Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@zuzu188 A mňa to varenie nebaví 🙂 Hlavne preto že neviem čo mám variť. Keby mi niekto povedal navar toto a toto tak mi je to jedno uvarila som už asi všetko a zatiaľ nebola žiadna reklamácia práve na opak aj tí čo varia aj 30 rokov hovorili že je to vynikajúce a pýtajú sa ma ako som to robila a tak 🙂 ale ked neviem čo mám variť tak radšej ani nevarím 🙂
Ahojte Dukanky!Som tu dávno nebola,tak sa hlásim s výsledkom,po 2 týždňoch presne -5kg,prvý týždeň bez prehreškov,druhý stále niečo🙂ale napriek tomu to pekne išlo dole,obliekam veci,ktoré som nosila pred pôrodom,do stanoveného cieľa už len 3kilečká,Ja by som už tak jedla zemiaky alebo ryžu,že až!!!Držím palce,do leta ešte je trošku času ale počasie je krásne,tak vydržať,aby sme do plaviek boli fit:O)
@penelope111 no ake chute si mi narobila ..... 😀 😀 😀 no nic, vydrzme a potom aj to bude, ale ak mam byt uprimna par receptov a celkovo principy tejto dietky by som si rada "ponechala" aj do buducna .....rada by som schudla este 5 kg, no realne by som rada aspon 3kg, takze mam este co robit .....
@nicky182 Jaj ty to budeš mať za chvilku 🙂 Len ja ešte asi cca 2 mesiac v tejto fáze 😀 Tak ja to mám ešte ďaleko kým si dám niečo pochuti 🙂
@barka29 Gratulujem 🙂
@happysmile ahoj kolko toho presne davs do praliniek..?
@penelope111 🙂..no vidíš 🙂
Och dievcata... este len treti den a aku somarinu som spravila... Ja som si myslela ze huby sa mozu v prvej faze!!!
ze ked to predsa nieje zelenina som si myslela ze bielkoviny tuti fruti a az ked som si precitala prispevok zuzu188 mi to doslo!!!!
Co mam teraz robit? Cely den som ladovala polievkou z hub.... ☹ ☹ ☹
@suuzanka netrap sa a pokracuj ako by sa nic nestalo! ved si sa neladovala sladkostami ani nicim tucnym. daj si o jeden den 1fazu dlhsie ako si planovala 😉 🙂
@happysmile juj, ale som na seba nastvata... taka skoda. a to som sa akurat dneska vytesovala, lebo som sa rana odvazila a mala som o vyse kila a pol menej (samozrejme nalacno a s prazdnym mechurom 😉 ) a som samu seba chvalila, zuzik ako ti to ide este ta ani nenapadlo nieco ine zjest, ani nedojedas po malej, odolala si zmrzline aj pivu , treba to dodrziavat ...
Ako naschval.
Ahojte aj ja začínam dnes, s vypapkanými 71,3 kg a 168 cm 🙂 (optimistický cieľ :55:)
@penelope111 no le aby, mne to ide dolu po gramoch 😀 neviem si predstavit, ze by som vydrzala v tomto dietnom rezime 2 mesiace ....kolko kg este potrebujes dat dolu ?
@nicky182 Tak mne to ide dole tiež po gramoch 🙂 No myslela som si že dám dole 10 - 20 kg podľa toho ako mi to pôjde ale ked som si včera pozerala fotky tak budem musieť dať tých 20 kg dole takže budem v tejto fáze aj viac ako 2 mesiace 🙂 Som bola prekvapená keď som si pozerala tie fotky pred 5 rokmi som mala o 20 kg menej a minuloročné fotky s dovolenky katastrofa. Ked som si ich pozerala pred dietou sa mi nezdali byť také hrozné ako včera bléé 🙂
@zuzu188 Ja mám tiež hrozne rada štipľavé ešte aj do polievky si dávam čili 🙂
Ahojte kočky, no ja som za 5 tyzdnov schudla 5 kilov, bohužial posledne 2 tyždne prehresky, som hrozna, vcera sme si dali s mojim mužom pizzu na polovicu, no a rano skoro o kilo viac, takze dnes zacinam s prvou fazou..takze jem otrubovu kašu a pojdem o chvilu do obchodu kupit nieco na obed...chcem dat dole 5kg. ale je to u mna teda riadne vydrete, strasne pomaly sa mi to vlecie
Ahojte baby,
po mojom vcerajsom uzasnom omyle si davam ovela vasci pozor na to co jem.. Aj tak, musim povedat ze rano, nalacno, v kosielke nalahko mi ukazalo 66kil. Som sa tak potesila ze az. Treba aby sme boli statocne a vydzali!!!
Zuzu 188 perfetne ze takto pijes. Ja sa tiez snazim aby som dost pila. To je zaklad.. Tie dva denne urcite vypijem a ked je teplo aj viac.
Baby chudnutiu zdar!!!
a este som si povedala ze zacnem cvict. Mate skusenosti s kalanetikou?
Skúšala som si mojich 30 plaviek všetky sú mi na prsiach neskutočne veľké 😠 Nehovorím o tom, že manžel mi minulý rok nadával na čo mi je toľko plaviek bude nadšený keď si tento rok budem kupovať ďalšie 🙂 Aj keď je pravda, že keď som mu naznačila že sú mi všetky veľké tak povedal, že si kúpim nové :-O ešte by mohol niečo na ne prispieť 😀
Baby zabudla som vám povedať, že u nás otruby vypredané, pečienky vypredané, nízkotučné jogurty a tvarohy vypredané 🙂 Za chvíľu budú po slovensku behať samé modelky 😀

@penelope111 ja hento tiež nenávidím,keď v jedle narazím na niečo nechutné..blee...no ja som zas opak..už od 14-tich doma vyváram 🙂..mňa to baví,keby sa dalo,tak stojím pri hrncoch od rána do večera 😀