icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

nicky182
8. máj 2012

@ninimini tak je dobre, nie ? ja som teraz cim dalej tym viac hladnejsie, jem kazde dve hodiny ..... 🙂 tak neviem ci je to dobre, ze mi tak rychlo travi ci nie, hmmm

nicky182
8. máj 2012

Baby, podavam hlasenie, za 14 dni som schudla vyse 3kg, no neveriiiim ...citim sa super 🙂 do ciela realne este 2kg dole a menej realne 5 kg 😀 😀 😀 stale som hladna, dnes som si robila tu pecienku, no skoro som ju cele zjedla - pol kilo pecienky, nechapem to ....teraz mi trosku stoji vaha, neviem co sa deje ...prestala som pouzivat sladidlo, snazim sa vela pit, neporusujem pravidla ....neviete co s tym ?

penelope111
8. máj 2012

@nicky182 Tá pečienka je dobrá 🙂 Ja som ju zjedla celú keď som ju robila 😀 Váha sa ti zastaví a potom sa ti zase pohne takže všetko je ok 🙂

nicky182
8. máj 2012

@penelope111 no to z dufam, ze to pojde dole, este aspon kus 😀 nabuduce si musim dat menej vody a veg 😀 ty, lebo som to mala dost slane .... 😝 zajtra mam BZ den tak idem robit cinu z morcacinky ...no mnaaam, tesim sa ... citala som, ze ty v CR nepribrala vela, iba 1kg, tak ti gratulujem, muselo to byt tazke 🙂

penelope111
8. máj 2012

@nicky182 Ďakujem 🙂 Najťažšie bolo na tom babke každú pol hodinu vysvetľovať, že to a to nemôžem a tak ale aj tak to nepomohlo 😀 Aspoň, že mi raňajky a večere nekontrolovala 😀

ja5ka
9. máj 2012

Ahojte babušky, takže po 5 dňoch mám -2,9 a s každej miery aspoň po centimetri dole ..tak sa teším 😅 ..dúfam, že to takto pôjde aj naďalej ..držíme si palce ! .. a keby mal niekto nemorálne chute, nech sa príde sem ukludniť 😉

zuzu188
9. máj 2012

@cencula hej hej..to 😀

renata32
9. máj 2012

Ahojte kocky,tak tri dni som sa nevazila,navsteva u nasich a par prehraskov,a dnes a odvazim a -0.5kg dole,tak som sa potesila,zatial je to -5,5kg dole.Tesim sa a drzim vsetkym palceky...

cleo02
9. máj 2012

taaaaak baby dnes som sa teda vazila po tych 4 dnoch a som nadsena, 1 kg a 1 cm na bokoch zisiel dole (ja sa riadim tym ze radsej pomaly ale nastalo dufam) takze po necelom mesiaci to je k dnesku 5,5 kg dole a 5 cm na dokoch prec. Povodny plan bol dat dole 5 kg, ale ked uz to tak ide trosku to este potiahnem 🙂

janetta30
9. máj 2012

ja som ju tiež nasla a od dnes dietkujem uvidíme ci sa podarí zhodit len este zhanam ovsene otruby malo by sa kazdy den zjest za lyžicu a pol🙂 🙂 🙂

renata32
9. máj 2012

@cleo02 Ahoj,sme na tom rovnako,kedy mas mesiac?Ja 14.5,asi pockam a uz sa odvazim az potom....a dufam,ze sa potesim...
🙂

janetta30
9. máj 2012

mam este jednu overenu dietu baby http://sjidelnicek.cz/mlecna-dieta/ kamoska schudla za dva tyzdne 9kg a nema to jojo efekt 😉 🙂 🙂

nicky182
9. máj 2012

@janetta30 haaa, tato dieta sa vola aj atkinsonova, drzala som ju a nikdy viac, schudla som 3,5 kg , podla mna to bola najbrutalnejsie dieta ...fuuuj ... 😝 kila sa mi nevratili , to je pravda ...

cleo02
9. máj 2012

@renata32 myslim ze my dve sme nejak cca rovnako zacinali 🙂 ja som 12.4 zacala. Drzaim palce aby si sa tesila poriadne 🙂

zuzu188
9. máj 2012

hlásim príchod MS 😒

cencula
9. máj 2012

zuzu188 aj ja ich mám, zožrala by som aj kona, a samozrejme nič v chladničke z mlsánd a nič v chladničke

cleo02
9. máj 2012

baby mozno ste uz o tom citali - bolero instatny napoj v prasku bez cukru - dnes som si to kupila je to akoby sumienka a je vyborny do bieleho nizkotucneho jogurtu alebo tvarohu. Su rozne prichute ovocne a je to vyborne najma pre mna lebo ja neznasam biely jogurt a skorica sa mi uz prejedla. Odporucam 🙂

penelope111
9. máj 2012

Baby tak dnes otrasný deň. Zjedla som za celý deň 3 párky a to asi pred hodinu. Nieje mi dobre a nafúknutá som ako keby som bola v 6 mesiaci tehotenstva tak si to viete predstaviť 😠

renata32
9. máj 2012

@penelope111 ja mam presne dnes tiez otrasny den,,ale zajtra uz bude ok.Teda dufam,aj ked pri mojej svokre clovek nikdy nevie.....

ninimini
9. máj 2012

@renata32 jááj svokra🙂) z nej by som bola nafúknutá aj ja🙂)

ninimini
9. máj 2012

@cleo02 a kde si to kúpila myslím obchod v ktorom si to zohnala.))

nicky182
9. máj 2012

@penelope111 mna toto caka tento vikend, varime prvy gulas v tomto roku a mam ide piect medove, co ja milujem, nehovoria a kope grilovaneho masa a klobas 😀 😀 😀

nicky182
9. máj 2012

@penelope111 daj si espumisan, ten hned zaberie ....

penelope111
9. máj 2012

@nicky182 No nezávidím ti 🙂 To je najhoršie čo môže byť keď máš okolo seba kopu dobrých jedál 🙂

penelope111
9. máj 2012

@nicky182 Nemám ☹ Musím kúpiť ale mňa aj žalúdok bolí. Dnes od rána som nejaká pokazená 🙂 Hneď keď som vstala som musela jesť tabl. na chrbticu 😠

nicky182
9. máj 2012

@penelope111 ale tak musim sa dako zapriet, klobasu si nedam isto, ani chleba, to je v pohode , ale ten kolaaaac ..joooj ...zato ti je zle, lebo si nic nejedla, a nalacno tabletka akakolvek je zataz na zaludok ...daj si matovy caj a chod spat 🙂 zajtra ti bude lepsie .....

zuzu188
9. máj 2012

dúfam,že dnešný prehrešok som spálila pri upratovaní..dalo mi zabrať,lebo malému sa vôbec nechcelo spať

cleo02
9. máj 2012

@ninimini ja som to kupila v bale, ale aj v milk agre to maju, jedno stoji 0,29 eur

penelope111
9. máj 2012

@nicky182 Dúfam, že zajtra bude lepšie 🙂

ninimini
10. máj 2012

dnes chcem ist bez prehrešku držte palce