icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

happysmile
20. feb 2012

@evagy skus si precitat tutu stranku www.dukanovadieta.com , je to tam velmi pekne vysvetlene. alebo hod do google, a vyhodi ti neskutocne vela stranok, kde najdes odpovede na tvoje otazky... ale ak mas problemi s oblickami alebo pecenou tak sa neodporuca.

matula55
20. feb 2012

Ahojte baby, konecne som nasla forum o tejto diete. Dali sme s ananu s muzom pred 4 dnami, tak snad tie kilapojdu dole. Ako sa vam darii?? fungujeeee???

daniela85
20. feb 2012

Dakujem všetkým 🙂
@alen24 ahoj no mám 75 kg rada by som 15 dala dole ale asi ťažko,aj 10 by stačilo ;)

Baby cez kojenie neblbnite z diétou,neodporúča ju dukan!!! Myslím že.pre každú maminu je dolezite aby dieťatko bolo zdravé,takto mu budete odopierať tuk čo máte v mlieku...ja viem že chcete byt krásne.ale počkajte si 🙂 ...ja som tiež cakala 16 mesiacov... A.som tu,síce väčšia ako predtým,ale nevadí 🙂 dôležitá mi bola.malá,keby som nezačala chodiť do roboty tak ju nedržím 🙂 chodím na zumbu pravidelne a nie raz za dva týždne...skúste radsej pohyb 🙂 potom môžte kojiť po hodinke,bez.problémov 🙂

alen24
20. feb 2012

@ada1702 je na tom nieco pravdy ...

alen24
20. feb 2012

@zuzkaremiaska 1 fazu som drzala 3 dni...a dole okolo 1 kg,a treti tyzden som 2 faze...dole 4 kg ...tak ti drzim prsty... 🙂

alen24
20. feb 2012

@daniela85 si na tom podobne ako ja...tiez 10kg by som chcela... 🙂

daniela85
21. feb 2012

Ale že aké budeme krásne 🙂)

hugovagazdina
21. feb 2012

No dievcata chcem Vam napisat ako dalej poktracujem. Ja som dietu dalej drzala . Ostala som 5 dni na cisto bielkoviovej a ono sa to pohlo o 2 kg. Potom som zas stala a dnes mam o 1 kg dole. Velmi som rada ze to zacala zas fungovat. Opuchy zanikli. Muslim ze neboli sposobene dietou ale mojimi liekami.Dnes letim domov do Bratislavy . Od 29.11. Som bola u dcery v Londyne. Dietu sme drzali spolu,ale ona robila obcas prehresky tak ona spustila len 4 kg. ja teda odchadzam o 12 kg lahsia nieco som shodila este pred vianocami kde sme sa postili aby sme na Vianoce mohli hodovat. Tak dufam ze budem pokracovat. Velmi mi bude chybat kupko, ktore tu mam pod nosom a cuduj sa svete cenovo o moc pristupnejsie pre mna ako dochodkynu . Vstupne je len 1.50. Tak vsetkym vam drzim prsty,prajem pevnu volu a ozvem sa Blavy. 🙂 🙂

miskadusko
22. feb 2012

Baby čo dnes varíte ? ja som si udusila kuracie prsia na kocečky nakráájené a spravila som si k tomu špagety. a včera som robila perníkový koláč ale dala som tam moc toho perníkového korenia a je to také silné aromatické že to asi ani psovi nedám aby ho chudááka z toho .... 😀 .

ada1702
22. feb 2012

aj ja som si dnes chcela robiť k. prsia, ale keďže je dnes veľký pôst a mám b deň, tak som si ráno urobila šalát z krabích tyčiniek, na obed som vždy mávala nejaké mäso, ale teraz si dám bábovku s goji džemom a na večeru si pôjdem kúpiť rybu, alebo ešte niečo vymyslím 🙂

miskadusko
22. feb 2012

@ada1702 zaujmal ma ten džem- kde si našla recept? lebo hladám a hladám ale neuspešne... 😒

ada1702
22. feb 2012

@miskadusko si zaregistrovaná na fb? asi 2 strany dozadu som tu dávala jeden link na skupinu žien, ktoré vymýšľajú recepty, existuje aj recept na rajčinovú marmeládu, ale tú som ešte neskúšala, táto z goji je neskutočná

katren
22. feb 2012

@miskadusko my sme mali dnes rybu na zelenine s kuskusom, ale ja som si dala len rybu 😉

evagy
23. feb 2012

ahojte,dnes som sa pustila po dlhom váhaní do tejto diety. Dnes pojedám iba kuracie prsia a mala som aj jeden celý 250 g tvaroh. neviem či sa môže ale potrebovala som zmenu. Na zajtra robím kuracie stehná v alobale a ešte budem popíjať acidko biele /tiež neviem či sa môže/. na večeru si dám rybku.

