Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
od nedele som v 2.faze....
baby je tu niektora,co chudne ale vaha moc nejde dole? schudla som z brucha aj zo stehien,mi uz par ludi aj potvrdilo,no z vahy islo dole len do 3 kil ☹
@helenkasabinka ja som na vahe stala asi 5 dni (presne odkedy som zacala druhu fazu), v nedelu sa to ale opat pohlo, samozrejme ze centimetre ubudaju potroske ale stale aj ked sa vaha nehybala, takze neboj pohne sa to
@dadushka007 ja mam ten isty problem ☹
@cleo02 ked uz som zufala a depkacim,ze vaha stoji ☹ len som sa ani nemerala od zaciatku vobec
@helenkasabinka vobec to neries, zbytocne sa demotivujes, velmi vela zien ma obdobia kedy sa to nehybe, ale ak citis aspon tie cm ze idu dole to je tiez super....chceme predsa schudnut z tuku a ten je lahucky 🙂 takze hlavu hore a tes sa uz az z tych 3 kil co zisli 🙂 pojde to
@cleo02 dakujeeeem za podporu 🙂
@cleo02 ty si odkedy v 2.faze? a kolko si uz schudla?
@helenkasabinka ja som v druhej faze od minulej nedele, dokopy som schudla 3,7 kg a 3 cm na bokoch, som velmi spokojna 🙂 citim sa lepsie
@cleo02 vau super 🙂 len neviem ako a kde je lepsie sa merat....v akych castiach tela
@helenkasabinka ahoj ja som tiež schudla 3 kg /zajtra sa budem vážiť tak som zvedavá či sa pohlo viac alebo nie/ ale cítim že išiel dole tuk lebo oblečiem to čo som neobliekla takže sa netráp to sa pohne 🙂 A piješ veľa tekutín?
@helenkasabinka brucho si nemeriam, lebo neviem kde a myslim ze nikdy netrafim rovnake miesto, a stehna (resp boky) si meriam na tom najsirsom mieste 🙂
@sandrus2 no akokedy ☹
@cleo02 skusim sa aj ja odmerat
@penelope111 ani ja som este nedostala....meska 2 dni.... a to pred DD bola ako hodinky
@mirkalipka No super dúfam že čo najskôr príde MS lebo si to nechcem pokašlať 😠
@zuzu188 Dnes ma tie ďasná zatiaľ nebolia ani zuby tak si idem dať tvaroh a som zvedavá ako to dopadne 🙂
@penelope111 ja som mu nechala trochu..nech má radosť 😀
@iwky taká by sa aj dakedy mne zišla 😅
ahojte dievčatá 😉 tak aj ja chcem ísť od zajtra do toho,chcem dať dole okolo 5kg 😝 no dúfam,že vydržím.ale mám otázočku,vlastne niekoľko otázok 😀 je pravda,že môžem stratiť mlieko?kedže malého ešte kojím 2x denne.a druhá otázka - čím viac čítam,tým som z toho väčší jeleň - čo môžem teda jesť v prvé dva dni???kúpila som si nízkotučný jogurt,nízkotučný tvaroh a kuraciu šunku,ale tým som si neni istá 😀 čo môžem ešte jesť? dakujem za každú radu 🙂
@renata32 mne to ms stále tak vyskočí
@penelope111 a ani ja zatial nič ale už ma pobolieva spodok tak hádam príde už lebo inak zožerem celý dom 😖
@helenkasabinka niektorí ludia chudnú viac v cm ale pomalšie vo váhe to je aj moj prípad 🙂) teda teraz to bolo trošku lepšie ale vždy som sa trápila s váhou nie s cm takže hlavu hore cm si všimne každý ale váhu neukazuješ každému🙂)
zajtrajsi obed Mr. kebab salat mnam uz teraz sa mmi sliny zbiehaju 🙂
@nicky182 no baby ja mam dnes prvy dn dukanovky za sebou, a poviem vam NIKDY viac, jemi straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne zle... , žaludok ma boli... a strašne sa mi kruti hlava, tak toto nieje pre mna, držala som kedysi 90 dnovu a pri tej som sa citila skvele a pri tejto dukanovke - katastrofa.. ☹ ☹ ☹ ☹
dievcata, ktore zacinate, toto je super stranka kde je vsetko pekne rozpisane co sa moze a co nie, plus vela receptov, ktore pomozu ako nebyt hladne 🙂 http://www.dukanovadieta.com/ aj ja som pomocou nej zacinala
@ninimini Presne to isté mám aj ja celý deň má bolí brucho a stále nič 😠 A žerem jedno cez druhé 😠
@helenkasabinka Ak Ta to potesi,tak ja som od 23.3. schudla len 3.9 kg.Cize ani nie 4 kg.Ale v cm boky 11 cm dole,pas 6 cm dole a prsia 9 cm dole.Tak trpezlivost.Vydrzat.
🙂 ahojte dukanky,dnesne vysledky su - 1,8kg od minulotyzdnoveho vazenia, 😉 super sa tesim ako mala,a to na mna aj MS prisla,meskala dva dni.....juj sa tesim...a to nehovorim kolko prehreskov bolo....juj nech to ide len tak dalej....musim sa pomerat....potom dam aj cm
Dobre ranko kocky, dnes zacinam aj ja, rano som sa vazila pred ranajkami - 67,9 kg ...idealne by bolo keby sa mi podarilo schudnut 5 kg - 8 kg by uz bolo nad moje ania ...prosim, drzte mi palce, lebo dnes prisla aj "mrcha", takze pokusenie riadne ....majte pekny den bez prehreskov 😀 😀 😀

Kocky, mozem si dat do nizkotucneho mlieka CARO ? obsahuje jacmen, raz ....samoska bez cukru, sladke by som ani nevypila 😎