icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

ninimini
7. máj 2012

@katkav
@zuzu188 tak sme to zvláááádli super teším sa🙂) katka pekne si išla dole🙂) ja mám dnešnú váhu že 79.5 tak sa tešíííím 🙂) išlo dole1,7kg takže som velmi spokojná pršia padli o 2cm, pás aj boky 1cm 🙂) pás mám teraz 87 a boky 99 🙂) no už sú to ovela krajšie čísla ako na začiatku🙂)

ja5ka
7. máj 2012

Gratulujem slečny ! .. mimochodom ani nechcite vedieť ako sa zvrhol môj víkend.. celý víkend sme boli u svokrovcov, celkom som sa tešila, lebo svokra má stále min 2 druhy masa navarené, ale práve teraz mala akurát domácu pizzu, rizoto, alebo halušky, veterníky, vínečko .. no neostávalo mi nič iné len sa prispôsobiť :( .. ale pozitívna pointa je v tom, že v piatok sme vytancovali dušu na jednej oslave a tak suma sumárum mám nakoniec dnes oproti piatku o 0,5 kg menej 😀 ..jooj teším sa .. a to som sa celý víkend napchávala, takže dnes asi začínam odznova (1.fáza,1.deň:)

zuzu188
7. máj 2012

@katkav
@ninimini super baby 🙂..ja mám -1,4 kg 🙂

zuzu188
7. máj 2012

@ja5ka nezačínaj odznova..normálne pokračuj v diéte..len ak chceš,tak si daj jeden,dva dni iba bielkoviny..veď si schudla 🙂

barka29
7. máj 2012

Baby, ja by som už dala nejaký zemiak alebo cestoviny,ryžu!!!!!!!Mali sme stretnutie po 16 rokoch,tak som sa normálne s prepáčením nažrala:(všetko som zjedla,ale no čo už,nechcela som,aby na mňa kukali,že sprostá,prišla a drží diétu 😒 Teraz mi nejako stagnuje váha,sa nečudujem,každý deň s niečím maličkým zhreším,ale na veciach super cítim,že som dala dole pár kg,potrebujem ešte také 3kg a idem do tretej fázy,len tie 3 kg nie a nie dať dole 😝 mne sa nechce veľmi vyvárať,myslím tie otrubové recepty,takže som už asi prejedaná tých jogurtov,mäsa a pod,asi mnešia krízička ale vydržím,večer zumba!!Papa,držte sa a neberte si zo mňa príklad 😉

renata32
7. máj 2012

Kocky gratulujem VAm,super,len tak dalej. 🙂

katkav
7. máj 2012

@zuzu188 po druhom vazeni mam -1,4 aj ja 😉 hadam budem po lete vyzerat trosku ako clovek 😉

ninimini
7. máj 2012

@katkav do leta budeme lepšie vyzerajúce modelky🙂)

katkav
7. máj 2012

@ninimini no ja este asi nie 😀 , ja som isla zo 108 kil 😉 zatial mam dole skoro 6 😅

ja.nu.la
7. máj 2012

Ahojte baby, dnes som začala aj ja s s touto dietou. Budem sa tu k vam chodit motivovat. Dúfam že vydržím a pôjdu dole kilečká. 🙂 🙂

ninimini
7. máj 2012

@ja.nu.la vitaj určite to pojde🙂)
@katkav ale ide ti to pekne dole gratulujem neboj ono pojde viac možno z cm a to už uvidí každý🙂)

ja5ka
7. máj 2012

@zuzu188 veď hej , ale ja som zatiaľ mala iba 2 dni z prvej fázy, takže teraz by som si dala možno ešte 4-5 a pôjdem do druhej 🙂

zuzu188
7. máj 2012

@ninimini
@katkav si píš,že budeme 🙂..ja som šla z 92,5 a teraz mám 85,9 🙂

zuzu188
7. máj 2012

@ja5ka jáj

zuzu188
7. máj 2012

dnes sme boli na nákupe a stavili sme sa aj v DM-ke..mali 3 balíčky otrub,tak som ich zobrala všetky 😀..aspoň budem mať zásoby 😀 😀

katkav
7. máj 2012

@ninimini no z brucha uz nastastie trosku islo, ale po lete mi aj tieto rifle, co mam budu ako teplaky 😉

katkav
7. máj 2012

@zuzu188 za ako dlho? ja som na nej zatial 3,5 tyzdna 😉

zuzu188
7. máj 2012

@katkav od 23. marca,čiže mesiac a pol

katkav
7. máj 2012

@zuzu188 tak do 23.5. uz budes 7ckova 😉

katkav
7. máj 2012

nablizsi spln je 4.6., teraz by sa vraj malo 2 tyzdne dobre chudnut 😉 dufam, ze mi to moja vaha aj potvrdi 😉

alen24
7. máj 2012

@ja.nu.la urcite pojdu 🙂

alen24
7. máj 2012

@katkav ja som stala skoro mesiac s vahou ale teraz to uz ide zase pekne dole🙂...tak dufam ze ako pises ze sa ma dobre chudnut

ja5ka
7. máj 2012

Inak baby zapisujete si tu váhu niekde ? ..lebo ja áno a je to veľmi motivujúce, ak chcete tak si stiahnite od Mira Veselého program ("papu2-7") ..a okrem iných info tam máte poslednú záložku "hmotnosť" kde si každý deň napíšete váhu a ono vám to bude samo kresliť klesajúci graf aj vyratávať celkový úbytok 🙂 Je to na tejto stránke : http://www.chudnutie-ako.sk/postup-na-chudnutie...

zuzu188
7. máj 2012

@katkav bodaj by 🙂

zuzu188
7. máj 2012

@ ja5ka ja to mám rozpísané v kalendári..každý jeden deň + či je B alebo BZ a každú sobotu mám váženie,tak tam mám aj miery popísané..mne to tak vyhovuje

zuzu188
7. máj 2012

moja večera: cibuľová žemlička so syrečkovou nátierkou...mňam 🙂

nicky182
7. máj 2012

cavte kocky, ako ste zvladli "vodnu nedelu " ? ja som cez vikend dolsova zozrala dve nutelove palacinky a veeelku zmrlinku ...za posledne 3 dni som nic neschudla, ae hlavne ani nepribrala .... 🙂

ninimini
7. máj 2012

@zuzu188 wow to je super ako si išla dole 🙂)

ninimini
7. máj 2012

@nicky182 dobre dalo sa to 🙂))ale dnes som zhrešila strašne🙂)

zuzu188
7. máj 2012

@ninimini ale ani to na mne nevidno 😀....som sa rozhodla,že si urobím fotodokumentáciu,ako chudnem 🙂 ...každý mesiac sa odfotím (zatiaľ mám len 2 fotky z minulého mesiaca),pod fotku napíšem váhu a keď schudnem na vysnívanú váhu,tak to možno aj zverejním a len sa zasmejem na tom,že aká som bola tučná 😀 😀