Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@ninimini Ahoj, ale to nieje dobre že ti to takto mešká. Nerobila si si test? 🙂
@penelope111 vau...krásne ti to ide 🙂
@zuzu188 Ďakujem len nech to zase nepos... 🙂
@penelope111 GRATULUJEM! a zelam, nech je tam rychlo na zaciatku aj 6 😉 🙂
@happysmile Ďakujem dúfam že sa po tú 6 dostanem a nevykašlem sa na to 🙂
@penelope111 🙂..určite neposerieš 🙂..už sa aj ja teším na 7 na začiatku,ale mne k tomu ešte veľa chýba
ahoj... ja som s touto diétou začala a dá sa to zvládnuť, som momentálne v druhej etape a dala som dole 4 kilá, no a snažím sa dať dole ešte 5 kíl, tak dúfam, že to dotiahnem do úspešného konca... 🙂 tak držím palce všetkým, ktorí sa na túto diétu dajú.. 🙂
@zuzu188 Však uvidíme ako budem pokračovať 🙂 Dnes tretí obchod a zase nemali pečienku 😠 To už kam sme sa dostali keď nikde nieje pečienka 🙂
@penelope111 skús Tesco...ja tam kupujem....inak našla som tam tortilly (tescové)...sú z kukuričnej múky a celkom fajn chutia 🙂
Ahojte zajtra sa chystám na pizzu robili ste ju už niekto? Aká bola?
Veď práve aj ja sa teším dúfam že sa vydarí 🙂 tak ju teda urobím menšiu a trochu hrubšiu 🙂
@zuzu188 No lenže ja som bola už v dvoch tescách a nemali ani v jednom tú pečienku. Ja neviem či všetci robia tvoj recept alebo čo 🙂
@penelope111 😀 to by bolo,keby boli všetci na našej "pečienkovej" diéte 😀
@zuzu188 Však mi to tak pripadá keď nikde nemajú pečienku 🙂 A ja mám na ňu takú chuť 🙂
Tak baby dnes ráno 79,4 kg Teším 😀 Keby to tak išlo stále pol kg za deň 🙂 A môj manžel + 5 kg 🙂 To čo som ja schudla on pribral 🙂 Ale jemu to neuškodí teraz má konečne normálnu váhu 🙂 Ináč chceme isť k manželovej babke na pár dní a ona nevie pochopiť slovíčka, nechcem, nedám si a nemôžem tak toto neviem ako prežijem lebo vždy keď sme tam priberiem 😠
Ahojte dukanky 🙂 Držala niektorá z Vás dukanovu diétu druhý krát? Ja som začala v septembri minulého roka, podarilo sa mi schudnúť 10kg, cez Vianoce som to samozrejme po....., takže v marci som mala naspäť 8kg ☹ . Od apríla sa snažím znova, ale tie kilá nie a nie dole 😖 😖 😖 Fakt sa držím striktne a že 0,5kg za týždeň, niekedy ani to a to som ešte pridala cvičenie každý deň...... Som poriadne zaseknutá, tak čakám kedy sa moje úsilie začne prejavovať aj na váhe 😅 A ešte sa sa Vás chcem opýtať, kde kupujete shirataki cestoviny, už by som uvítala nejakú zmenu. U nás v Prievidzi v žiadnom bio obchode nehrozí a od Broni neviem či mám objednať, nakoľko by sa mali skladovať v chladničke.... Majte sa pekne 😉
@penelope111 pošlem ti 2 balenia tej,čo mám v mrazničke 😀
dnešný obedík plnený baklažán 🙂..idem ho robiť prvýkrát,tak sa hádam podarí
@zuzu188 Manžel išiel do BA tak dúfam, že tam budú mať 🙂 Mne ostal obed zo včera akurát si pečiem žemličky, dúfam, že budu dobré lebo som zabudla pozrieť čas tak neviem koľko som ich piekla. Práve som ich vypla 🙂
@penelope111 to zistíš,že už sú 🙂..ja ich nechávam tak do chrumkava upiecť
@zuzu188 No žemličky majú dve chyby. Po prvé dala som málo soli takže ich mám sladké s cibule a druhá, že som ich dala do košíčkov a celý spodok a kraje mi ostali v košíčkoch, ale aj tak som ich jedla s gulášom 😀
Ahojte baby!!!
predvcerom som zacala studovat.... snazila som pocitat co najviac, nech co najviac viem,.
vcera som sa rozhodla a dnes som zacala!!!
Takze prvy den prvej fazy:
vaha: 68kg
Mne tak strasne chuti tato dieta, dufam, ze na nej nepriberem 🙂
mam strasne rada mliecne vyrobky, maso , rybky...
Prosim Vas baby, ak ste niektora z Liptova, kde si mozem kupit v okoli Mikulasa otruby? v tsc som ich nenasla ..
Chudnutiu zdar!!!
@suuzanka Nie som z Liptova ale skús v Priore zdravá výživa 🙂
@penelope111 gratulujem,super....
@renata32 Ďakujem 🙂
@penelope111 dakujem pekne, ano tam je take, 🙂 nenapadlo ma 🙂
strasne sa tesim ako budem piect. uz len zajtra utekat a nakupit otruby 🙂
😉

@zuzu188 @cencula Sú riedke tie halušky ako baby písali ale som zistila že keď nechám cca 15 min. otruby vo vajci už pripravené na halušky tak to trochu napuchne a spravia sa mi také malé halušky. Dávam 2 PL otrúb, 1 čl škrobu 2 vajcia a do polievky to dávam tak, že si naberiem na malú lyžičku a nechávam ich pomaly kvapkať. Aj keď je to riedke mne aj manželovi to chutí lebo to má chuť ako krupicové a aspoň sa mi zahustí polievka a nejem iba vodu 🙂