ada1702
23. feb 2012

@evagy tvaroh aj acidko sa môže, ale chcem sa ťa spýtať, naštudovala si si, čo môžeš a nemôžeš? popozerala si si nejaké recepty? je ich skutočne veľa a mnohé triky - napr. na ochutenie bieleho jogurtu, acidka, či tvarohu skús bolero, zatiaľ sme napočítali nejakých 8 rôznych druhov 🙂

ada1702
23. feb 2012

@evagy ešte ma napadlo, mliečnych výrobkov za deň môžeš max 1kg (1l)

evagy
24. feb 2012

@ada1702 ďakujem, to bolero to je čo vlastne? nič mi to nehovorí. tvarohu som si dala 250g a trochu acidka. včera som aj chlebík z otrúb upiekla, je skutočne chutný 🙂 Ráno som sa aj odvážila a váha ukazuje o 2kg menej.. 🙂 čo som veeelmi rada. som odhodlaná zhodiť 10kg, ešte dnes a zajtra bielkoviny a potom pridám zeleninku. Skutočne sa to dá a hlavne vôbec necítim hlad.

ada1702
24. feb 2012

@evagy hej, to je na nej úžasné, ješ, chudneš a nie si hladná 😝 bolero je vlastne šumienka bez cukru, ale tak sladká, že dokáže osladiť jogurt, ... takže neješ stále len biely do omrzenia, ale máš ho s rôznymi príchuťami, no pozor, nasyp si do neho len tak cca pol lyžičky, lebo to bude tak sladké, že to nezješ

evagy
24. feb 2012

@ada1702 super ďakujem za tip.. 🙂 vyskúšam

alen24
26. feb 2012

baby no tak po 4 tyzdnoch mam dole 5,2 kg tak som rada 🙂 ,len uz dakedy neviem co si mam uvarit , kusala som tie dukanovske palacinky su fakt dobre...dajte nejaky recptik lebo z dukan.stranky uz poznam takmer vsetky

evagy
27. feb 2012

@alen24 aj ja by som privítala receptíky. zatila 2 kg za 5 dní.. už som nevydržala a včera som si musela pridať zeleninku. Dúfam aj ja schudnem aspoň tých 5 kg. to by ma potešilo. a 10kg by bolo úplne super.

alen24
27. feb 2012

@evagy to si schudla super ...a zeleninka ti neuskodi 🙂

alen24
27. feb 2012

evagy a recepty najdes na http://www.dukanovadieta.com/fotogaleria/ na lavo mas skupinky...

alen24
27. feb 2012

@evagy a recepty najdes na http://www.dukanovadieta.com/fotogaleria/ na lavo mas skupinky...

evagy
27. feb 2012

@alen24 ano tie recepty som objavila, včera som dokonca robila bábovku ale nevydarila sa mi lebo som ju prikryla ked ešte bola horúca a spľasla mi a aj som do nej dala lyžicu tvarohu. ale ešte ju určite vyskúšam urobiť, chuťovo sa dala jesť.

cencula
27. feb 2012

výborné recepty sú aj tu: http://www.forum.dieta-protal.sk/ 🙂

miskadusko
27. feb 2012

Včera som "zhrešila " . v sobotu sme boli na oslave a tam som čosi popila ( trochu viac 😀 ) a včera mi bolo tak všeliak tak sa mi nechcelo variť tak som si dala vyprážanú pečienku a páár hranolkov. ale dnes som zase na starej dobrej dukanke tak dúfam že ma to moc nepoznačííí. ináč sa mi tak zmenšilo brucho že tomu ani sama neverííím. tak sa vytešujem 😉

katren
27. feb 2012

kocky, mozem ja pokracovat, ked som tehu?????

miskadusko
27. feb 2012

@katren ja si myslím že skôr nie 😒

happysmile
27. feb 2012

@katren ked si tehu, tak si uzivaj tehotenstvo a netrap sa dietou!!! babatko potrebuje vsetky ziviny 🙂 a gratulujem k tehulkovaniu 😀