Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
Toľko som koštovala rezeň či je mäkký až niekam zmizol. Dohovie kam 😀
@penelope111 u nás tak zmizlo pol vyprážaného syra 😀
@ninimini
@penelope111 no nevadí 🙂..aj tak ich budem jesť 🙂
@zuzu188 Aj u vás sa strácajú veci ja som si myslela že iba u mňa 😀
@penelope111 len sa otočím a už bola polka preč 😀...bohvie,kto nám to chodí vyžierať 😀
Prosim Vas, ja som si akosi zmylila ovsene vlocky s otrubami, takze uz 3 den "zerem" zbytocne vlocky...daju sa tie otruby kupit aj v tescu?ci si ich musim objednat?lebo kym to pride,tak ma poraziiiiiiiiiiii ☹ vdaka 😔
@zuzu188 To je ináč zaujímavé to určite Samo chodí 🙂 To ja nie to samo 😀
@stanusa999 V bio obchode, v zdravej výžive, v DM drogérií.
@penelope111 my sme v tom nevinne 😀
@penelope111 dakujem ,zajtra skusim v dm kupit 😵
@zuzu188 Však to je jasné že sme v tom nevinne 😀 Ináč pred dietou som rezne ani nejedla, ale je to pravda že zakázané ovocie najviac chutí 🙂
ked tu citam ze ked je spln tak mate cely den len vodu.. 😒 ,je to podla mna hlupost,pretoze schudnete 1-2 kg a na druhy den pojete vsetko co vidite 😀 a opat tie kg spat 😀 ...
@alen24 No neviem ja som stým nemala problém, že by som na druhý deň jedla viac. Ja jem veľa aj bez toho 😀
@ninimini @zuzu188 Tak babenky moje ja za chvíľu valím preč 🙂 Ako dnešné ráno hrúza išli sme spať o 2 ráno som nevyspatá a nafúknutá a mám o1 kg viac ako včera. To som zistila už predtým že ked málo spím tak som hrozne nafúknutá. Tak sa tu majte krásne, veľa spite, veľa vody vypite a veľa kíl zhoďte aj za mňa 🙂
baby mam taky probem-dietovat som zacal na treti den MS,moala som normalne 7dni potom 3-4dni nic a teraz mam znova uz stvrty den,pritom beriem HAK....myslite ze to moze but dietou aj???????nikdy sa mi to nestalo.....
@penelope111
@ninimini ahooj...a uži si to tam 🙂
dnešný stav...za týždeň -0,2kg,celkovo -5,4kg (do cieľa 16,6kg)...brucho -3,9cm,stehno -3,2 cm...celkom spokojnosť 🙂
@zuzu188 super gratulujem 🙂))
@penelope111 uži si to a aj u nás miznú veci 🙂)a čo ten náš Samo chodí aj ku vám.)))
@alen24 ja som bola po vode ešte doslednejšia ako normálne🙂)))
Ahojte, chcela by som sa kvam pridať, od pondelku sa chcem pustiť do tejto dietky. Chcem zhodiť 10kil ktorá sa mi po pôrode ešte nepodarilo dať dole.
@16kristina02 vitaj 🙂)
@ninimini ´dakujem 🙂

taká otázočka..kukuričné chrumky sa môžu?..ja ich jem stále,teraz mi nenormálne chutia