙂 zajtra prechadzam do 2hej Fazy...
@zuzu188 Veru sliepky budú šťastné 🙂
@penelope111 trošku to má byt také tahavé🙂)
@ninimini Nechutí mi to a ani manželovi včera to malo lepšiu chuť 🙂 Nevadí hlavná vec že mám 5 mafinových formičiek 😀
@penelope111 málo slaidla si si dala
@ninimini Celkovo je to také gumové a blé 🙂 Asi aj málo normálneho mlieka som dala 🙂 Nevadí na budúce budem múdrejšia 🙂
@nicky182 Ak ti vyhovuje jedálniček tak sa skús riadiť podla neho ja to zas nemám rada 🙂 Jem síce aj o 22 hod ale spávať chodím medzi 1 - 2 hod. 🙂
@penelope111 prosim, este mi porad tie mega nizkotucne jogurty 0,1 % tuku, Rajo ma max 1,0 % jogurt, Florian z Kauflandu 0,9 % ...ine nepoznam ...aj tvaroh som nasla 1% tiez z kauflandu ....najradsej tam chodim, alebo do tesca, a co tie umele sladidla ? tie najdem len v obchode z bio vyrobkami ?

@penelope111 aj ja chcem..vážiť sa idem až v sobotu,tak hádam sa to pohne