icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

katkav
1. máj 2012

po 19.tich dnoch -5,3 kila 😀 asi by bolo viac, keby neboli prehresky, ale aj tak som spokojna 😉

penelope111
1. máj 2012

@katkav Gratulujem veď to máš krásne číslo 🙂

penelope111
1. máj 2012

Jasné, že tá pečienka bola zelená čo som čakala. Humus. Som to vyčistila a dúfam, že nebude horká lebo im ju pôjdem jeb... o hlavu aj s panvicu.

cleo02
1. máj 2012

@nicky182 recept na tu pecienku dali baby tu na fore, este sa na nu len chystam nestihla som ju spravit skor, neviem na ktorej strane ten recept presne je, musim najst

penelope111
1. máj 2012

recept na pečienku: od zuzu188

1/2kg kuracej pečienky
1 cibuľa
3Pl bieleho jogurtu
2čl horčice
1/4čl tymiánu
1čl kukuričného škrobu

Pečienku umyjeme,pokrájame na kocky.Cibuľu očistíme,nakrájame na jemno a opražíme na teflóne.Pridáme pečienku,opečieme,zalejeme 1/3 pohára vody,pridáme tymián.Dusíme do mäkka.
Jogurt zmiešame s horčicou a škrobom,pridáme k pečienke a za stáleho miešania varíme 5-10min.
(ja som si to ešte dochutila soľou a čierným mletým korením a nedala som tymián,lebo som nemala)

penelope111
1. máj 2012

Pečienka je našťastie dobrá akurát som to prehnala s čiernym korením a ešte som si tam dala za lyžičku chrenu 🙂 Pááá 😀

cleo02
1. máj 2012

@penelope111 prave sa mi dovara na sporaku, vonia uzasne 🙂 no tiez som nemala tymian

penelope111
1. máj 2012

@cleo02 Ja mám tymian ale ho nedávam. Ja dávam iba čierne korenie.

nicky182
1. máj 2012

@penelope111 dakujem za recept ....no fajne to musi byt, urobim si ked budem mat BZ a dam si k tomu uhorkovy salaaaaat .....zajtra ma "bielko" den, tak si dam daku rybku hadam ....vy co idete zajtra varit ?

zuzu188
1. máj 2012

@penelope111 tak už si ju zohnala 🙂

zuzu188
1. máj 2012

@nicky182 ja idem robiť kuracie rezne na bylinkách + nejaký šalát 🙂

zuzu188
1. máj 2012

no dnes rekord..vypila som vyše 4l vody!

penelope111
1. máj 2012

@zuzu188 Zohnala len ma nasr... stým aká bola škaredá 🙂 Ja som ledva vypila 2 l vody 🙂

penelope111
1. máj 2012

@nicky182 Ja netuším čo budem variť 🙂

zuzu188
1. máj 2012

@penelope111 no ja neviem,či by som ju jedla,keby bola zelená 😒

penelope111
1. máj 2012

@zuzu188 To zelené je žlč bola zle očistená a tam kde to bolo som vyhodila. To by bolo horké keby som to jedla a kedže horká nebola tak všetko som vyhodila kde bola žlč 🙂

suuzanka
2. máj 2012

Dobre ranko dukanky!!!

Prajem Vam vsetkym dnes krasny den!
a chudnutiu zdar!!!

zuzu188
2. máj 2012

@penelope111 jáj..tak už budem vedieť,že keď je zelelená pečienka,je od žlče 😀

katkav
2. máj 2012

@penelope111 ved sa tesim, len si hovorim, ze ta moja pevna vola je nic moc, ked hned na zaciatku hresim 😉

nicky182
2. máj 2012

@zuzu188 ja mam cisto bielko den, mam tam reznik kuraci od vcera, no vcera som na nom mala paradajku a mozzarelku light.....dnes bude cisty s dressingom a mozno tuniaka vytiahnem, len bez salatiku mi az tak nechuti, hmm ....k mozzarele- ma 10% tuku, lepsie ako ementaler 20% ...to je zatial jediny nizkotucny syr, co som zohnala, no zajtra idem do OC a tam je Terno tak pokukam ten syr Pierko ....

megy2
2. máj 2012

@nicky182 ja som kupila pierko v bile.... 😉
..ja som v druhej faze 5den a mam dole asi 2kg....ale uz neviem co mam jest,dochadza mi fantazia 😅 😅

alen24
2. máj 2012

baby mate niektora recept na duk pralinky?ďakujem 🙂

penelope111
2. máj 2012

@katkav Ja hreším tiež od začiatku až do teraz 😀

penelope111
2. máj 2012

@zuzu188 😀 ano je to také zelené ako tráva 🙂 škoda že som ju neodfotila aký humus predávajú. Ak sa ti niekedy stane, že máš horkú pečienku tak to je stej žlče vytečenej 😝

zuzu188
2. máj 2012

@nicky182 ja jem syry všetky za radom 😀..nejako to s nimi nedodržiavam a aj jogurty nízkotučné ovocné jem a pritom sú zakázané..biele mi nechutia

zuzu188
2. máj 2012

@penelope111 kebyže to tu nenapíšeš,tak by som ju vyšmarila do koša,keby som na takú narazila 😀..zatiaľ som mala šťastie len na peknú..nevadí 😀..môj oco by aj horkú zjedol 😀 😀

penelope111
2. máj 2012

@zuzu188 Ja som mala tiež do teraz peknú ale tento humus čo bol v obchode nechápem. Tak stane sa občas že to máš na pečienke vytečené a ani otom nevieš a ked ju ješ tak sa tam nájde horký kúsok, ale to neznesiem lebo ma potom prejde chuť. Našťastie zatiaľ čo som robila ja pečienku sa mi to ešte nestalo 🙂 Ináč som kuchárka cca 4 mesiace predtým sme bývali u mami a kuchyňu som navštívila iba ked som išla jesť 😀

nicky182
2. máj 2012

@megy2 uhm, len ja mam billu od ruky, akoze uplne, a zase kvoli syru neprecestujem cele mesto 😠 byv ☹ m ne dedinu, tu mame len jednotu a samoska ziadny nizkotucny syr, ani tvaroh, iba jogurt Rajo ...raz za tyzden chodime na nakup do tesca a kauflandu, tam maju kadeco 🙂 🙂 🙂 🙂 rozmyslam nad tym, ze si uvarim puding..kupila som nejaky light kakaovy, len pol sacku si mozem dat, tak asi to si spravim na olovrant ....

nicky182
2. máj 2012

@zuzu188 ja som si dala do bieleho trosku kakaa a kvapku umeleho sladidla a fajneee, no nechem vela toho sladkeho, pred dietou som nejedla sladke, snazila som sa, len tak cez vikend a teraz mam pocit, ze si musim kazdy den dat nieco sladke ....acidko vanilkove atd ....pritom aj nesladke vypijem ...syry milujem, akekolvek ...ale vies co by som si dala ? cestovin s nivovou omackou 🙄

penelope111
2. máj 2012

@nicky182 Jáj niva už dva dni nad ňou premýšľam, že by som si dala 😀 Ja som zas robievala prsia na prírodno, krokety a nivovú omáčku k tomu namiesto tatarky. Mňam dala by som si 🙂 Ináč ja som si kúpila to pierko a mám ho už asi dva týždne v chladničke lebo je hnusný to sa na syr ani nepodobá 🙂 Keď mám veľkú chuť na syr si odkrojím plátok eidamu a zjem 🙂