Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 len sa otočím a už bola polka preč 😀...bohvie,kto nám to chodí vyžierať 😀
Prosim Vas, ja som si akosi zmylila ovsene vlocky s otrubami, takze uz 3 den "zerem" zbytocne vlocky...daju sa tie otruby kupit aj v tescu?ci si ich musim objednat?lebo kym to pride,tak ma poraziiiiiiiiiiii ☹ vdaka 😔
@zuzu188 Však to je jasné že sme v tom nevinne 😀 Ináč pred dietou som rezne ani nejedla, ale je to pravda že zakázané ovocie najviac chutí 🙂
ked tu citam ze ked je spln tak mate cely den len vodu.. 😒 ,je to podla mna hlupost,pretoze schudnete 1-2 kg a na druhy den pojete vsetko co vidite 😀 a opat tie kg spat 😀 ...
@alen24 No neviem ja som stým nemala problém, že by som na druhý deň jedla viac. Ja jem veľa aj bez toho 😀
@ninimini @zuzu188 Tak babenky moje ja za chvíľu valím preč 🙂 Ako dnešné ráno hrúza išli sme spať o 2 ráno som nevyspatá a nafúknutá a mám o1 kg viac ako včera. To som zistila už predtým že ked málo spím tak som hrozne nafúknutá. Tak sa tu majte krásne, veľa spite, veľa vody vypite a veľa kíl zhoďte aj za mňa 🙂
baby mam taky probem-dietovat som zacal na treti den MS,moala som normalne 7dni potom 3-4dni nic a teraz mam znova uz stvrty den,pritom beriem HAK....myslite ze to moze but dietou aj???????nikdy sa mi to nestalo.....
dnešný stav...za týždeň -0,2kg,celkovo -5,4kg (do cieľa 16,6kg)...brucho -3,9cm,stehno -3,2 cm...celkom spokojnosť 🙂
@zuzu188 super gratulujem 🙂))
@penelope111 uži si to a aj u nás miznú veci 🙂)a čo ten náš Samo chodí aj ku vám.)))
@alen24 ja som bola po vode ešte doslednejšia ako normálne🙂)))
Ahojte, chcela by som sa kvam pridať, od pondelku sa chcem pustiť do tejto dietky. Chcem zhodiť 10kil ktorá sa mi po pôrode ešte nepodarilo dať dole.

taká otázočka..kukuričné chrumky sa môžu?..ja ich jem stále,teraz mi nenormálne chutia