icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

evagy
27. feb 2012

@katren určite by si nemala držať dietu ked si tehotná, ale mňa by zase zaujímalo, chceme otehotnieť, či je rozumné pred tehotenstvom držať dukanovu dietu? aký je na toto váš názor?

danilienka
27. feb 2012

Na trhu bude zachvilu aj knha Dukanova dieta v slovencine...
http://www.gorila.sk/t/product.php?id=380560
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

yanka86
27. feb 2012

@evagy ak mas v plane otehotniet nie je vhodne drzat dietu..organizmus je oslabeny,a pri tehotenstve uz budes papat normalne takze nema vyznam zacinat.akurat ze rychlejsie naberies kila lebo dieu zrusis a zacnes jest vsetko..,radsej by som odporucala po tehotenstve ,,po kojeni ak mas v plane.

yanka86
27. feb 2012

@katren ojoj urcite nie,,ziadne diety pri tehotenstve :(((nech ma babetko vsetko potrebne🙂budes mat oslabeny organizmus,co nie je dobre..pekne papaj ako kazda tehulka, do toho ovocie ,zdrave jedenie,malo sladkeho a uvidis ze sa budes citit skvelo aj ty aj babika🙂po tehotenstve si urob plan a ked prestanes kojit (ak budes) mozes smelo zacat..zelam vela stastia a gratulujem🙂

evagy
27. feb 2012

@yanka86 ďakujem za radu ale ja musím nutne zhodiť min.5kg zo zdravotných dôvodov, tehotenstvo chcem o 5 mesiacov.

yanka86
27. feb 2012

ahojte dukanky🙂))ja som tiez na tej diete,,u nas na Sk este nie je popularna ale v Uk a v Pl je toho vsade plno,nepoznam osobu ktora by neschudla..a tie babune co su proti ..ze nie je zdrava..je odporucane sa o tom poradit s doktorom pred dietou.podla vasho stavu vam povie ci ju mozete zacat alebo nie..ale zdave baby,,preco nie...len treba ju vydzrat🙂vela sily a vydzr🙂)

yanka86
27. feb 2012

@evagy 🙂aha🙂)) to je uz ina rec🙂5 kg je malo...tiez by som tak chcela,,ja som po porode a uz pracujem na diete..a v plane je 15kg🙂takze si zober ako mas malo praci pred sebou, xixi zelam vela stastia...a aj za 5 mesiacov🙂xixi

happysmile
27. feb 2012

@yanka86 odkedy drzis DD? ja od 6.2. a tiez by som rada zhodila, idealne 3kg, ale moze byt aj 5kg 😀 aj ked teraz mam velky problem ☹ lebo vaha sa mi uz dva tyzdne nehybe smerom dolu... som z toho smutna, ale snazim sa vydrzat!!! nerobim ziadne prehresky a zacala som aj cvicit. steper, joga a vecerna rychla chodza...

yanka86
27. feb 2012

ja som od 20.2 kedze mam pred sebou 15 kg dole ,,dala som si prvu fazu(proteinovu) na 8 dni,dnes je posledny den a mam o 2,5 kg menej,,ta dieta je dost tazka...hlavne zaciatok,,ale naozaj sa oplati...jedna moja kamoska zhodila peknych 17 kg za 3 mesiace..ale drzala ju do bodky..nemusis ani cvicit,,vlastne nie je odporucane cvicit pri nej ..az pri 3 faze.ale ani na skodu to nie,ak mas samozrejme dost energie pri tej diete,ak ti vaha nejde dole,,pi vela vody ,,minimu musi byt 1,5 litra..a merias sa tiez.??vela znamych malo tak ze vaha sla pomalicky ,ale cm nie🙂)treba sa aj merat🙂a co papas?drzim palceky a vela chuti do toho...nie je to jednak lahke🙂

danilienka
27. feb 2012

kuknite moj novy recept na knedlu podla DD
http://www.forum.dieta-protal.sk/viewtopic.php?...

happysmile
27. feb 2012

@danilienka uz som si to ulozila do oblubenych!!! musim vyskusat 🙂 lebo naposledy co som si robila nocky tak boli take rozbrblane 😝 ale statocne som ich zjedla 😀 😀 😀 (predsa nieco nevyhodim?! 😅 😀 )

