Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@happysmile 😒 hm, to ma nenapadlo... 🙂 no nevadí nechám si zájsť chuť. ja som robila špagety a krabie tyčinky. celkom fajné to bolo. a to máš aký puding- normálny ako dia a nízkotuč. mlieko ?
@happysmile no to ma tesi🙂ja som zistila ze pouzivam zly sladik:(musim ist zajtra kupit iny:((a uz 9 dni za mnou,,:(skoda ze az teraz ..ale nevadi...ide sa dalej🙂
@miskadusko ja si robim normalny puding ale treba si odsledovat, aby to bol len kukuricny skrb a bez pridavkov cukru. ja davam mlieko 0%tuku a umele sladidlo - pouzivam Splendu @yanka86 ty mas ake sladidlo? ked je nevhodne??? 😅
sladidlo musi byt s aspartamom ,to je ta priprava ktora je aj v cole,a ja som mala zo sacharinom a ten je zakazany
@miskadusko no to si naozaj neviem predstavit, kedze langose su vyprazane, ale mozes si spravit ako cesto na pizzu dat zapiect do chrumkava do rury a potriet cesnakom...
danilienka a recept?? dakujeme
@danilienka no asi to tak budem museť, lebo inááč asi nevydržím 😒 . prvé čo bude ked ukončim DD si dám langoš ak nie hned dva. 😀
@yanka86 tak to v tom prípade ja na tom frčím už vyše mesiaca 😀 ... musím to ísť pozrieť, ale myslím si že mám také klasickééé...
@miskadusko ahoj Miska,,pozri si co obsahuje🙂vraj je to dolezite v tej diete..aspon tak mi povedala sesternica.ja kym nekupim to co treba budem bez cukru🙂
kocky, tak ja som prestala dietovat....a vecer som si dala pri telke 3 kocky cokolady 😅
@katren joj, a ako ti bolo dobre, že ??? 😀
@yanka86 no, asi aj ja budem bez cukru... nevadííí 😉 kávu a takéto veci som nikdy nesladila takže mne to až tak chýbať nebude...
zienky po mesiaci dole -5,2 kg,pas - 7 cm,boky-6 cm a stehno -2 kg som stastna ze sa to pohlo smerom dole 🙂
@yanka86 na ten ASPARTAM P O Z O R!!! http://sk.wikipedia.org/wiki/Aspartam ja by som ho urcite nezhanala. 😉 ak mozes, zozen si radsej prirodne sladidla STEVIA da sa kupit aj v UK. ja som v IRL a pouzivam SPLENDA.
@ada1702 super, si ma potesila 🙂 lebo aj ja uz 3tyzden stojim s vahou. jednoducho tu moju magicku hranicu 63kg nie a nie prekrocit 😠 ale citim sa skvele. aj plet mam super, nechty pevne... a tiez citim, ze cm odbudaju 😵 zajtra sa vazim a meram, tak dufam, ze bude nejaky ubytok, lebo ak si to len vsugerovavam, ze chudnem. tak konec! 😀 😀 😀
@happysmile aj ja mám niekedy pocit, že si to len vsugerovávam, ale zatiaľ chudnem, hovorí sa, že sú 2 typy ľudí, tí čo chudnú z váhy a tí čo z cm, ja som asi ten druhý typ 😀 ale teším sa na jar, v zime má telo tendenciu ukladať a od jari rozpúšťať, takže od marca pôjdu dole hádam aj kg 😅
@ada1702 🙂 tak ja dufam, ze do konca marca pojdu dole tie kg, lebo potom chcem prejst do 3.fazy 😀 mne ozaj staci dat dole tie hnusne 3kg, co sa nechcu pustit. ale verim, ze ked bude spln tak to zasa pojde jedna radost 😵
@happysmile že 3 kg, tak tam by som už chcela byť 🙂 zatiaľ je dole 22 - 23 kg, takže už len 17kg 😀 ak by boli dukanove výpočty pravdivé, tak by to malo byť koncom mája, no tak to som zvedavá
@ada1702 Adi neboj budes! 😉 ja som chcela schudnut len 7kg. ale po 1faze som mala velke oci, ze ako mi to ide super dole. tak som si myslela, ze dam dole aj 10kg. ale teraz vidim, ze uplne postaci aj to, co som chcela povodne 😀 😀 😀
@alen24 začínala som 5.9.11 so 101 kg, teraz sa mi to hýbe medzi 78 - 79,5kg, veľkostne: začínala som na 50/52 a teraz je to 44, mojím snom je 40/42, počula som, že je dobré si dať určitú métu, ktorú chceš zdolať, ja som si určila, že keď oblečiem jedny konkrétne šaty, tak budem spokojná
@evagy bolero sa neodporúča variť, lebo neznáša vysoké teploty, tak asi preto 😝 ale všetky sa učíme na pokusoch a omyloch, neboj, určite sa dostaneš na váhu, akú chceš, mne sa takéto stravovanie tak páči, že muž ma volá anorektička (bojí sa, že nejaká v. 40 ma nezastaví a skončím ako Kate 😵 😀 )
@evagy on je teraz najspokojnejší, lebo aj ja som veselšia, akoby ma znovu bavilo žiť, aj keď s tým som nikdy problém nemala, ale je to rozhodne iné, ja som nechcela veľmi vychádzať von, kupko nehrozilo, takže s deckami na kupko chodil len on a chýbalo mu, že tam nie sme ako rodina, takže teraz je spokojný, pokiaľ sa nezačnem sťažovať, že na bokoch je to perfektné, len z pŕs ešte musím zhodiť, lebo tam sa mi blúzky otvárajú, bábatenko moje 😉

@yanka86 uz sa mi vaha "unormalnieva" 😀 dnes mi zasa klesla na tu, co som mala pred 10.dnami. tak snad sa to hybe tym spravnym smerom! nov mesiac uz nieje ani "svoje dni" necakam, telo sa snad spametalo, tak uz to pojde 🙂