Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
Baby, podavam hlasenie, za 14 dni som schudla vyse 3kg, no neveriiiim ...citim sa super 🙂 do ciela realne este 2kg dole a menej realne 5 kg 😀 😀 😀 stale som hladna, dnes som si robila tu pecienku, no skoro som ju cele zjedla - pol kilo pecienky, nechapem to ....teraz mi trosku stoji vaha, neviem co sa deje ...prestala som pouzivat sladidlo, snazim sa vela pit, neporusujem pravidla ....neviete co s tym ?
@nicky182 Tá pečienka je dobrá 🙂 Ja som ju zjedla celú keď som ju robila 😀 Váha sa ti zastaví a potom sa ti zase pohne takže všetko je ok 🙂
@penelope111 no to z dufam, ze to pojde dole, este aspon kus 😀 nabuduce si musim dat menej vody a veg 😀 ty, lebo som to mala dost slane .... 😝 zajtra mam BZ den tak idem robit cinu z morcacinky ...no mnaaam, tesim sa ... citala som, ze ty v CR nepribrala vela, iba 1kg, tak ti gratulujem, muselo to byt tazke 🙂
@nicky182 Ďakujem 🙂 Najťažšie bolo na tom babke každú pol hodinu vysvetľovať, že to a to nemôžem a tak ale aj tak to nepomohlo 😀 Aspoň, že mi raňajky a večere nekontrolovala 😀
Ahojte babušky, takže po 5 dňoch mám -2,9 a s každej miery aspoň po centimetri dole ..tak sa teším 😅 ..dúfam, že to takto pôjde aj naďalej ..držíme si palce ! .. a keby mal niekto nemorálne chute, nech sa príde sem ukludniť 😉
Ahojte kocky,tak tri dni som sa nevazila,navsteva u nasich a par prehraskov,a dnes a odvazim a -0.5kg dole,tak som sa potesila,zatial je to -5,5kg dole.Tesim sa a drzim vsetkym palceky...
taaaaak baby dnes som sa teda vazila po tych 4 dnoch a som nadsena, 1 kg a 1 cm na bokoch zisiel dole (ja sa riadim tym ze radsej pomaly ale nastalo dufam) takze po necelom mesiaci to je k dnesku 5,5 kg dole a 5 cm na dokoch prec. Povodny plan bol dat dole 5 kg, ale ked uz to tak ide trosku to este potiahnem 🙂
ja som ju tiež nasla a od dnes dietkujem uvidíme ci sa podarí zhodit len este zhanam ovsene otruby malo by sa kazdy den zjest za lyžicu a pol🙂 🙂 🙂
mam este jednu overenu dietu baby http://sjidelnicek.cz/mlecna-dieta/ kamoska schudla za dva tyzdne 9kg a nema to jojo efekt 😉 🙂 🙂
hlásim príchod MS 😒
zuzu188 aj ja ich mám, zožrala by som aj kona, a samozrejme nič v chladničke z mlsánd a nič v chladničke
baby mozno ste uz o tom citali - bolero instatny napoj v prasku bez cukru - dnes som si to kupila je to akoby sumienka a je vyborny do bieleho nizkotucneho jogurtu alebo tvarohu. Su rozne prichute ovocne a je to vyborne najma pre mna lebo ja neznasam biely jogurt a skorica sa mi uz prejedla. Odporucam 🙂
Baby tak dnes otrasný deň. Zjedla som za celý deň 3 párky a to asi pred hodinu. Nieje mi dobre a nafúknutá som ako keby som bola v 6 mesiaci tehotenstva tak si to viete predstaviť 😠
@penelope111 ja mam presne dnes tiez otrasny den,,ale zajtra uz bude ok.Teda dufam,aj ked pri mojej svokre clovek nikdy nevie.....
@penelope111 mna toto caka tento vikend, varime prvy gulas v tomto roku a mam ide piect medove, co ja milujem, nehovoria a kope grilovaneho masa a klobas 😀 😀 😀
@penelope111 daj si espumisan, ten hned zaberie ....
@nicky182 No nezávidím ti 🙂 To je najhoršie čo môže byť keď máš okolo seba kopu dobrých jedál 🙂
@nicky182 Nemám ☹ Musím kúpiť ale mňa aj žalúdok bolí. Dnes od rána som nejaká pokazená 🙂 Hneď keď som vstala som musela jesť tabl. na chrbticu 😠
@penelope111 ale tak musim sa dako zapriet, klobasu si nedam isto, ani chleba, to je v pohode , ale ten kolaaaac ..joooj ...zato ti je zle, lebo si nic nejedla, a nalacno tabletka akakolvek je zataz na zaludok ...daj si matovy caj a chod spat 🙂 zajtra ti bude lepsie .....
dúfam,že dnešný prehrešok som spálila pri upratovaní..dalo mi zabrať,lebo malému sa vôbec nechcelo spať
@nicky182 Dúfam, že zajtra bude lepšie 🙂
dnes chcem ist bez prehrešku držte palce

@ninimini tak je dobre, nie ? ja som teraz cim dalej tym viac hladnejsie, jem kazde dve hodiny ..... 🙂 tak neviem ci je to dobre, ze mi tak rychlo travi ci nie, hmmm