icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

zuzu188
26. apr 2012

@penelope111 tak papaj 🙂..mne sa dnes nejako nechcelo do jedla..asi to bolo tým teplom 😝

nicky182
26. apr 2012

@happysmile ja mam doma iba tie psenicne otruby, ovsene u nas v DM nemali, zajtra im ma prist tovar, tak si ich dokupim ....mne tieto otruby velmi nechutia, pripominaju mi surove zemiaky 😀 dnes som si piekla sladke kolaciky , boze to bola mnamka, edala som vela sladidla, len tak par kvapiek a kv 😀 pku vanilkovej aromy a krasne sa urobili, vonali ako pravy tvarohovy kolac, no mnaam...akurat ked som ich vybrala z rury , splasli 🙄 no chuti to neubralo , hehe

cleo02
27. apr 2012

no baby prislo aj na mna, vcera bola kamoskina rozlucka so slobodou a aj ked som chcela s porusenim vydrzat az do sobotnajsej svadby, porusila som uz vcera, tri chlebicky, 1 kolacik, arasidy a jedna vodka 🙂, dnes trosku drezura a od nedele dam asi 3 dni len B nech sa to aj po svadbe vrati k povodnemu rezimu 🙂 dnesny stav -4 kg, -3,2 cm na bokoch, som dufam, ze tie dva dni porusenia s tym nic vazne nespravia

harmi
27. apr 2012

ahojte

ja som tu pizzu vcera urobila tusim moc tenku , nabuduce spravim cesto kusok hrubsie.

@happysmile dobry napad s tou kombinaciou otrub.

a treba asi pozriet zlozenie tych ryb v rajcinovej omacke. asi preto sa nesmu lebo tam bude urcite aj cukor. to uz radsej si kupit vo vlastnej stave a rajcinovu omacku zvlast v tetrapaku. ja som kupila v kauflande za nejakych 0,59€ a su to len podrtene paradajky. ja som si z toho dala na pizzu a ostatne dam mojim chlapom do spaget s mletym masom.

harmi
27. apr 2012

@cleo02 si si teda dopriala, ale hlavne je slapat dalej a neprastit s tym. 😉

@nicky 182 ja mam velmi rada tie otrubove kolaciky na ranajky. mne vyjdu do troch muffinovych kosickov a zapijem ich acidkom. mnam.

a dnes si urobim iba B den. budem to asi striedat 1/1

cleo02
27. apr 2012

@harmi okrem zajtrajsej svadby nepolavim, sice su to este len 2 tyzdne ale okrem tychto vynimiek som sa drzala na 100% a idem takto aj dalej 🙂

happysmile
27. apr 2012

@cleo02 tak si zajtra uzi svadbu so svetkym vsudy 😉 a potom pokracuj akoby sa nic nedialo... takto to odporucali aj po Velkej Noci na DD strankach. ked je to len raz, tak sa ma pokracovat a nerobit si vycitky, ved takto nehodujes kazdy den a svadba je predsa len vynimocna prilezitost 🙂

cleo02
27. apr 2012

@happysmile presne ako hovoris, ja vycitky nemam alebo viem ze doteraz som sla na 100% slo to pekne dole a chcem tak aj pokracovat, samozrejme ze sa nejdem prezierat. to zas nie

helenkasabinka
27. apr 2012

@happysmile boze a tak ich milujem ☹

ninimini
27. apr 2012

@penelope111 ahojte tak ja stále nič už som dost mimo ☹ nepáči sa mi to neviete o niekom komu to meškalo tak ako mne toto je už 4 den ale aspon ráno bolo pre mne povzbudivé hoci len asi váha zblbla lebo som sa postavila a že 79.8 a potom druhýkrát 81,8 tak si vyber ale ked som zbadala tú 7 tak to bolo super

erikasadek
27. apr 2012

@ninimini neveim co tym myslis ze ti meskalo.. 😉

renata32
27. apr 2012

@ninimini ahoj,aj mne MS meskala, az 7dni.Neboj nic,urcite to bola 7,a ak nie tak urcite bude,drzim palce.....

