Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
Baby, co myslite, mohla by som pouzit na dochutenie sojovu omacku ? v stredu chcem robit cinu a abez sojovej omacky to nie je ono ...pozerala som zlozenie, je tam dost cukru ... 🙄
No dobré ránko dukanky, mám 3 dni za sebou a dnes mám zase o 0.9 kg menej ako včera .. normálne sa mi to páči, že môžem pučiť a kilá idú dole 😀 ..aj keď včera som skoro vôbec nebola hladná.. čo ideme dnes variť ? Ja som mala ráno 2 volské oká a na obed budú pstruhy 😝 a čo Vy ?
Ahojte, chcem sa opytat...poradit...4 dni som bola na 1. faze a schudla som 2,5 kg....na 5 den som si dala aj zeleninu a den na to, ked som sa odvazila, tak z povodnych -2,5 kg bolo len 2 kg...je to normalne?a este....odkedy ju drzim, nebola stolica, cize dnes 6. den 🙄 co s tym? vdaka za rady
@stanusa999 to,že si pribrala,keď si pridala zeleninu je ok,ale to druhé nie..skús si kúpiť vlákninu,či ti pomôže...a odporúčam vážiť sa raz týždenne
No dukanky moje, pstruh bol o 12tej spapaný a teraz ma ešte čaká tvarohový koláčik a potom už len prechádzka aby som to do zajtra vychodila 🙂
@penelope111 ahoj..ja som dnes zhrešila,dala som si keks a 2 kúsky koláča,ale určite som to spálila,lebo sme boli sadiť zemiaky 😀..dnes sa ma kamarátka pýtala,či som schudla,že sa jej zdám chudšia 😀
@zuzu188 Tak tomu verím, že si to spálila pri tých zemiakoch to poznám 🙂 Ale tento rok už nesadím už som v byte 🙂 Tak to je dobre, že si to druhý všimli, že si schudla u mňa nejako nikto nič nehovorí 😒 Ale cítim sa ako by som pribrala 10 kg nafúknutá ako balón 🙂
Caute baby, citam citam a velmi sa mi paci ako ste vsetky spokojne 🙂 ja sa vazim a meriam kazde rano a kazdy vecer a zapisujem vsetko. Podla toho viem co mohlo sposobit pohyb vahy. Nastasie nahor sa to este za ten skoro mesiac nepohlo 🙂 teraz som sa nevazila od piatka a isla som bez prehreskov (s mamkou sme sa drzali a vyvarali dukanosky spolu cely cas) takze sa strasne tesim na ranne vazenie a meranie. citim sa uzasne....stale ale lutujem to, ze som minuly tyzden porusila dietku a spapala kolace zo svadby, odvtedy mam straaaaaasne chute aj ked odolavam. Takze ak by som mala este niekedy v buducnosti zacat tuto dietku este raz....urcite bez prehreskov, lebo bez nich mi nic nechybalo a pri pohlade na sladkosti som vobec neslintala. Drzim nam vsetkym palce aby nam to slo aj nadalej "dole vahou" 🙂
@penelope111 dnes sa cítim presne tak isto
@penelope111 ahoj vitaj ja som dnes tiež porušila sadili sme trávu tak sme sa namakali so zemou tak som to určite spááááli aspon dúfam
@zuzu188 ako to mám robit aby som vydržala papat len povolené 😠
@zuzu188 Prosim Ta, aku vlakninu mas na mysli?teda v akej forme? vdaka
@ninimini to by som aj ja chcela vedieť
@penelope111 no musím aj ja trochu pritvrdiť,lebo budem chudnúť rok
@stanusa999 v lekárni sa opýtaj..buď tu,alebo niekde inde som čítala,že baby pili vlákninu..sa mi zdá,že na p to začínalo,ale celý názov neviem
zuzu188 žeby psylium?

@ninimini super, a co si pojedla 😀 😀 😀 ?