Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@ja5ka Tu su recepty http://www.dukanovadieta.com/
Presso môžeš z nizkotučným mliekom.
Páni ja som hotová z tých receptov.. to, že má byť dieta ?!? .. same lakocinky tam sú 😝 ..už len kuchara mi treba zohnať 🙂
@penelope111
@zuzu188 dakujem no len dúfam že to nepokazím ked podnem na 7 tak mám mm kupi kávovar lebo sa mi pokazil tak sa motivujem🙂) zuzu raz sa stretneme na spoločnom čísle🙂)
@penelope111 jéééj tebe bude super uži si to a potom sa pochvál stále stojacou váhou teda na tom istom mieste ako ked si odchádzala aby si sa nemusela trápit
@ninimini Ďakujem a dúfam, že neprídem s kilami na vyše 🙂 Tak ty máš dobrú motiváciu 🙂 Ja nemám žiadnu 😒
@penelope111 mňam 😀...pripomína mi to moju babku 😀
@zuzu188 ale ved sa nič nedeje človek musí dat do úst aj niečo nepovolené inak by sa na to vykašlal🙂)
@penelope111 neboj určite to bude ok mna dnes bolí strašne hlava ☹ ☹
@ninimini tak tak 🙂..len som už mužovi vravela,že keď ma uvidí pri niečom sladkom,tak nech mi to zoberie...dnes mi tú čokoládu išiel normálne z úst vybrať 😀..@penelope111 a inak baby,aj mne kozy schudli 😀..som si obliekla jednu nočnú košeľu,čo som ich v nej mala napratané a teraz mi je voľná 😀 😀..ale inak nevyzerajú,že by z nich ubudlo
@zuzu188 @ninimini Dúfam, že tých pár dni prežijem u tej babky bez ujmy 🙂 Ale určite si dám normálny obed a raňajky a večeru iba povolené teda dúfam až mi sliny tečú keď si spomeniem na tie jedlá 😀 No u mňa si všetci všimli že mi schudli iba kozy 😀 Aj ja som obliekla tričká čo som nemala pár rokov na sebe ale spodok furt rovnako. Nohavice ešte neoblečiem žiadne stých menších 🙂
Ahojte, takže zhrnutie pre deň druhý : - 0,8, do cieľa optimistických 15 🙂
Zuzu188 veď to je v pohode, sem tam treba vyresetovať 😉 a peneelope111, Ty radšej skús naučiť babku variť s otrubami 😀
Konecne sa mi po mesiaci pohlavaha smerom dole ...jupiiiiii 😉
@penelope111 hneď by som sa vymenila 😀 😀...mne to vidno na nohaviciach,už som obliekla jedny staršie..na bokoch mi boli voľné a na stehnách ešte trochu napratané 😀..ale obliekla som ich 😀
Baby aky interval mate v II. faze? 2/2 alebo ten 5/5?
@zuzu188
@penelope111 tak dnes som sa odvážila váha ostala na 80,5 a po 15 dnoch prsia -2cm,pás -2,boky -1, nohy -1🙂) celkom spokojnost🙂)
@ja5ka Kiež by sa to dalo 🙂 Babka má 87 rokov a ona si nedá do ničoho kecať 🙂 Ale však nevadí aspoň sa konečne normálne najem a nebude to moja vina 🙂
@ninimini @zuzu188 Kašlať na váhu hlavne že vám idu cm dole 🙂 Moja dnešná váha 78,4 kg 🙂 som tiež veľmi spokojná len keby to chcelo ísť dole z brucha s bokov a stehien tam to ide pomaličky, ale nevadím. Ináč rebrá mi tak trčia teraz vyzerám ako by moje telo poskladali z dvoch 🙂 vrch s vychudnutej a spodok z baculky 🙂
@mydlinka Ja vždy zabudnem ktorý mám deň niekedy 2/2 niekedy 1/1 a koľko rázy ani neviem či mám B deň alebo BZ 🙂
ok dakujem ja si tiez asi dam 1/1 to je take viac motivujuce. Boze ale ta III. faza to bude fuska, 10dni za kilo. No vydrzim 🙂
@penelope111
@zuzu188 tak babulky zabudla som napísat v nedelu mám vodu je spln kto sa pridá 🙂) penelopka ty sa za nás napráskaš 🙂))
ahojte ženy, asi sa pridám aj ja. Knihu už mám a teraz chcem ísť nakúpiť....kde kúpiť tie otruby, u nás je Lidl, Hyperka a Billa. Majú ich v týchto obchodoch...
Už som prešla všemožnými dietami. Všade som schudla a potom skoro všetko nabrala späť...
@ninimini @zuzu188 😒 Ja by som sa rada pridala ale to fakt nepôjde. Vždy keď ideme babke tak polovicu jedla vždy dám manželovi do taniera a už to babka nevie prekusnúť stále si myslí že mi to nechutí a potom to musím počúvať 🙂 A viete ako to je zo staršími ľudmi ona si nedá vysvetliť že mi to chutí ale nevládzem 🙂 Tak ja si dám jeden deň vodičku keď sa vrátim 🙂
@jazminn V Bio obchode, v zdravej výžive alebo DM drogéria musíš hľadať 🙂

@zuzu188 Veru dobehneš ja idem od soboty do utorka k manželovej babke do ČR a to bude knedlo vepro zelo to je vždy a daj si a daj si a tak tam sa nebude môcť dietovať lebo sa urazí keby som si nedala 🙂 Som zvedavá koľko priberiem 🙂 Zajtra sa odvážim a potom až keď prídem 🙂