Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 ja mám zajtra BZ deň a už viem,čo budem variť 😀..hubovo-zeleninovú polievku a niečo z kuraciny ešte vymyslím
ahojte.....pripájam sa k vám.Nechcem zakríknuť túto dietu ale zatiaľ je to super.Za tri dni dole 3,8 kg.To nie je tak zlé 😀 😀 😀 😀 .....len vydržať a to je kameň úrazu u mňa.
@zuzu188
@penelope111 ahojte tak stále čakám a dúfam že v tom nič nebude sladkostí som sa už vzdala takže by to mala už príst a váha ja tá s 8 na začiatku 😠 ale nevadí začíname po ms behat tak to pojde hádam rýchlejšie a hlavne som stále vonku vypijem aj cez 4lit.vody tak som spokojná zatial🙂)
ozaj ja som mala teraz strašne vela dní so zeleninou aby som sa čo najrýchlejšie dostala z choroby tak možno aj preto mešká len dúfam že tam nie je iný zádrhel lebo potom ma ochranujte všetci 🙂)
po týždni +0,1 kg (-5,2 kg),do cieľa 16,8 kg..brucho -3,7 cm a stehná -3,5 cm 🙂
@ninimini Daj si to vínko za pohárik a uvidíš či príde ak v tom nieje nič iné 😀
@zuzu188 Veru klobúk dole 🙂 Mne už končí MS takže bude drezúra aby som čo najviac dala dole 🙂
@ninimini
@penelope111 ďakujem baby 🙂
Tak mi to nedalo tak som sa pomerala váha - 4,5 kg do ciela ďaleko 🙂 Pás - 4 cm boky - 3 cm stehná - 2 cm prsia cca - 10 cm podľa podprsenky 🙂
baby ja som prisla na to, ze porusovat sa neoplati, predvcerom ta rozlucka so slobodou co som si trosku dopriala a dnes mam druhy den chute na vselico....po dnesnej svadbe slapem par dni len B dni a ziadne porusenia, doteraz to slo v pohode...
cavte, konecne som si kupila ovsene otruby, upiekla som si kolaciky ku kavicke, su lepsie ako psenicne, no mnaaam ...dnes grilovacka vo velkom 😖 masko si dam kuracie bez zeleninky, hmmm 😠 neviem co idem varit zajtra, idealne by bolo keby to mohla aj dcerka aj manzel, poradte nieco ...mam BZ zajtra ....
@nicky182 Ja som robila minule gyros s kuracích prs manželovi hranolky a mne len zeleninku k tomu. Alebo cuketový prívarok manželovi zemiaky a ja som si udusila na kolieska k tomu cuketu 🙂
zajtra na obed pečené kuracie stehienka 🙂..mňam 🙂
baby tak po 3 mes.dole 10kg,pas 10cm,boky 9 cm,stehno 7cm,brucho 11 cm.... 😀
@penelope111 gyros je fajn, len dcerka ma le 1,5 roka a gros by jej bol asi dost koreniny ...spravim asi daku morcacinku na prirodno s ryzou ...ja si spravim zo zeleninkou .... pocuj,ake su tie cestoviny specialne z e-shopu z oficialnej strank ? nevies ci nahodou nemaju aj kamennu predajnu ? sestra zije v Ba, rovno by mi to kupila ..ma neuveritelnu chut na cestoviny ....
@penelope111 gratulujem aj tebe ide to krásne dolu len prosím ta povedz tovijim prsiam nech nebálznia a nech dohovoria mojim🙂)
@nicky182 Neviem ti poradiť ohľadne tých cestovín nekupujem 🙂
@ninimini Však to nieje ani možné ako som na prsiach schudla už mi každý hovorí že kde som kozy nechala 😠 a ja na to že v skrini doma 🙂 Ako fakt takéto malé som ich mala keď som mala 54 kg 😠 Už by som mohla začať chudnúť aj inde ☹
@zuzu188 Ja zajtra spravím rajčinovú polievku s otrub. haluškami a guláš s knedľu a ja si skúsim spraviť tú čo je na dukan stránke 🙂 To zas bude varenie. Ináč polievky varím iba s otrub. haluškami a ledva sa mi ujde lebo mi ich manžel je 🙂 Dnes som bola hypermarkete a nemali pečienku ani tam som zúfala lebo som mala na ňu chuť 😠
@penelope111 ja som dnes nakúpila do zásoby 😀....polievky teraz skoro vôbec nerobím pre seba..iba malému...ja som dala do tej hubovej z krupice,ale nejedla som ich
@zuzu188 Ja by som si tiež spravila zásoby keby mali 🙂 Tie otrubove halušky sú ako krupicové akurát sú také ako keď krupicové spravíš riedke tak tak to vyzerá a aj chutí 🙂
baby a tie otrubové halušky robíte podla receptu na stránke www.dukanovadieta.sk? lebo ja ked som to robila podla toho receptu, tak bolo cesto strašne riedke a dávala som tam asi 2 PL gustinu naviac 🙂
@penelope111 aháá..no skúsim ich dakedy urobiť
Ahojte síce sa mi teraz váha trochu zastavila ale cm idú dole tak nerobím s toho vedu 🙂 Zatiaľ -4.5 kg 😀 ešte 8 kg a budem prešťastná 😀 😀 už len vydržať a nevzdať to lebo niekedy mám také chvílky ale hádam prejdú 🙂
@penelope111 ahojte tak ja stále čakám a čakám už som ako diabol nervozna hrozne tak vám želám dobré ránko 🙂)

@zuzu188 Ja idem asi tiež zajtra nakupovať no záleží to na tom kedy manžel príde s práce. Idem robiť krevetovú polievku a druhé manželovi zase rezne to mám najjednoduchšie ale čo sebe spravím neviem 😒 Zajtra mám B deň a nemám žiadne nápady keby som aspoň tú pečienku mala 😠 Teraz som si spravila zase tu kašu zo škoricou 🙂