@yanka86 ja som mala 1.fazu len 3dni schudla som 2,5kg a potom este v druhej faze dalsie (prve dni) 1,5kg. odvtedy nic ☹ pripisovala som to "svojim dnom" potom bol nov mesiaca, tak snad sa mi to znova rozbehne, ked bude spl 😎 meriam sa vzdy vo stvrtok. cm idu pekne dolu a aj sa dobre citim... len ta vaha ma stve 😕 ale snad sa to spusti...

danilienka
27. feb 2012

@happysmile no tak ja iu som sa navyhodzovala dost veci co sa mi nepodarili...ale toto bolo super, len som to kapanek presolila....

alen24
27. feb 2012

@katren no podla mna nie.

katren
27. feb 2012

no kocky, tak vas budem aspon citat a ukladat recepty na neskor 😉 😉 😉

evagy
28. feb 2012

@yanka86 no potrebovala by som tiež dať dole aj 12kg ale na začiatok a vzhladom k tomu že chcem otehotnieť mi bude stačíť aj 5-7kg.

evagy
28. feb 2012

zatila som zhodila 2 kg a dietu držím od 23.2. sa z toho veľmi teším, veľmi som neverila tomu že sa mi podarí zhodiť, lebo aj lieky beriem, vďaka ktorým som tolko pribrala, ale DD zabrala, takže som rada.

alen24
28. feb 2012

@katren teraz si uzivaj tehotenstvo je to krasne obdobie 🙂

miskadusko
28. feb 2012

@katren a nezabudni si zabezpečiť pás na brucho po pôrode,a hned ako to bude možné si ho dáávaj, ja som to nespravila a o to som to potom mala horšie. 😉

helenkasabinka
28. feb 2012

@miskadusko ja som mala sekciu a nedavala som si pas na brucho po porode a mam hrozne ovisnute brucho od porodu ☹

helenkasabinka
28. feb 2012

od 16-teho marca planujem aj ja skusit tuto dietu tak snad sa mi to podari a schudnem aj ja

silvia1983
28. feb 2012

suhlasim, ze tato dieta funguje, ja som mala na zaciatku 72kg, a teraz mam 61,1kg 😵 😵
zacala som v septembri minuleho roka, do cca decembra, teraz jem vsetko,ale v malom mnozstve. a co sa da, nizkotucne, mlieko 0,5%, syr 30%, jogurty...

miskadusko
28. feb 2012

@helenkasabinka ved prááve, ja som mala tiež sekciu a viem že vtedy sa ten pás nedá používať hned ale ja som ho nemala vôbec a tiež som to brucho mala hrozné. ale teraz držím vyše mesiace DD a brucho nemám skoro žiadne 😀 , čomu sa strašne tešííím. ale ten páás je predsa len dobráá vec...

miskadusko
28. feb 2012

@helenkasabinka určite schudneš, neboj, prváá fáza je trošku drastickáá ale ináč je to v pohodke. 😉 Hlavne ide o zvyk...

yanka86
28. feb 2012

@happysmile tak to bolo urcite kvoli "tym dnom"🙂..uz som citala viac krat ze sa pri tom vaha meni🙂)
a za 3 dni 2.5 kg,..parada🙂)

yanka86
28. feb 2012

@evagy pekne🙂len tak dalej,,uz nie vela chyba do cielu🙂

miskadusko
28. feb 2012

Baby neviete nejaký recept na langoše ??? 😒

danilienka
28. feb 2012

@miskadusko akoze na normalne langose, alebo podla dukanovej diety?

cencula
28. feb 2012

podla dukanky aj čo na to, aj mám fééést chuť, kto pomôže??? 😉

miskadusko
28. feb 2012

@danilienka nie normálne, ale podla DD

happysmile
28. feb 2012

@miskadusko tak to teda vobec neviem??? a ako by si ich smazila? ved vysmazane sa vobec nemoze 😝

ja som dnes mala hroznu chut na sladke, tak som si urobila van.puding. 😀 viem, ze obed nic-moc. ale aspon som si urobila radost a na veceru bude ryba so zelen.obolohou 😵