icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

barracudablur
21. apr 2012

http://www.topdieta.sk/dukanova-dieta/ babyyyy co poviete na ten jedalnicek?

alen24
22. apr 2012

@miskadusko ako sa dari v 3 faze?nejdu kg hore?🙂

iwky
22. apr 2012

@happysmile
@zuzu188 díky baby. ja mám taký mišung z tých otrúb že až,. ale myslím že teraz som už pochopila 😀 na hlavu som :D

iwky
22. apr 2012

@nicky182 ahoj. u nás v DM majú len pšeničné, ale môžeš si kúpiť aj tie, ja ich miešam keď ide niekde viac lyžíc otrúb. a do jogurty si dávam ovsené lebo sú oveľa lepšie. a tie ovsené som kúpila v bio obchode.

iwky
22. apr 2012

@zuzu188 a robila som včera večer tie žemličky, tak dnes ráno som mala prvú a sú famózne 🙂 mňam. zjedla by som najradšej všetky naraz 😀 no nemala som cesnak, s tým by boli ešte lepšie-.

zuzu188
22. apr 2012

@iwky 🙂..u nás doma všetkým chutia a ani im nevadí,že sú "diétne" 😀

iwky
22. apr 2012

@zuzu188 aj môjmu chlapovi chutili. sa smeje že aká diéta keď iba vypekám hluposti 😀

nicky182
22. apr 2012

@iwky dakujem, pohladam 😀

cencula
22. apr 2012

http://www.dukanovadieta.com/products/halusky-o... tu je recept na halušky, neviem ktorá kočka ho chcela, ale ja som dávala viac kukurčného škrobu, lebo sa mi to zdalo byť moc riedne, ale boli výborné 🙂

dadushka007
22. apr 2012

ahojte dievcata, som po troch dnoch diety, po prvom dni som schudla 0,7 kg a po dalsich dvoch ani gram??? cim to moze byt, vsetky ste pisali, ako sa v prvej faze chudne a ja nic.....mali ste niektora takyto isty problem???

miskadusko
22. apr 2012

@alen24 ja ešte aj v tretej fáze chudnem. už mám iba 51 kg čo som ani nechcela 😀 . Takže som spokojnáá.

sandrus2
22. apr 2012

Ahojte tak po dnešnom vážení dole 3kg sa teším 🙂 prvý cieľ som si dala ešte 5kg dole a ak to pôjde takto pekne dolu tak potom ešte 5 🙂
Inak robila som tie čoko pralinky no asi som to neurobila dobre lebo mi to nechutilo ☹ ale nevadí skúsim niečo iné sladké🙂

penelope111
22. apr 2012

@sandrus2 Mne tiež tie pralinky nechutili asi som tiež niečo zle spravila 🙂

penelope111
22. apr 2012

Dnešní obedík doma robený gyros a k tomu rajčina, paprika, uhorka, mladá cibuľka, červená a biela kapusta, hlávkový šalát, rukola, jogurt.dresing 🙂

sandrus2
22. apr 2012

@penelope111 veru asi 🙂 a ešte som tam aj mala dáke hrudky a ani sa mi nedali rozmiešať 🙂 🙂 ale ak máš dáky overený receptík mohla by si posunúť 🙂

zuzu188
22. apr 2012

@iwky tiež mi to občas nepríde ako diéta 😀

zuzu188
22. apr 2012

dnes sa mi nejako nedarí dodržiavať DD ☹..iba raňajky som mala dukanovske..potom som zožrala čipsy,pribináčika,čokoládu a pol rezňa..už aby som mala po MS

penelope111
22. apr 2012

@sandrus2 ja si práveže nič sladké nerobievam akurát tvaroh, trochu jogurtu, kakao, cukor a vanilka a mám to ako kakaový miláčik 😀

penelope111
22. apr 2012

@zuzu188 Mne má prísť MS dnes zajtra a už by som chcela aby to prešlo lebo to nieje môžne ako by som stále jedla sladké 🙂

iwky
22. apr 2012

niekto spomínal že si robí nejaký puding?? aký sa môže? lebo hľadala som v obchodoch bez cukru ale nenašla som. môže sa dr. oetker vanilkový?? alebo zlatý klas?

happysmile
22. apr 2012

@iwky ja som si robila vcera zlaty klas a pridala dom si do neho mandlovu aromu a sladidlo. bolo to mnamkove.... asi si pojdem este urobit, dostala som na neho chut, ked to tu pisem 😀 😀 😀

iwky
22. apr 2012

@happysmile a potom môžem toho zjesť aj viac??? lebo dnes mám akúsi krízu a strááášnu chuť na sladké. už si urobila tú kakaovú nátierku a trošku odjedla, ale ppo každej lyžičke mám výčitku že jem niečo z čoho vôbec neschudnem 😀

happysmile
22. apr 2012

@iwky puding resp. kukuricny skrob je TOLEROVANA potravina. mala by sa dodrzat denna davka v 2Faze 1PL to je 15g. takze si urobis puding z 15g tak mas istotu, ze neprekroci a nemusi mat vycitky 😉 🙂 ale uz nic viac zo skrobu. a tak isto aj kakao je len tolerovana potravina, nie povolena, a to len 1PL.

weverka11
22. apr 2012

ahojte 🙂 aj ja drzim dukanovu 🙂 za dva mesiace -10 kg 😀 ale dnes som zhresila... 3 lázenské orieskove oplatky a keksík z lídla :D ale nemam vycitky, rano som bola behat a vecer davam brusaky... a mam pred ms... inak ja vam zavidim ze si dokazete takto varti a piect.. ja som leniva si aj ten puding spravit :D radsej si dam nizkotucny jogurt ochuteny, alebo tvaroh...

happysmile
22. apr 2012

@weverka11 krasne ti to ide dolu 🙂 asi aj preto, lebo si nevypekas... aj ja by som si mohla dat radsej ten jogurt ako puding, ale zas ked ja to sladke tak milujem 😎 😅

zuzu188
22. apr 2012

@penelope111 ja tak nenávidím tieto "menštruačné" stavy 😖 ...ako mám potom chudnúť?

weverka11
22. apr 2012

@happysmile tak ani nehovor, ja bez cokolady a sladkeho nedokazem zit :DDD ved obcas aj zhresim s cokoladou... to sa neda, by som umrela 😀 ja som uz vlastne dva mesiace nejedla vobec ziadne pecivo, ani pudingy, ani nic... iba jogurty, tvarohy, tu 98% sunku z lidla, light mozzarelu, koooooopce zeleniny, vyvary zeleninove, maso kuracie, ale napriklad dnes moja mama robila bravcove zavitky plnene kapustou, tak aj tie som dala, aj ked boli z kare... a ryby este papam, tuniakov vo vlastne stave, teraz uz aj tie tuniakove salaty, aj ked tam je trocha oleja sice, ale ten dam prec z vrchu...

mojebabo18
22. apr 2012

ahojte , od zajtra sa k vam pridavam, len mam jeden problem, kde zozeniem tie otruby??? 😀

zuzu188
22. apr 2012

@mojebabo18 ahoj...vitaj medzi nami 🙂 ...zoženieš ich buď v DM-ke alebo niektoré baby ich kupujú v BIO obchodoch

alen24
22. apr 2012

@miskadusko tak to je super ,ale papas povolene potraviny ci este vynechavas ryzu a zemiaky?a sladke si das?