Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 ešte dobre,že sa u nás nič nepieklo včera 😀...aj keď dnes by som si nejaký koláčik dala 😀
@zuzu188 To ja mam každý víkend niečo a to sa potom nedá odolať a to nieje dobré radšej by som bola keby mi mama nič nedávala 🙂
@weverka11 olej mozes u dukana// 🙂 jedna lyzica denne kvalitneho oleja je povolena.. 😉 oproti starej knihe teraz je dovolene pretoze robi to velku sarapotu tele dukan korigoval.. 😉
@alen24 papám zemiaky, a špaldové cestoviny. ryžu zatial nie, ale asi zajtra spravím rizoto 🙂 a sladké si dávam ale iba do obedu alebo max. pobede. večer určtie nie.
@weverka11 ja som si dnes robila cokoladku do mraziaku. nizkotucne koncenzovane mlieko, zelatina, susene mlieko, sladidlo, kakao a rumova aroma. zmiesat prevarit, naliat do formiciek a nechat stuhnut do mraziaku.... chutia presne ako rumove pralinky....mnam... 😀 😀 😀
@penelope111 😀 ...asi sa budeme musieť začať premáhať 😀
@zuzu188 Veru už by bolo na čase 🙂 V utorok mám 4 týždne diety a váha stále hore dole dokola 🙂
ja som dneska skúšala robiť termin, je to parádne
Večera: tvaroh s kakaom 😀
@penelope111 ja mám mesiac zajtra 😀 ...dnes som len tak na posedenie vypila dvojlitrovku vody 😲 ...a keď ju teraz vidím pred sebou,tak ma zas začína smädiť 😅
@zuzu188 Fúú ako to dokážeš do seba natlačiť ja vypijem pohár na raz a tom mám dosť 🙂 Ale asi by som mala tú vodu do seba tlačiť a nie žrádlo a buchty 🙂
@penelope111 ja neviem
@zuzu188 To je dobre 😀
tak moja vecera miesany listovy salat so cherry rajcinkami zaliaty nizkotucnym jogurtom... odkedy drzim dietu, tak sa neviem dozrat zeleniny :DDDDDD mi to je take vzacne.....
@erikasadek dakujem za inošku 🙂 si ma velmi potešila :D
@happysmile no mna to nebavi a nemam cas :D ale ked je kriza, tak si kupim tu 81%-tnu z lidla, alebo orion bez cukru... a tak ja si tym nahradzam to, ze ja nepouzivam ani umele sladila, ani kavu nesladim, ani malinovky nepijem.. proste keby som nemala nič sladke tak umrem....
Inak baby aj vam sa tak upravilo travenie??? nechcem byt nechutna, ale ja som predtym neisla na velku aj 3 dni a teraz 2-3x za den :D ako naozaj sa strasne dobre cítim....
a dnes som dala vecer aj brusaky a vypady, tak si davam palec hore :D
No ja som dnes tiež zhrešila,boli sme na výlete v Zakopanom,bolo krásne,super a všetci lízali zmrzlinu,tak som neodolala jednému kopčeku 😀 A večer deci bieleho vínka 😨 Mne vyhovujú tie dni 2 fázy+zelenina,čisto proteíny nie.
@penelope111 len dúfam,že mi to pomôže schudnúť 😀
@zuzu188 Myslím si, že áno 🙂
Dnes som zisťovala prečo mám opuchnuté ďasná a prečo ma bolia všetky zuby vraj je to alergia na mliečne výrobky no to som dopadla čo budem teraz jesť ☹ Keď som bola mladšia som pila mlieko namiesto vody a nič mi nebolo za posledné dva roky som dostala alergiu na antibiotika s ktorými som predtým nemala problém na slnko a teraz ešte aj toto. Ako mám teraz dietovať?
@zuzu188 DM drogeria mysliš?? :-O
@zuzu188 dakujem za privitanie, dufam ze sa nam bude lepsie spolu chudnut.. 😀
@penelope111 bola by som rada 🙂...a ozaj,ako vieš,že máš alergiu na mliečne výrobky?..nemalo to byť na mlieko?...a nemáš iba nejaký zápal?
@mojebabo18 áno to 🙂...vždy to ide lepšie viacerím,ako keď chudne niekto sám 🙂..výsledky ostatných vedia niekedy riadne motivovať 🙂
@zuzu188 v prvom týždni je vtáčie mlieko, pijete ho alebo pijete obyčajne??? odtučnene... a kolačiky z ovsenych otrub ako robite?? 😀 asi mam vela otazok.. 😀
@mojebabo18 nerobím ho,mlieko pijem buď nízkotučné alebo polotučné...ja si radšej pečiem žemličky ako koláčiky
@zuzu188 Mlieko teraz nepijem iba jem tvaroh a jogurty a mám to od začiatku diéty a som si myslela že mam málo vitamínov lebo keď som si dala vitamíny tak sa mi zdalo, že to ustúpilo ale to mohlo byť tým že som zrovna vtedy nejedla veľa mliečneho a keďže to mám stále tak som si zisťovala u známych čo majú alergie a tak a vraj to bude asi alergia. Ináč asi dva mesiace do zadu som si dala cumlacie probiotika a mala som to isté ešte sa mi v ústach vyhodili aj vyrážky. Tak asi to bude tá alergia, ale čo budem teraz jesť 😒
čo jedávate na ranajky ? 😉
v jedalničku pišu na ranajky, obed večeru tri veci to mam všetky tri zjest alebo mam si s toho len jedno vybrat???
@penelope111 vieš,lebo nemusí to byť alergia..môžeš mať aj zápal..ale tak skús pár dní nejesť nič mliečne a potom skúsiť zjesť,či sa ti to znova stane

@zuzu188 Však to, že ja som na sladké od malička a pred MS to jak keby som mala toho čerta na pleci a stále mi hovorí daj si daj si veď je to také dobré 🙂 Od mami sme dostali pekáč buchiet no nedaj si 🙂