icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

nicky182
7. máj 2012

@ninimini super, a co si pojedla 😀 😀 😀 ?

nicky182
7. máj 2012

Baby, co myslite, mohla by som pouzit na dochutenie sojovu omacku ? v stredu chcem robit cinu a abez sojovej omacky to nie je ono ...pozerala som zlozenie, je tam dost cukru ... 🙄

ninimini
7. máj 2012

@zuzu188 to mám aj ja 🙂) presne po mesiaci sa fotím 🙂) tak totom spolu popukáme od smiechu🙂)

ninimini
7. máj 2012

@nicky182 pizzu 😕

zuzu188
7. máj 2012

@nicky182 ja ju používam..raz za čas neuškodí 🙂

zuzu188
7. máj 2012

@ninimini na fotkách asi najlepšie vidno rozdiel 🙂

nicky182
7. máj 2012

@ninimini hiiii, az na to cesto to nebol az taky strasny prehresom, ja som si v nedelu odhryzla riaadny kus z cheesburgeru 😀 😀 😀 a potom sa cudujem , zemi kila teda gramy v mojom pripade neklesaju 😝

nicky182
7. máj 2012

@zuzu188 tak dam, no musit to byt 😀 😀 😀 uz teraz sa tesim na stredu ...zajtra si uvairim tu ecienku, som zvedava, dufam, ze ju v jednote najdem 🙂

zuzu188
7. máj 2012

@nicky182 zajtra asi nenájdeš,je sviatok a obchody budú zavreté 😀..ja idem robiť asi šampiňónovú omáčku 🙂

nicky182
7. máj 2012

@zuzu188 u nas je jednota zajtra do 11tej doobeda otvorena 🙂 ja mam zajtra cisto bielko de, takze hubky musia pockat ....

zuzu188
7. máj 2012

@nicky182 ja som preistotu išla na nákup dnes 🙂..a mám nakúpené minimálne na týždeň a pol 😀

nicky182
7. máj 2012

@zuzu188 ja som dnes na nu uplne zabudla, ked som bola v obchode 🙂

ninimini
8. máj 2012

dobrééé rááánko tak dnes bez prehreškov dúfam🙂)
@nicky182 no a to som odolávala ale tak vonala až som jej povedala zožerem ta a nepriberem🙂)

ninimini
8. máj 2012

@nicky182 a zabudla som ti povedat že mi po nej velmi dobre trávilo čo sa nikdy nestalo za hodku som bola hladná žalúdok pracoval na plné obrátky🙂) čo ja ked som spapala pizzu do večera som ju cítila v bruchu

ja5ka
8. máj 2012

No dobré ránko dukanky, mám 3 dni za sebou a dnes mám zase o 0.9 kg menej ako včera .. normálne sa mi to páči, že môžem pučiť a kilá idú dole 😀 ..aj keď včera som skoro vôbec nebola hladná.. čo ideme dnes variť ? Ja som mala ráno 2 volské oká a na obed budú pstruhy 😝 a čo Vy ?

stanusa999
8. máj 2012

Ahojte, chcem sa opytat...poradit...4 dni som bola na 1. faze a schudla som 2,5 kg....na 5 den som si dala aj zeleninu a den na to, ked som sa odvazila, tak z povodnych -2,5 kg bolo len 2 kg...je to normalne?a este....odkedy ju drzim, nebola stolica, cize dnes 6. den 🙄 co s tym? vdaka za rady

zuzu188
8. máj 2012

@ja5ka mala som napláne uvariť šampiňónovú omáčku,ale nakoniec bude paradajkový karfiol

zuzu188
8. máj 2012

@stanusa999 to,že si pribrala,keď si pridala zeleninu je ok,ale to druhé nie..skús si kúpiť vlákninu,či ti pomôže...a odporúčam vážiť sa raz týždenne

ja5ka
8. máj 2012

No dukanky moje, pstruh bol o 12tej spapaný a teraz ma ešte čaká tvarohový koláčik a potom už len prechádzka aby som to do zajtra vychodila 🙂

penelope111
8. máj 2012

@zuzu188 @ninimini Čaute baby. Tak už som naspäť. Ako som predpokladala u babky to bolo presne ako som písala 🙂 No snažila som sa aspoň raňajky a večere len povolené ale ostatné sa nedalo 🙂 Takže dnes váha + 1,2 kg. Počítala som viac takže som aj tak spokojná 🙂

zuzu188
8. máj 2012

@penelope111 ahoj..ja som dnes zhrešila,dala som si keks a 2 kúsky koláča,ale určite som to spálila,lebo sme boli sadiť zemiaky 😀..dnes sa ma kamarátka pýtala,či som schudla,že sa jej zdám chudšia 😀

penelope111
8. máj 2012

@zuzu188 Tak tomu verím, že si to spálila pri tých zemiakoch to poznám 🙂 Ale tento rok už nesadím už som v byte 🙂 Tak to je dobre, že si to druhý všimli, že si schudla u mňa nejako nikto nič nehovorí 😒 Ale cítim sa ako by som pribrala 10 kg nafúknutá ako balón 🙂

cleo02
8. máj 2012

Caute baby, citam citam a velmi sa mi paci ako ste vsetky spokojne 🙂 ja sa vazim a meriam kazde rano a kazdy vecer a zapisujem vsetko. Podla toho viem co mohlo sposobit pohyb vahy. Nastasie nahor sa to este za ten skoro mesiac nepohlo 🙂 teraz som sa nevazila od piatka a isla som bez prehreskov (s mamkou sme sa drzali a vyvarali dukanosky spolu cely cas) takze sa strasne tesim na ranne vazenie a meranie. citim sa uzasne....stale ale lutujem to, ze som minuly tyzden porusila dietku a spapala kolace zo svadby, odvtedy mam straaaaaasne chute aj ked odolavam. Takze ak by som mala este niekedy v buducnosti zacat tuto dietku este raz....urcite bez prehreskov, lebo bez nich mi nic nechybalo a pri pohlade na sladkosti som vobec neslintala. Drzim nam vsetkym palce aby nam to slo aj nadalej "dole vahou" 🙂

zuzu188
8. máj 2012

@penelope111 dnes sa cítim presne tak isto

ninimini
8. máj 2012

@penelope111 ahoj vitaj ja som dnes tiež porušila sadili sme trávu tak sme sa namakali so zemou tak som to určite spááááli aspon dúfam
@zuzu188 ako to mám robit aby som vydržala papat len povolené 😠

penelope111
8. máj 2012

@zuzu188 @ninimini Tak ja porušujem už aj doma 🙂 Ale od zajtra na tvrdo dieta 🙂

stanusa999
8. máj 2012

@zuzu188 Prosim Ta, aku vlakninu mas na mysli?teda v akej forme? vdaka

zuzu188
8. máj 2012

@ninimini to by som aj ja chcela vedieť
@penelope111 no musím aj ja trochu pritvrdiť,lebo budem chudnúť rok

zuzu188
8. máj 2012

@stanusa999 v lekárni sa opýtaj..buď tu,alebo niekde inde som čítala,že baby pili vlákninu..sa mi zdá,že na p to začínalo,ale celý názov neviem

cencula
8. máj 2012

zuzu188 žeby psylium?