penelope111
27. apr 2012

@ninimini No to ti už dosť mešká len aby v tom nebolo niečo iné 😀 Skús si dať 2dcl červeného vínka 🙂 Ja som si chcela dať tiež a na koniec mi prišli aj bez toho. Mne váha ukazuje o 2 kg viac ako minulý týždeň 🙂 Ináč urobila som si čiarku na zemi aby som vedela kde mám dávať presne váhu lebo tiež ukazuje ako sa jej chce. Sa odváž zajtra a uvidíš či to bola 7 ja mám ešte ďaleko do takého čísla 🙂

zuzu188
27. apr 2012

dnešný obed?..pečienka 😀 😀 😀...mňám,už mi sliny tečú 😀

penelope111
27. apr 2012

@zuzu188 ja už nemám doma 😠 Musím dokúpiť 🙂

zuzu188
27. apr 2012

@penelope111 ja idem dnes doplniť zásoby 😀

penelope111
27. apr 2012

@zuzu188 Ja asi až v nedelu 🙂

harmi
27. apr 2012

ja som dnes mala na ranajky sunkove rolky. do sunky som si dala kopku cottage a posypala pazitkou, zakrutila a mnam. a na obed kuracie zavitky. do kuracich prs som zavinula sunku a trosku syra Pierko. a k tomu som si dala NT jogurt so zamiesanou pazitkou kedze mam B den tak som nemohla salat.

mandylion
27. apr 2012

Ahojte baby 4 kila za mesiac,no nic moc...este 5 a som spokojna🙂ale priznam sa obcas porusim a hodim do ust kocku cokolady, alebo ked nakrajam malemu na kocky chlebik, tak zo 2-3 kocky tiez :D..moj drahy dal dole 11 kilov za ten jeden mesiac asi cim vacsia nadvaha tym rychlejsie to ide 🙂))

cleo02
27. apr 2012

baby, cokolada Milka - diet - bez cukru s nahradnymi sladidlami to myslite ze je ok?l http://www.milka.sk/milka1/page?siteid=milka1-p...

penelope111
27. apr 2012

@cleo02 Myslím si že nie lebo je tam veľa tuku a myslím si že je tam aj normálny cukor, ale stým cukrom som si nie istá lebo sa moc nerozumiem tomu čo tam je napísane ohľadom cukrov, Ale tých tukov je tam hodne 🙂

zuzu188
27. apr 2012

@penelope111 😀 😀..dúfam,že jej zas nebudú mať len dve balenia,ako minulý týždeň :-/

zuzu188
27. apr 2012

@cleo02 tiež som rozmýšľala,že by som si ju kúpila,ale neviem..

zuzu188
27. apr 2012

baby,ja nejako skoro vôbec nepociťujem hlad..dnes mi stačilo iba obedovať a poobede som po malom dojedla palacinku,lebo mu nechutila a radšej spapal jogurt (on to mal ako obed) :-/...asi budem musieť do seba nasilu tlačiť čosi

penelope111
27. apr 2012

@zuzu188 Bola som pozrieť v tescu unás a nemali ani jednu pečienku 😠 Tak som si aspoň prsia 2 kg kúpila 🙂 No nič zajtra na nákup do väčšieho mesta🙂 To zas ja by som jedla aj za teba 🙂

nicky182
27. apr 2012

@harmi aj mne, jedla by som ich cely den 😀 zajtra si spravim na olovrant .....dnes som si robila tu pizzu, cesto som mala velmi na tenko ....musim si mensi kruh spravit ...inak ledva som to zjedla, mnaaam

nicky182
27. apr 2012

Baby, tak dnes som v 2. faze konecne, rano som sa vazila nalacno - po troch dnoch v prvej faze som schudla Skoro 2 kg ..povodna vaha 67,9 kg a dnes rano 66,1 kg ...no neveriiiiim 😀 😀 😀 citim sa trochu lahsie, ale inak dako nebadam, ani na obleceni - zatial, asi to bola len voda ...hm ...no nevadi, velmi sa tesim aj tak ....odvazim sa az v utorok zase, kazdy den to nema vznam .... 😎 pekny vecer kocky

happysmile
27. apr 2012

@nicky182 super! aj ja som zacinala na takej vahe. mala som 67,3kg... drzim palce

nicky182
27. apr 2012

@happysmile dakujem ti, citim sa fajn, vyhovuje mi tento sposob stravovania, aj ked mam chute kadejake, ale chcem vydrzat co najdlhsie 😀

zuzu188
27. apr 2012

@penelope111 no tak drahý dnes nemal čas,tak až zajtra sa ide nakupovať 🙂..môžeš 😀 😀..inak,čo ideš zajtra variť..nejak nemám chuť na nič,tak ani fantáziu nemám :-/